6 Eylül 2007 Perşembe

FRANSA'da Türk Olmak (SON BÖLÜM)

Sadık Balcı, ilkokul mezunu.Rize’de çay toplarken kendini birden ithal damat olarak Fransa’da buldu. Zengin olurum diye heyecanla geldi; ama umduğunu bulamadı.

22 yıldır Strasbourg’da yaşıyor. Belediyenin Aviator semtinde Çingeneleri göçerlikten kurtarmak için yaptırdığı evlerin ihalesine 11 Türk firması ortak olarak girmiş, Sadık usta dış cephe kaplamalarını üstlenmiş. 95 bin Euro’ya mal olan her evden kendisine vergisi çıktıktan sonra 2 bin 100 Euro kalıyor. 84 ev yapacak böyle, 15 tanesini yapmış. Fena iş değil; ama her zaman çıkmıyor böyle iş. Fransız televizyonunu izlemiyor, gazetelerini takip etmiyor, 22 yılda bir kere sinemaya gitti. O da bir Amerikan filmiydi. Restoran deyince McDonald’s’ı anlıyor. Sendikalı değil. Dişlerinde eksikler var. “Beni rahatsız etmiyor” diye yaptırmıyor. Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor, artık kendini her şeye rağmen “Fransalı” sayıyor.

İthal damat olmanın sıkıntılarını yaşadın mı?

Benim için en büyük sıkıntı şu yazma ve okuma meselesi. Yazıp okumayı bilsem hanıma muhtaç olmadan kendi işimi kendim yürüteceğim. Ama şimdi hanıma muhtacım.

Dolayısıyla evde patron hanım mı oluyor?

Paylaşamıyoruz patronluğu. O diyor ki ben patronum. Ben diyorum ki işi ben yürüttüğüme göre patron benim. Sen diyorum benim peşime takıl, bana yardımcı ol. O da diyor ki sen yeni geldin. Bir şey bilmiyorsun. Ben uzun zamandan beri buradayım. Ben buraya geleli 22 yıl oldu; ama o 8 yaşındayken geldiği için benden 12 sene kıdemli yani.

Bu, aile ilişkilerini nasıl etkiliyor?

Ben bir tarafa çekiyorum, o bir tarafa çekiyor. Onun için de sıkıntımız oluyor. Mesela bu sabah kağıt işleri vardı (muhasebe demek istiyor). Üç haftadan beri halledemedik. Neden, ben iyi Fransızca bilmediğimden dolayı.

Niye 22 yıldır öğrenemedin? Ayıp değil mi?

Çok ayıp tabii de. Ben şimdi devamlı aklımı işe verdiğim için pek fazla dilimi geliştirmeye zaman ayıramıyorum. Benim durumumda çok Türk erkeği var. Yani devamlı hanıma muhtaç durumda yaşıyorlar.

Öfkelerini kadınlarını döverek mi gösteriyorlar?

Olabilir. Beş yıl oldu, depresyona giriyordum, çok sıkıntım vardı, ben bir iki kere dövdüm. Bundan sonra zannetmiyorum döveceğimi. Dövmekle hallolmadı bir şey. Dövmek acizlik.

Neye kızmıştın?

Ben gözüme bir işi kestirmişim, bir şey yapmak istiyorum. O devamlı engel oluyor ve bir de çocukları kendi tarafına alıp bana kışkırtıyor. Beni frenlemek istiyordu o zamanlarda. Ben de işe girmiştim, yarıda bırakamazdım. Bunu ona anlatamayınca, o da devamlı sağda solda babamdan, kardeşimden yardım istemeye başlayınca dövdüm bir iki sefer. Beni engelliyordu. Benim iş yapma kabiliyetim vardı. Ben 12 sene bir Fransız firmasında çalıştım. İnşaat, aynı bu işti yine. 12 sene içinde mesleği çok iyi öğrendim. Ben emir altında çalışmayı istemiyordum. Kendim bir şeyler yapmak istiyordum. O da böyle bu çevreyi göremiyordu. Göremeyince de işçi olarak orada kal diyordu, beni sınırlandırıyordu.

Dövünce ne oldu?

Gitti, eve polisleri çağırdı. Aslında ben bir tane vurmuştum. Ama düşmüş mü ne yapmış, gözü şişmiş. Polisler eve geldi. Seni asarız, keseriz, sınırdışı ederiz dediler. Sonra polislerle de arkadaş olduk yani. Durumu düzelttik. Senin karın cebbar, akıllı, herkese yardım ediyor.

Onunla gurur duymuyor musun?

Benim hanımın bir şeyi var. Birileri bir şey söylüyor, hemen o tarafa yönleniyor. Yani evi unutuyor, beni unutuyor. Birine yardım diyelim. Dış taraftan birileri gelsin. Desin ki şurada bir mazlum var, düşmüştür. Yardım edilecek, hemen koşar. Beni unutur. Aman bu bey burada bekliyor da demez. Çocukları okutalım, yüksek yerlere gelsinler, büyük insan olsunlar. Ama zamanımız olursa başkalarına zaman ayıralım. Böyle bir şey yok. Sanki oraya mıknatıs gibi bir şey çeker, hemen koşar gider.

Ama dil bilen, yol yordam bilen az kadın var. Birilerinin bunu yapması lazım. Bunu takdir etmek lazım değil mi?

Takdir etmem lazım da onsuz bütün kağıt işlerim aksıyor. İnşaat sektöründe Türkler arasında rekabet çok. Ama beni çok fazla etkilemiyor. Benim rakibim pek yok. Yani benim işimi yapan yok. Duyuyorum ki Türkler rekabetten dolayı parayı kırıyorlar. Bazıları o paraya çalışılmaz diyor. Vergiler çok ağır burada. Ben onlara değil, önüme bakmak istiyorum. Ama arkadan çok vergi var. Bilmem bu kadar vergiyi nasıl buluyorlar, nereden buluyorlar?

Sen iş açısından eşine bağımlısın. Allah korusun ona bir şey olsa sen burada işini nasıl sürdürürsün, ne yaparsın?

Eşime bir şey olsa tahminim ben bu firmayı kapatırım. İşçiliğe dönerim. Çünkü burada çok şey kağıt ile dönüyor.

Fransızca bilen başkasıyla evlenmez misin?

Bilmiyorum. Hanıma, bazen kızdırmak için ‘Benim Fransız sekreterim, bana iyi bakıyor. Müsaade et, evleneyim’ diyorum. O da bunu ciddi zannediyor. Bir taneyi zor kaldırıyoruz. Zaten ömrümüz kısaldı. 45 yaşına geldik. 10 sene daha normal yaşarsak ne ala.

Kendini ne zaman Fransız hissediyorsun?

İş hayatımda şantiyelerde kendimi Fransız hissediyorum. Ama bazı dairelerde insanların bakışları veya tavırları bana yabancı olduğumu hissettiriyor.

Türkiye’ye izne gittiğin zaman seni ne rahatsız ediyor?

Memlekete gidince yapılmayan veya yarım yapılan, işçiliğe çok özen gösterilmeyen işler beni rahatsız ediyor. Keşke diyorum buradakiler Fransa’ya gelip bir görseler. Fransa’dan öğrendiğim en güzel şey bu çalışma prensipleri. İşi olması gerektiği gibi yapmayı çok seviyorum.

Strasbourg’da bir yardım meleği

Adı Meryem Balcı. 42 yaşında. 34 yıldır Strasbourg’da yaşıyor. Muhasebe okudu. Babası cam işçisiydi. 12 yaşından itibaren sokakta, hastanede, mahkemede, okulda Türklerle Fransızlar arasında tercümanlık yaptı.

Onun da kocası ithal damat. İki çocuğu var.

Savcılığın bir yan organı olan mağdurlara yardım derneğinde görev yapıyor. Hem davalılarla mahkemeler arasında köprü rolü oynuyor hem de eziyet gören, çocukları kendilerinden koparılan kadınların psikolojik ve hukuki destek almalarına, dil öğrenmelerine yardımcı oluyor.

Birçok kadının evde çaresiz bir şekilde oturmaktan kurtulup çalışmalarına vesile olmuş. Dinlerarası diyalog, kermes vs. gibi Türk etkinliklerine ilkokul, ortaokuldaki Fransız hocalarını çağırdığında onlar koşarak geliyorlar.

Politikaya girmeyi düşünüp düşünmediğini merak ediyorum. Türkler için iyi bir rol model olabilir. Sosyalist parti teklif etmiş; ama o ‘düşünmüyorum’ demiş. Meryem, Rize şivesini yitirmemiş, Fransızcası mükemmel. Kimin yardıma ihtiyacı varsa ona koşuyor. Kendini aşmış bir Laz bacısı. Belediye başkanının verdiği bir yemeğe davet edilmiş.

Eşi “Utanmayacak mısın, tek başı kapalı sen olacaksın o resmi yerde?” diye şaşırmış. “Neden utanayım ki? Beni nasılsam öyle kabul ettiler zaten. Gittim yemeğe. Kimse yan bakmadı bana, örtüme tek laf edilmedi.” diyor.

Bir başka yemekte bir Türk ‘Neden gidip Fransız derneklerine çalışıyorsun da Türk derneklerine gelmiyorsun?’ diye sormuş. Şöyle cevap vermiş: “Siz beni türbanımla kabul etmiyorsunuz da ondan.”

Türklerin ona bakışını da şu sözlerle özetliyor: “Türkler bana diyorlar ki, ‘Sen bir Fransız gibi kiliseye, cenazeye neden gidiyorsun? Kendine güvenebiliyor musun?’ Yani din değiştiririm diye korkuyorlar.

Bu onların kendi güvensizlikleri. Peygamber Efendimiz bir Yahudi’nin cenazesine nasıl saygı göstermişti unuttun mu? İlk gittiğim bir cenazede bir Fransız geldi yanıma. ‘Biliyor musunuz ilk defa başı kapalı bir bayan gördüm ve çok memnun oldum.’ dedi. Onun o söylemesi yetti yani bana.” Anlaşıldığı gibi, kendilerinden biri de olsa Türk kadınının, onların yapamadığını yapması, toplumla kaynaşması, aktif bir şekilde çalışmasını hazmedemiyor Türkler.

Meryem onlara kendi yetersizliklerini gösteren bir ayna oluyor. Ama o, güçlü kişiliği nedeniyle bunu problem yapmıyor. Belki Fransa’da değil Türkiye’de okusaydı bu kişiliği baskı altına alınacaktı. Nitekim beni haklı çıkaran şu değerlendirmeyi yapıyor:

“Benim on yıldır ehliyetim var. Türkiye’ye gittiğimde arabayla gezecek olsak diyorlar ki: ‘Ya nasıl oluyor, siz tek başınıza nasıl gidiyorsunuz?’ Ben Fransa’da bazen 1.000 kilometre yol yapıyorum. Uzak yerlere tek başıma gidiyorum. Diyorlar: ‘Ya nasıl gidiyorsun? Olamaz. Belki araba bozuldu, belki bir şey oldu. Kadın başına gidemezsin’. Çok şaşırıyorum. Türkiye’ye bir hafta gezmeye gittim. Ev eşyasına olsun, kıyafetlerine olsun ne kadar çok önem veriyorlar. Bizim burada her sene bir mobilya alayım gibi bir düşüncemiz yok. Tek istediğimiz huzur.”

Kocası Sadık Bey halasının oğlu. İnşaatçı. Binaların pimapen işlerini yapıyor. Peki kendisi nasıl çözmüş problemleri? “Ben her şeye ‘he ya’ demem. Bazen sana söylenilenin tam tersini yapmak gerekiyor bence. Bazen bana diyordu ki: ‘Sen sakın beni geçmeye bakma, arkamdan gel’. Öyle bunaldığım günler oldu ki, ehliyetim olmasaydı, okumamış olsaydım, evde otursaydım daha güzel olurdu demeye vardırmıştım işi.

Beyim ‘Ben sensiz yapamam’ der her zaman. İş konusunda anlaşamadığımız olur. Mesela bu inşaat malzemelerini koyduğumuz depoyu aldığı zaman ‘Bura bize çok büyük; burayı almayalım.’ dedim. Sonra beyim tamamen işyerini satmak istiyor. Bazen daralıyor. Fransa’nın en büyük yükü vergiler. Şimdi bize gelen deponun vergisi 4.200 Euro senelik. ‘Satalım, başka iş yapalım’ diyor. ‘Ben ölürsem ne yapacaksın?’ diyor. Ben de ‘Sen yeter ki öl’ diyorum, ‘bana bir şey olmaz’ diyorum. Ölümü hiçbir zaman istemeyeceksin. Burayı satarken bile başımıza belki başka bir hal gelir diyorum. Altı yıl daha sabretsek buranın mülkü tamamen bizim olacak. Şimdi ayda 1.200 Euro ödüyoruz.”

Fransa’daki Türklerin iş hayatları ve içinde yaşadıkları toplumla bütünleşmeleri açısından Almanya’nın 20 yıl gerisinde kaldıkları rahatlıkla söylenebilir.

Türkler Fransa’da daha çok inşaat sektöründe yoğunlaşmışlar. Bu alanın dışında kimler var, deyince karşıma Fransa Aktif Türk İşadamları Derneği çıktı. İşçi yardımlaşma derneği ile, ithal damat ve gelinlerle, inşaatçılarla, öğrenci ve akademisyenlerle konuşup işadamlarını es geçemezdim.

Paris’te bir büroda toplantı yapacaklarını öğrenince, birkaçıyla konuşma fırsatı yakaladım. Derneğin henüz bir yıllık bir geçmişi, aktif olarak çalışan 50 üyesi var. Fransa’ya ilk göçün 1972’lerde başladığını hatırlarsak biraz geç kaldıklarını düşünebiliriz. İşçi ya da öğrenci konumundan işveren statüsüne geçmeleri uzun yılları alsa da, şimdiki hedeflerinden etkilenmemek mümkün değil. Onlar da başlangıçta yeterince para biriktirip, ya da öğrenimlerini tamamlayıp Türkiye’ye dönmek istemişler.

Vatana en kötü ihtimalle “uçağın altında” yani tabutla döneceklerini düşünüyorlarmış. Yıllar önce bir gün Fethullah Gülen’in yolu Paris’e düşmüş. Bugün derneğin faal isimlerinden biri kendisine uçağın altında da olsa Türkiye’ye dönme arzusundan bahsedince Gülen “Hayır” demiş: “Sizler buralısınız artık, mezarlarınızı buradan almalısınız. Fransa’da hayat buluyorsunuz, diriniz gibi ölünüz de burada kalmalı.” O kadar sarsıcı bir cevapmış ki, o an itibarıyla beyninde keskin bir u dönüşü olmuş, uçağın altını da üstünü de unutmuş ve bütün enerjisini Fransa’ya vermeye başlamış.

İş kurmak için 25 belge

Türklerin küçük esnaflıktan işadamlığına giden serüvenlerinde, dernekleşip Türk, Fransız, Arap demeden aynı göğün altında birlikte nefes aldıkları tüm Fransız vatandaşlarına hizmet etme gücünü almalarında bu felsefe var: Sadece kendinize değil herkese hizmet vereceksiniz. Derneğin koordinatörü Tamer Bayraktar’dan öğrendim; derneğin çatısı altında İdef adlı bir Fransız firmasında çalışırken 4 yıl sonra bu Fransız firmasını komple almış, yüz kişi çalıştıran biri de var. Fransa’ya eğitim için gelmiş, bilgisayar mühendisi olmuş ve buradaki resmî dairelere yazılım olarak en büyük hizmetleri sunan biri de...

Türkler yavaş yavaş turizm sektörüne ve emlakçiliğe kayıyorlar. Fransa’da emlak ajansının onayını almadan ne işyeri tutabiliyorsunuz, ne eviniz olabiliyor. Mutlaka bir ajans bütün dokümanlarınıza bakacak, ‘siz bu kirayı verebilirsiniz’ veya ‘bu evde kalmaya layıksınız’ diye size beyanda bulunacak. Şu anda bu işi yapan Türklerin sayısı on beş. Tabii beş yüz bin Türk için az. Ama işyeri ya da evlerini kiraya vermek isteyen Fransızların başvuru kağıtlarının bir köşesine “EA” yani ‘yabancıya vermeyin’ işareti koydukları hatırlanırsa yine de on beş Türk emlakçisi umut demek.

Madalyonun arka yüzünde, Fransızların bu ayrımcılığını kışkırtan bir durum da var. Türkler dahil tüm yabancı gruplarda iş ahlakına uygun davranmayanlar çoğunlukta. Vergi kaçırmak için iki yıldan sonra şirketini bir başkasına devredip devlete ödeyeceği 150-200 bin Euro’luk parayı ceplerine indiriyorlar. Ve sonra bir şirket daha kuruyorlar, tabii bu kez eşlerinin üstüne. Bu durumda Fransızlar da kendilerini apartmanı ile, şirketi ile, kişiliğiyle yabancılardan soyutluyor.

İlk zamanlar Fransa’ya gelen Türklerin bir imzalı kağıtları hem senet, hem itibar olurmuş, bütün işlemlerini o kağıtla yaparlarmış. Bugün Fransızlardan üç dört tane belge isteniyorsa Türklerden yirmi beş tane belge istiyorlar. Tabii bu ayrımı hak etmeyen dürüst iş yapan Türkler bu durumdan zarar görüyor. Kredi almak için bir imza yetiyorken, şimdi ev, araba, maaşınla ilgili garantiler, kefiller, üç yıllık deneme süreleri gerekiyor.

Tabii sahtekârlar hemen savunma mekanizması oluşturup yaptıkları hatalara bahaneler buluyorlar. Türkiye’de vergi vermeye alışmamışlar. Fransa’da uzun yıllar kalmayı planlamış, bu yüzden ‘Kazandığım 300 Euro’nun yarısını neden vereyim ki Fransa’ya?!’ diyorlar.

Tamer Bayraktar’a, “Ayrımcılık uygulanan birden fazla grup var. Neden aralarında dayanışma değil de gerilim oluyor?” diye soruyorum. “Olamaz; çünkü Afrikalılardan, buradaki diğer yabancılar kendilerini ayırmak istiyor. Onların araba yakmak, telefon kulübesi kırmak gibi şık olmayan tepkilerine ortak olmak istemiyorlar.” diyor. Telefon kulübelerini kırdıklarını duymamıştım. Tamer Bey açıklıyor: “Her on günde bir her mahallenin telefon kulübesi kırılır. Fransız hükümeti de onu cezalandırmaz. Yani sen madem kırıyorsun, telefon kulübesiz kal sen kardeşim, demez. O telefon kulübesini o hafta yeniler. Benim mahallemin köşesindeki telefon kulübesi 15 günde bir parçalanır. Buna rağmen Fransız devleti oraya polisle gelip de bunu kim yaptı gibi bir araştırmanın içine girmez.”

Kendisini Fransız hissediyor

Mehmet Özen: 25 yıldır Paris’te yaşıyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fransız Filolojisi mezunu. Mastır yapmak için geldiğinde Paris’te Türklerden fazla dil bilen yoktu. O da öğrenim sonrası hayatına tercümanlık ve muhasebecilikle başladı. 85’te Türkiye’de tekstil ticareti yapan bir tüccar ile ortak bir şirket kurdular ve 17 yıl tekstil ithalatı yaptılar. İki sene önce Çinliler piyasaya girince Türkiye’den mal getirmek ilginç olmaktan çıktı. Bunun üzerine kendi özel işini kurmaya karar verdi.

Bugün, Paris’in daha çok Yahudilerin yaşadığı 20’inci bölgesinde kuru temizleme ve elbise tamiri yapan iki dükkanı var. Kısa zamanda zengin olma düşüncesiyle ticaret yapmadı. O nedenle müşterileriyle ilişkileri çok olumlu. Para kazanmayı ikinci plana attı, Fransızlarla dostluk kurmak, Türk işadamının nasıl olduğunu, Türklerin nasıl bir karakterde olduğunu göstermek gibi bir misyon yüklendi.

Bugün bazı Fransızlar “Ben Fransızlığımdan utanıyorum, sizin yapmış olduğunuz servis karşısında. Bir Fransız bunu yapmaz. Biz hep kendimizi düşünürüz.” demeye başladı. Peki ne yaptı da onları böyle etkiledi? Ufak söküklerin tamiri ve papyon gibi küçük parçaların temizliği için ücret almadı. Bu kadar olağan bir şey, 1 Euro da olsa verdiği hizmetin parasını eksiksiz isteyen Fransızların gözünde olağanüstü soylu bir davranış olarak görünüyor. Piyasada adı duyuldu ve uzak bölgelerden dahi iş almaya başladı.

Mehmet Bey’e göre Türkler arasındaki en üzücü durum, karşılayamayacakları angajmanlara, lüks harcamalara girip sonra onu telafi etmek için sahtekârlığa tevessül etmeleri. “Altımda Mercedes’im olsun, ama cebimde param olmasın, önemli değil” diyen hemşehrilerinin aksine, 5 bin Euro’luk araba alma imkanı olduğu halde mütevazı bir yaşam sürüyor.

Göçmen grupları arasında dayanışma olmamasını birbirlerine ekmek kaptırmaktan korkmalarına bağlıyor ki bu hiç de Müslüman’ca bir yaklaşım değil. Çünkü rızkın kefili Allah’tır, diyor.

Kendisine düzenli olarak iş getiren insanları muhtaç olduğunu düşündüğü başkalarıyla tanıştırıyor, gelen işleri zor durumda olanlara da aktarıyor. Komiserinden milletvekiline kadar her seviyeden çok sayıda Fransız arkadaşı var.

Artık kendisini bir Fransız hissediyor. Nitekim hisleri karşılıksız kalmamış. Bölge valiliğinden örnek işadamı, örnek vatandaş madalyası almış. Fransızlara iş veriyor İşyerlerinde Türk ve Faslıların yanı sıra Fransızlar da çalışıyor. “Beni en çok gururlandıran şey, onların memleketinde onlara iş vermek. Ben şu millet bu millet, şu dinden bu dinden ayrımı yapmam. Kim güzel çalışırsa benimle kalır. Eskiden yabancıların yaptığı iş farklıydı, Fransızların farklıydı. Ben dedim, bir gün bu Fransızların yaptığı işi yapacağım. Çok şükür bunu başardım.” diyor.

Türkiye’de kalmış olsaydı işinden evine gelip giden, geçim sıkıntısı çeken sıradan bir öğretmen olarak kalacağını düşünüyor: “Fransa’daki şartlar beni işadamı yaptı. Türkiye’ye ve buradaki çoğu vatandaşlara faydalı olmamı sağladı. Ben çok zor şartlarda okudum. Belli bir seviyeye gelirsem zor durumda olan talebeleri okutmak istiyorum, demiştim. Bugüne kadar Türkiye’de bir doktor, bir mühendis, bir öğretmen, bir de hemşire yetiştirdim. Allah’a bin şükür.

Çok kültürlülüğü tanıdım burada. Değişik milletlerden işadamlarıyla tanıştım. Dünya görüşüm gelişti. Biz buraya iki maksatla geldik. Birisi ekonomik, birisi manevi. İkisine de ulaşmış vaziyetteyiz. Yarın öbür dünyada sordukları zaman gittik, biz hizmetimizi yaptık diyeceğiz.”

Mehmet Bey bundan sonraki hedeflerini de işadamları olarak güç birliği yapmak, Fransa’da yeni yetişen gençlere iş imkanları sağlamak, onların önünü açmak olarak açıklıyor. “Dürüstlüğümüzü, çalışkanlığımızı Fransızlara göstermemiz lazım. Ben Fransızlığımdan gurur duyuyorum. Yeni neslin de böyle hissetmelerine yardımcı olacağız.” diyor.

‘Çocuklarımız esnaf olmasın’

Necati Çertel. Fransa’da doğdu, 31 yaşında. Otomobil teknikeri. Fransa milli eğitiminde yedi yıl öğretmenlik yaptı. Geçen seneden bu yana hazır mutfak yapıp satıyor. “Fransa nereye gidiyor?” sorusunu şöyle cevaplıyor: “Fransa’nın yabancılarla alakalı problemini inşallah yaptığımız çalışmalarla çözeceğiz. Diyalog hizmetleri başladı. Afrikalıların yaptığı, kırma yakma işlerini Müslümanlığa bağlıyorlar. Biz bu imajı kıracağız. ‘Müslümanlık bu değil!’ diyeceğiz. Bunun için özel okul açıp hem yabancıları hem Fransızları eğiteceğiz. Özellikle Kuzey Afrikalı halka kendimizi göstermemiz lazım.”Mehmet Bozaoğlu. 1986’da geldi. Tekstil işiyle uğraşıyor: “Bizim bire bir Türk toplumu olarak Fransa ile ilişkilerimiz çok zayıf, bir türlü bunu yırtamadık. Şimdi tek amacımız bunu geliştirmek. Çocuklarımızı en üst seviyede okullara gönderebilmek. Çocuklarımız esnaf olmasın. Bürokrat olsun, en azından öğretmen olsun. Üç çocuğum da özel okula gidiyor. Bazı Türkler çocuklarına yatırım yapacaklarına paralarını ev ve dükkan almaya harcıyorlar. Halbuki çocuğun eğitimine para harcamaları lazım. Yarın bir gün bu çocuk kendisini kurtardığı zaman senin malına zaten ihtiyacı kalmayacak. Fransızlarla aram gayet iyi. Okul müdürüne, banka müdürüne bir davetiye gönderdim Mevlevîlerin bir gecesi için, seve seve geliriz dediler. Daha önce mesela Zaman gazetesinde bir iftar yemeği vardı, Fransız komşularımı getirmiştim. Kadına sordular işte röportaj yapılırken Samanyolu TV’de. ‘Türkleri nasıl tanıyorsunuz?’ dendi. Ben mesela o gün çok gurur duydum. Dedi ki: ‘Ben Türk olarak bir tek bu aileyi tanıdım. Bütün Türkleri de böyle tanıyorum artık.”

HİLMİ ÇALIŞKAN:

Türklerdeki vizyon hiçbir millette yok Hilmi Çalışkan. Derneğin başkan yardımcısı. 1977’den beri Fransa’da. İstanbul’dan geldi. Mesleği terzilik. Perakende bayan giyimi ticareti yapıyor. Detay mağazalarının sahibi. Bir de mülk alım satımıyla uğraşıyor. Ayrımcılıkla hiç karşılaşmamış. Sadece ilkokulu Fransa’da okuyan daha sonra Türkiye’ye dönen 22 yaşındaki oğlu tekrar Fransa’ya dönmek istediğinde büyük zorluklar yaşamış. Valilikte büyük bir taşkınlık yapıp ‘kendimi yakacağım’ diye tepki vererek, skandal yaratma tehdidinde bulunarak bu sorunu çözmüş. “Fransa iyiye mi gidiyor, kötüye mi?” sorusuna “Kötüye gidiyor. Türkiye’nin AB’den alacağı hiçbir şey yok. Onların bizden alacağı çok şey var. Türklerdeki vizyon hiçbir millette yok. Daha yeni yeni uyanıyoruz. Başlangıçta vasıfsız insanlar gelmiş; ama şimdi vasıflı insanlar yetişiyor.” diyor.

NEVZAT CEYLAN:

Fransa bize aş verdi, borcumuzu ödeyeceğiz Nevzat Ceylan. 20 yıldır Fransa’da yaşıyor. Yozgatlı. Sosyal bilimler fakültesi mezunu olarak, mastır yapmak için geldi. Sonra doktora, evlilik derken süreç uzadı. 94’te Türkiye’ye döndü; fakat şartları çok değişmiş gördü. Fransa’da yaşamaya karar verdi. On beş yıl mali müşavirlik yaptı. Şu anda hazır giyim üzerine çalışan uluslararası bir şirketin Fransa ayağının müdürü. Dönmeye niyeti yok. O da “Buranın insanına hizmet edelim, burada gömülelim” diyenlerden. Fransa’da iyi eğitimli bir göçmen toplumunun oluşmasının hem Fransızlar hem de Türkiye için kazanç olacağını düşünüyor. “Paris’in banliyösünde bir yer satın alındı. Herkese açık bir okul olacak. Lyon’da da okullaşma için aktif bir şekilde çalışıyorlar. Fransızları seviyoruz, Fransa şu veya bu şekilde bize kucak açtı. Vefa borcumuzu ödemek istiyoruz.” diyor.

Bugün size K'yı anlatacağım. Suretini saklamamı istedi benden. O yüzden Türkiye'de K iline bağlı Ö köyünde doğup Fransa'ya gelin gönderilen bir Türk kızı olduğunu belirtmekle yetineceğim.K, Avrupa Türklerinin en büyük sosyal yaralarından ithal gelin-damat trajedisini temsil ediyor. Onun durumunda binlerce kadın var. Araştırmalar, Fransa'da yaşayan Türk kızlarının yüzde 98'inin, erkeklerin yüzde 92'sinin Türkiye'den evlendiğini söylüyor. Almanya'da ise bu şekilde yapılan evliliklerin oranı yüzde 60'ı aşmış durumda. Belçika'da her yıl bin 300 kişi evlilik yoluyla Belçika vatandaşı oluyor.

K ile tanışmak, sadece Avrupa'yı değil, Türkiye'yi de anlamak demek.23 yaşındaki K ile Strasbourg'da, bomboş denecek kadar az eşyalı; ama başından geçen onca olaydan sonra kendini güvende hissettiği bir apartman dairesinde konuştum. Günün birinde yapımcılar Avrupalı Türklere dair dizi film çekmek isterse, işte senaryosu.

Ona ölen ablasının nüfus cüzdanını vermişler, doğar doğmaz dört yaş birden yaşlanmış. Köyünden hiç çıkmamış. Liseyi bitirdiği yıl henüz 15'indeyken onu Fransa'da araba tamirciliği yapan birine sözlemişler. Babası köyün ağasıymış; “Ölmeden evvel evlendiğini görmek istiyorum.” demiş. Sözünü kimse dinlemezlik edemezmiş. Kırk gün sonra babası ölmüş. Annesi, “Artık geri dönemeyiz. Babanın verdiği söz yerine gelecek.” demiş. K “Bunu bana yapamazsınız.” dese de kimse onu dinlememiş.

Evden dışarı çıkması yasak

K, kayınvalide ve kayınpederin “gardiyanlığını” yaptığı bir “hapishane evde” yaşamaya başlamış. Eşi de kendisi gibi anne-baba lafından dışarı çıkamayan biriymiş. K'ya eski Türk filmlerini aratmayan eziyetler yapıldığında hiç sesini çıkarmamış. K'nın görümcesine damat almak için Türkiye'ye gittiklerinde K hamileymiş. Kayınvalidesi artık kendi malı saydığı K'nın, annesine selam bile vermesini yasaklamış. K, Fransa'da çektiği çileyi annesinden gizlemiş. Ablasından yardım istediğinde “Karnında beben var, çileni çekeceksin.” cevabını alınca tekrar çaresiz Fransa'ya dönmüş. Ve tabii aşağılanmaya, yok sayılmaya devam etmiş. Kendi kararlarını kendileri vermeye başlarlar da Fransızlara benzerler diye korkuyormuş kayınvalide. Öyle ki oğlu ile gelinin anne ve babalığını da almış ellerinden. K'nın kızı babaannesine anne, büyükbabasına baba der olmuş.

Görümce ve ithal damat olan eşiyle aynı evde kalıyorlarmış. Evin bütün işleri, çalışan görümcenin bebeğine bakmak dahil K'ya aitmiş. Fransızca öğrenmek şöyle dursun, Türkiye'deki annesine telefon açması yasakmış, annesi aradığında da konuşturulmuyor, “Kızın burada yok” deniyormuş. Evden dışarı çıkması yasakmış. Dört sene içinde iki sefer sokağın karşı tarafındaki dükkana gidebilmiş.K, isyan ederse babasının ruhunu taciz edeceğini düşünmüş. Hiç değilse ayrı eve çıkabilselermiş. Eşi bu fikri annesine açtığında çocuklarının yüzünü bir daha göstermemekle, sütünü helal etmemekle tehdit etmiş. Kayınvalide bu kez K'yı oğluyla arasını açmakla suçlamış.

K'nın yanında oğluna falancanın gelininin hem dayak yediğini, hem de kuzu kuzu işini yaptığını hatırlatıyor, “Bir tokat aşketmediğin senin avradın şunu alıp şuraya koymaya nazlanıyor.” diyormuş. Gündüz 11, gece 8 nüfusun işini gören K'nın sıcak su musluğunu açması da yasakmış. “Küçük tuvaletin gelince bekleyeceksin, büyüğün gelinceye kadar. Her girişte sifonu çekmeyeceksin!” deniyormuş ona. Elektrik su faturası geldiğinde 'sen harcadın, sen öde' diye önüne atıyorlarmış.K, bunları bana anlatırken zaman zaman kelimeleri unutuyor. Unutkanlık yapan antidepresan haplarla ayakta durduğunu öğreniyorum: “Böyle sağlam durduğuma bakma, iyi değilim ben. Sonunda delirttiler beni. Duvarlarla konuşuyordum. Durmadan ağlıyordum. Allah'tan yardım istedim. Beni anneme kavuştur, ölmeden onu bir daha göreyim, dedim. Allah duamı kabul etti; ama bu kez kızımı kopardılar benden.”

Bu yetmiyormuş gibi onu Türkiye'ye postalamışlar. K'ya kurulan şeytani tuzağı da anlatacağım; çünkü bunlar başka ithal gelinlerin de başına geliyor.

Eşinin olmadığı bir gün ondan bir kağıda imza atmasını istemişler. Çocuğun okula yazdırılması için gerekli demişler. “Söz, akşam olsun, kocam gelsin imzalarım.” demiş. Akşam olmuş, koca telefon açmış, bir doğum günü partisine katılacağını, gece eve gelmeyeceğini söylemiş. Kayınpeder “söz verdin akşama imzalayacağım” diye baskı yapınca sözüne sadık kalmış. Çünkü babası söz namustur, diye öğretmiş ona. Kızını 15'inde yabana gönderen babası keşke ona herkese güvenmemeyi de öğretseymiş. Meğer attığı imzanın anlamı “eşimi terk ediyorum ve çocuğumun vekaletini babasına bırakıyorum” demekmiş:“

Çektiğim bütün çileye rağmen böyle alçakça bir şey yapabilecekleri hiç aklıma gelmedi. Karşımda polis duruyor, gidemiyorum. Çünkü Fransızcayı bilmiyorum. Üstelik bu delidir, diyorlar kendi başıma bir şey yapmaya kalksam. Bir tane koltuk alındı eve. Üstünde pamukları çıkmış böyle. Bu evden de ben sorumluyum ya. Ev de denmez buraya, sanki kayıp bürosundayım. Dedim ki kaynanama 'Bu koltuk özürlü. Baştan söylüyorum, götürün değiştirin bu koltuğu'. Dedi ki kaynatam beni göstererek, 'Eminim bu koltuğu çamaşır suyu ile silip, pamukları kendi çıkartmıştır. Bir de özürlü diye bize yutturuyor!' Eşim, 'Koltuğu değiştiririz. Kimse birbirine iftira atmasın.' diye beni savununca, kaynanam dedi ki kaynatama 'Derhal bilet alıyorsunuz, bunu Türkiye'ye gönderiyorsunuz.”O sırada hâlâ imzaladığı kağıdın ne anlama geldiğini bilmiyor. “Çocuğum olmadan gitmem Türkiye'ye” deyince “Çok geç! Çocuğunu kendi imzanla babasına bıraktın.” diye korkunç gerçeği açıklamışlar. “O an o kadar kötü oldum ki. Bana tuzak kurmuşlar. Eşim de böyle kaldı. O da o zaman öğrendi. Ne yapacağını şaşırdı. 'Bunu bize yapamazsınız' diyebildi. Ama engel olmadı.”Sonra uçağa binmişler kaynatası ile. “Beni hiç değilse eşim götürsün” isteğini bile reddetmişler. K köye gidene kadar ağlamış.

Kaynata pasaportunu, Türk nüfus cüzdanını dahi vermeden onu köye bırakmış, bir daha da dönmemiş. K'nın annesi şaşırmamış; çünkü daha önce aynı olay köydeki üç kızın da başına gelmişmiş, bir yüzükle alıp gittikleri kızları, beş parasız ve kimliksiz getirip köye bırakmışlarmış.

“Ben seni böyle vermedim onlara. Seni hayvana döndürmüşler, götürüp ahıra bağlayacağım. Boş ver çocuğunu bana sen lazımsın.” diye teselli etmiş; ama artık çok geçmiş. K adeta delirmiş, aylarca “çocuğumu istiyorum” diye çığlıklar atmış: “Anneme 'Sevme beni, istemiyorum artık. Hayatımı söndürdün. Bırak beni, Fransa'ya dönüp çocuğumu arayayım.' dedim. Dedi ki 'Hayır çok küçüksün. Ben mahvettim; ama tekrar büyüteceğim seni. Terk edersen evlatlıktan silerim'.

Dört ay geçti. Ne yemek yiyorum ne su içiyorum, ne konuşuyorum. Sonunda annem izin verdi gitmeme. Yasal olarak altı ayı doldurmadan dönmem gerekiyordu Fransa'ya, aksi takdirde bebem kaynanama hizmetçi olarak büyüyecek, bir daha asla göremeyecektim. Nüfus cüzdanı, pasaport vs, her şeyi yeniden çıkarttım. Son anda tek başıma uçağa bindim. Cebimde çok cüzi bir para vardı.”

Kızı artık ona ‘anne’ diyor

K çalışma izni alıncaya kadar aylarca uzak akrabalarının evlerinde saklanıp evlere temizliğe gitmiş, ardından bir sığınma evine yerleşmiş. Bir yıl sonra, boşanma davası evrakları ona ulaşmış. Hasretinden yandığı çocuğunu görmek için kovulduğu evin kapısını çalmış. Ama evi değiştirmişler. Yeni evi arayıp bulmuş. Fakat çocuğu göstermemişler.Bir altı ay daha böyle geçmiş. Mahkemede eşi, evi K'nın terk ettiğini iddia edince o da çocuğunu alma şartıyla boşanacağını söylemiş. O yüzden 3 senedir sürüyormuş mahkeme:“

Ben şimdi bir fabrikada çalışıyorum. 890 Euro alıyorum, 400'ünü ev kirası yapıyorum. Fransızca öğrendim. Mahkeme iki ayda bir çocuğumu 15 gün görmeme karar verdi. Eşim ve ailesi Strasbourg'a altı saat uzakta başka bir şehirde yaşıyor. Eşim kaynımla birlikte çocuğu getiriyor. Çünkü ben yol ve otel masraflarını karşılayacak durumda değilim.”K, strese bağlı rahatsızlıklardan birkaç defa ameliyat olmuş, bedeni ve zihni sık sık tutukluk yapıyormuş. Onu yaşama bağlayan tek şey artık okula gitmeye başlayan kızıymış.

Asla Türkiye'ye dönmeyecekmiş. Çünkü kızının annesine olduğu kadar babasına da ihtiyacı olduğunu düşünüyormuş. Ne mutlu ki kızı artık ona “anne” diyormuş. Neden ayrı evlerde yaşadıklarının cevabını babaannesi “Çünkü annen seni terk etti, onun başkasından bir çocuğu var, seni değil onu seviyor.” diye vermiş. Ama kızı babaannesinin doğruyu söylemediğini artık biliyormuş. K, kızıyla Fransızca konuşuyormuş; çünkü Türkçede zorlanıyorlarmış. Onunla aynı şehirde yaşamak istermiş tabii; ama eşinin ailesi ona huzur vermezmiş, o zaman akıl hastanesine kapatılması lazımmış. Çocuğu getirdiğinde eşi hiç konuşmuyormuş, bir köşede öylece süzülüyormuş. Onun yerine K ile kaynı muhatap oluyormuş. K yine de bugününe şükrediyormuş. Onca kâbustan sonra, kira da olsa, başını dinleyeceği bir evi varmış. Bu eşyasız ev ona saray gibi geliyormuş.

Gün doğmadan neler doğarmış. Bir varmış, bir yokmuş. Avrupa'da Türkler yaşarmış. Türkiye'deki kızlar ve oğlanlar daha ahlaklı diye çocuklarına gelinler ve damatlar satın alırlarmış...

25 yılı aşkın bir süredir Fransa'da yaşıyorsunuz. Neden Sartre'lar, Zola'lar gibi vicdanın sesi düşünürler çıkmıyor artık?

Fransız entegrasyon modeli Müslüman göçmenlerde başarısızlığa uğradı

Sömürgeleri elinden çıktıktan sonra Fransa kendine güvenini kaybeden bir ülke olmaya başladı. AB'nin kurulma sürecinde emperyal konumundan daha küçük ve kendi çapında bir Avrupa ülkesi olmaya geçti. Sanıyorum, temelde bunun uyandırdığı bir güvensizlik var. Çünkü Fransız kimliği birdenbire Avrupa kimliği ile birlikte öne çıktı. Ben buraya geldiğimde, 25 yıl önce, daha açık, başka kültürlere daha meraklı, kendine güveni daha fazla bir ülkeydi. Siz ne kadar kendi kimliğinizi böyle fazla öne çıkarırsanız, o ölçüde başkalarına duyduğunuz merak azalır diye düşünüyorum. Fransa da biraz böyle bir ülke olmakta. Bugün bir Sartre'ın çıkmamasının çeşitli nedenleri var. Bir kere toplumun vicdanı olan yazar imgesi artık geçmişte kaldı. Fransa'da biz bunlara “kutsal canavarlar” deriz. 20. yüzyılın Fransa açısından üç önemli kutsal canavarı, Malroux, Aragon ve Sartre'dir. Malroux aynı zamanda De Gaulle'ün kültür bakanlığını da yapmış, ama İspanya iç savaşına da katılmış. Çok önemli bir aydın. Sartre yüzyılı sorgulamış, varoluşçuluğun kurucusu bir düşünür ve yazar. Şimdi bunlar bütüncül yazarlar. Yani hem dünyanın gidişinden haberli, o gidiş konusunda söz almak isteyen yazarlar, hem de üretken yazarlar. Bunların yerini şimdi medyatik ve tüccar yazarlar, aydınlar aldı. Tabii bunun da temelinde liberal ekonomi ve küreselleşme var.

Peki siz son olayları kimlik isyanı gibi mi, çete hareketi gibi mi gördünüz?

Göçmen gençlerin isyanından söz etmek doğru olur. Bunca zaman geçti Sarkozy hâlâ olayların temelinde birtakım çeteler var, devlete başkaldırdılar diyerek yanlış bir değerlendirme yapıyor. Bence bu olayların temelinde bir kimlik sorunu var. Bu gençlerin adları Ahmet, Mehmet, Selim olabilir; ama Fransız’dırlar. Burada doğmuşlardır. Ne yazık ki Fransızların gözünde hiçbir zaman Fransız değiller. Sorun Fransa'nın emperyal geçmişinden kaynaklanıyor. Çünkü daha önceden bu entegrasyon modeli başarılı olmuş, Fransa'ya gelen İtalyanlar gibi başka göçmen dalgalarını entegre etmiş. Fransız entegrasyon modeli, Müslüman kökenli göçmenlerde başarısızlığa uğradı.

Bu çocuklar isyan etmeseydi anlamayacak mıydık bunu?

Bu varoşlarda bir sorun olduğu biliniyordu. Ve daha 1980 yıllarından bu yana birtakım önlemler alınmaya çalışılıyordu. Yatakhane siteler dediğimiz, üst üste yığılmış ve çoğunlukla bu göçmenlerin oturduğu banliyölerin düzenlenmesinden sorumlu bir kent bakanlığı kuruldu. Ama birdenbire isyanın bu ölçüde bütün Fransa'ya yayılacağını herhalde hiçbir siyasi öngörmemişti. Bu gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri dilleri yok. Bunların konuştuğu Fransızca, varoşlarda konuşulan, bizim Sorbonne'da öğrendiğimiz Fransızcadan çok farklı bir dildir. Dolayısıyla bunlar kendilerini ancak şiddet yoluyla bir de rap müziği ile ifade edebiliyorlar. Fransızlar bunu da anlayamadı. Bütün bu toplumsal ve kültürel sorunlardan kaynaklanan isyan hareketini sadece çetelere indirgerseniz doğru bir teşhis koyamazsınız. Bir üçüncü sorun da tabii işsizlik. Çünkü bu gençler iş aradığı zaman onlara ayrımcı davranıyor şirketler. Varoştan gelen gençleri tercih etmiyorlar. Zaten oralarda işsizlik oranı yüzde 40'larda. Sebepler içinde beni asıl ilgilendiren Fransa'nın eski emperyal gücünden ortalama bir Avrupa gücüne dönüşmüş bir ülkenin, kendine güvenini yitirmesi.

Yorumlar

-- valla çok uzunu hepsini okuyamadım ama konuyu anladım. ilk başlara adamla kaının ilişkisinde bence hatalı olan adam. ya fransızca öğrenseyi yada kadına uysaydı yada fransaya gitmeseyi.ayrıca Allah gurbetteki tüm türklere yardımcı olsun.

http://www.zevkli.org/fransada-turk-olmak-son-bolum-t78079.html?s=fd39996159ccfed9ebdf459fe71e3a97&

486 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 400 / 486   Yeni›   En yeni»
Unknown dedi ki...

Merhaba
Bu ünlü kredi şirketi. biz onu maddi zorluklar içinde olanlara kredi vermek için vardır. Faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacınız var? Ya da bir iş başlatmak istiyorum ama yandan sermaye yok musun? Onların mali durumunu, finansal iş veya aile belirleyen geliştirmek için mali yardıma ihtiyacınız varsa. Biz size finansal istikrarsızlık çözmek ve tekrar maddi açıdan istikrarlı yapmak yardımcı olabilir emin olmak için buradayız, çünkü artık endişe. Biz bireylerin ve ailelerin acil krediler sunuyoruz. Kuruluşlar ve şirketler de dahil olmak üzere. Bizim e-posta yoluyla bizimle irtibata geçebilirsiniz% 2 gibi düşük bir faiz oranıyla kredi için şimdi bize ulaşın (famousloans@hotmail.com)
Uygularken, bize bilgilendirme bürosu tezler alınız.

Ad Soyad:
CİNSİYET:
YAŞ:
ülke:
telefon:
Kredi miktarı:
Kredi terim
teşekkür ederim

John Famous
famousloans@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET e-posta yoluyla lütfen bizimle irtibata geçin: jacksonloanlenderservice@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. Biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. Eğer ilgi, co.operateloanservice@gmail.com e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
Biz şu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz;
* Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
* İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
* Konsolidasyon Kredi
* Kombinasyon Kredi
* Ev Geliştirme
* Yılbaşı Kredisi
Tüm yanıtlar bu e co.operateloanservice@gmail.com gönderilmesi gerekmektedir

durell dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin.
Müşteriler ilgi sadece danışmalıdır
O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
Sayın DurellPetersonloanfirm
Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Ben O'nun Firma From A Kredisini alma Bu Man With Gülümseme Can

Mali endişeler End

Ben bu adamla Andres Williams onun şirketten $ 75,000.00 dolar kredi aldı ve arkadaşlarım iki ayrıca herhangi difficulty.with sadece hiçbiri teminat bedeli ve transfer olmadan bu adamdan iş kredi almış olan gülümseme ABD Texas Nancy Neupane değilim gerçekte proje ve diğer herhangi bir nakit kredi için başvuruda eğer sana tavsiye seçeneği yanlış kişiyi seçmek için değil. Sayın Andres Williams beni bu kredi ile rendeleyin hissettirdi çünkü bu mesajı yayınlamak. Ben bana bu kredi almak yardımcı bu dürüst ve cömert bir adamla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla olduğunu. Hayatını regüle etmek için, size, kişisel iş Kendi işinizi oluştururken, inşaat, gayrimenkul geliştirme finanse etmek gerekir banka kredisine erişim yok sıkışmış, ya da bir bankanın parası yok, paraya ihtiyacım var, gördük ve para, kötü bir kredi yapmak veya faturaları veya borçlarını ödemek için paraya ihtiyacım gerekir. Bu yüzden başvurun ve onun sormak hizmetler için seninle tanışmak tavsiye ederiz. Onun E-posta adresi: ............ andresloanfirm07@live.com
Daha fazla bilgi için onunla temasa açık ve dürüst olmak. E-posta Via onu Ulaşın: andresloanfirm07@live.com

Selamlar

Nancy Neupane

Adsız dedi ki...

Sen acil kredi ihtiyacınız dışarıya çıkmak zorunda değil? veya varsa
Onlar bankanız tarafından reddedildi.
jameshaltloanfirm@gmail.com bizimle irtibat kurun% 3 kredi her türlü teklif
ve aşağıda ayrıntıları doldurun

Kredi uygulaması.

Başvuru sahibinin adı: _____
* Adres: ___________
* Şehir: ___________
* Ülke: ___________
* Cinsiyet: ___________
* Durum: ___________
* Meslek: ___________
* Aylık geliri: ___________
* Tel: ___________
* Mobil :: ___________
* Kredinin Amacı: __________
* Kredi Tutarı gerekli: _______
* Kredi Süre: _________
* Daha önce uygulanan Varmı: ______

Adsız dedi ki...

Dikkat !!

Bu Aso tasarruf ve kredi borç verme şirketidir. Eğer kişisel iş için kredi ihtiyacım var, ya da tüm faturanızı temizlemek için kredi ihtiyacınız varsa lütfen bizim bizim burada e-posta arayınız: Daha fazla bilgi için. Eğer nazikçe bize geri almak için kredi transferi onay belgesi Tamam hemen halletmek için ilgilenen varsa Bilginiz için, firmamız,% 5 faiz oranıyla kredi veriyoruz.

İletişim e-posta: (finance_institute2015@outlook.com)

Uygulamak için tereddüt etmeyin.

KREDİ ODUNC PLC

Adsız dedi ki...

Merhaba herkes, ben Georgia ABD tek anne, ben artık benim faturaları ödeyemediği i bizim ev dışına sürüldüler zaman Franklin Scott Kredi Şirketi benim kredi aldım nasıl bu büyük ifade paylaşmak ister olacaktır Jenny Williams duyuyorum sonra, çevrimiçi çeşitli şirketler tarafından kandırdı ve benim banka ve ben ziyaret diğer bazı diğer kredi sendika tarafından kredi reddedildi. benim çocuklarım bakıcı tarafından alınmıştır, ben sokakta yapayalnız oldu. Bir güne kadar ben utanç verici bu Tanrı korkusu kredi şirketi (Franklin Scott Kredi Şirketi) beni tanıştırdı eski bir okul arkadaşı yürüdü. İlk başta ben artık çevrimiçi kredi talebinde herhangi bir risk almaya hazır değilim söyledim, ama o ben onlardan benim kredi almış olacak bana güvence verdi. Ikinci bir düşünce üzerinde benim evsizlik i bir deneme aldı ve kredi başvurusunda nedeniyle, ben kredi başvuru formu doldurdu ve bu benim için neyse bana talep edildi tüm i den başvurusunda $ olan 120,000.00 bir kredinin verildi geçilmiştir aldı Bu kredi şirketi (franklinosayandescott@gmail.com) ve ben risk aldı ve kredi başvurusunda mutluyum. Çocuklarımı bana geri verildi ve şimdi ben bir ev ve kendime ait bir iş sahibi. Tüm şükran Tanrı i benim kredi var nasıl internette tanıklık devam edecektir benim öz yemini yüzden ben bütün umudunu kaybetmişti zaman hayatıma anlam vermek için Kredi Alacakliya gönderdi Sayın Franklin Scott gider. Eğer acilen bir kredi ihtiyacınız var mı? nazik ve hızlı bir şekilde e-posta aracılığıyla kredi için şimdi bu büyük şirkete başvurun: franklinosayandescott@gmail.com o tür hearten olduğunu.

Ben Jenny Williams kalır

Unknown dedi ki...

Merhaba, Kredi Başvurusu
Eğer% 2 @ kredi almak ilgileniyor musunuz? Eğer evetse,? Eğer kredi olarak ihtiyacınız olan kredi hakkında daha fazla bilgi için şimdi bize e-posta. Aşağıdaki bilgilerle birlikte gloryloanfirm@gmail.com: Artık bizimle irtibata geçiniz.
$ 3,000.00 £ '10,000.000.00 Bizim teklif de daha fazla bilgi için başvuruda
{Krediler aşağıdaki formu doldurun}
Adınız: ===========
ÜLKE: ===========
DEVLET ===========
ADRES: ===========
TÜR: ===========
Tutar gerekli: ===========
DÖNEM: ===========
TELEFON NUMARASI: =========== =============

Gloryloanfirm@mail.com Telefon Numarası: Bu e-posta adresinden bizimle irtibata +19516021658
Meşru şirketlerin daha iyi hesap.

Cevap

Unknown dedi ki...

Eğer iş kurmak acil kredi gerekir, ya sen borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? Evet artık endişe ederse, biz kredi onay olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın.
(co.operateloanservice@gmail.com)
Hepimiz purpose.Apply bugün krediler sunuyoruz ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
- Kredinin minimum tutarı: € 5,000.00
- Kredinin azami miktarı: € 50.000.000,00
- Faiz oranı: Yılda% 3
Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

Adsız dedi ki...

Merhaba Am Mr Paul Green,% 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılabilir bir şart ve koşullar krediler Meşru ve güvenilir kredi lender.I vermek Am. Sadece 5000 $ 6.000.000 $ USD Euro Ve Pound itibaren. Ben faturaları ödemek için İş Kredileri, Bireysel Krediler, Öğrenci Kredisi, Araç Kredisi ve Kredi veriyoruz. Çok acilen bir kredi ihtiyacınız varsa. Eğer kötü kredi kaydı var sorununuza çözümler ev için başvuruda yapın. Bu AD.or için acil cevap bize e-posta bekliyor: ( paulloanfundshelp@gmail.com )

bireysel Krediler
Pay Day Kredileri
araç Finansmanı
Ev Kredileri
borç Danışmanlık
İşletme Kredisi
Öğrenci kredisi
Konsolidasyon Kredi
Medikal Kredi
Bize Ulaşın Bugün: ( paulloanfundshelp@gmail.com )

Unknown dedi ki...

Güzel gün,

Eğer mali yardım arıyorsunuz? Faturalarınızı veya borçlarını ödemek için acil kredi ihtiyacınız var mı? credit_solution@outlook.com veya telefon yoluyla: ne olursa olsun kredi belki e-posta yoluyla bize bugün başvurmalısınız +23450251612

İlgilendiği müşteriler aşağıda başvuru formunu doldurarak lütfen (Sadece Ciddi Başvuru Lütfen) olmalıdır

Kredi Başvuru Formu.

Ad Soyad:
Ülke:
Cinsiyet:
Telefon numarası:
Kredi Miktarı Gereken:
Kredi Süre:
Aylık gelir:
Meslek:

Biz de sizin tarafınızdan bilgi almak için bekliyor olacak.

Not: Tüm yanıtları credit_solution@outlook.com gönderilmesi gerekmektedir

Teşekkür ederim.

Bayan Nero Azen

Unknown dedi ki...

****************** BİRLİĞİ KREDİ YATIRIM *******************


Good Day Of You All Bay Fred Holden, saygın meşru ve akredite bir şirket para Lender duyuyorum. Biz% 3 oranında kişilere para kredi. Eğer bir kötü kredi varsa veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı vardır? Biz size bir kredi sunmak mutluluk duyacağız i Güvenilir yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Hiçbir kredi kontrolü,% 100 Garantili. Firmamız e-posta (unionloaninvestment@outlook.com).

Kredi ona / onu devredilmiştir 6 ay sonra başvurucu kredinin geri ödenmesi başlayacak. Bu beklenen tarih / dönemde krediyi geri ödemek için başarısızlık, yasal işlemler derhal avukat tarafından başvurana karşı alınacaktır. Yasal işlemler alınacaktır önce geri ödeme ile karşılamak edemiyor Başvuru ödemesiz olarak 1 ay daha verilecektir. Özellikler: borçlu sağlaması gerekir ya aşağıdakilerden biri: -A Ehliyet, Uluslararası Bir pasaport, Ya onun / onun adını taşıyan geçerli kimlik kartı. Sen biz kredi ile devam etmeden önce aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir

AD SOYAD.........
EV ADRESİ......
CİNSİYET ..........
YAŞ ..........
MEDENİ HALİ........
ÜLKE ..........
CEP NUMARASI .........
OFİS SAYISI .........
DEVLET ..........
AYLIK GELİR.........
MESLEK .....
DOĞUM TARİHİ.....
KREDİ OLARAK GEREKLİ TUTARI .........
KREDİ SÜRESİ ......
KREDİ AMACI .........

(Unionloaninvestment@outlook.com) BU KREDİ PROCEEDING DETAYLARI GÖNDER.

Selamlar
Fred holden

Cbilly Francovich dedi ki...

Merhaba,
Lady Lopezof Kilisesi kredi finansmanı değilim, meşru bir kredi borç veren, biz yatırım ve bizim krediler kolaylıkla mali sorunları çözmek ve 150 $ Milyon usd sermayeye işletmelere kredi vermek, kısa ve uzun vadeli özel kredi verme planlıyor 500 $ usd güvenilir tüm ciddi insanlar için 150,000,000 $ usd usd arasında değişen vadeli ve kredi yapmak istiyorum entegre. % 2 Benim faiz oranı bizim teklif ilgilenen varsa Ladylopezloaninstitute@gmail.com, lütfen bize ulaşın

Adı: Lady Lopez

E-mail: LADYLOPEZLOANINSTITUTE@GMAIL.COM

Mrs. McCarthy Juan dedi ki...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir finansal stres mısınız yoksa kendi işinizi kurmak için para gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar ve diğer mali kurumlarından kredi almak için buluyor? mali sorunun çözümü için kapı adımda burada nazik e-posta yoluyla bize şimdi: rbinvestment11@outlook.com
rbinvestment12@outlook.com
Biz kredinin her türlü sunuyoruz.
teşekkürler

İşte Birçok acı ve ihtiyaçlar yaşam durumunu iyileştirmek için yardım, mali stres ihtiyacı yardımcı olmak için finansal sorunlar olanlar ve onların hayatında mali yükselme isteyenler, biz krediler her türlü dışarı vermek için bir fırsattır, birçok işsiz ve bir işe başlamak için mali yardıma ihtiyacınız birçok onların faturalarını ve borcu temizlemek için mali yardıma ihtiyacı biz size yardımcı olabilecek bir gerçek kredi ihtiyacı varsa, İşte size akıllıca bir karar, şimdi, ben kayıtlı ve okunaklı borç veren, sertifikalı am . lütfen e-posta yoluyla bize şimdi: rbinvestment11@outlook.com,
rbinvestment12@outlook.com

Unknown dedi ki...

Eğer büyük bir finansal kriz vardır ve acil yardıma ihtiyacım var? Charity Kurumu Afrika her ve herkes mutlu bir hayat olsun ve yatırım ve daha fazla para kazanmak için bir şans verdi !!! Biz yetenekli müşteri ve kadar% 3 faiz oranı düşük bir faiz oranı hızlı ve kolay onay sunuyoruz. İlgilenen kişiler Bay Johnson Lukejohnson@charitycorporationafrica.com~~dobj irtibata geçebilirsiniz

Adsız dedi ki...

Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: elenanino07@gmail.com

Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
Bayan Elena

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben% 2 faiz oranıyla kredi sunuyoruz Bay Jack Walman, fark ile meşru bir özel kredi borç veren bir Tanrı korkusu insanı değilim. ilgi e-posta yoluyla şimdi bana geri alırsanız: jackwalman93@gmail.com

Lady Lopez dedi ki...

Merhaba,
Ben yatırım için ve #150 milyon usd sermaye mali sorunlarını çözmek, kolayca krediler ve paylaşmak için işletmelere kredi vermek, Kilise'nin Lady Lopez kredi, meşru bir kredi borç veren finans değilim, kısa ve uzun özel kredi vermek için planlıyor terim, 500 $ usd güvenilir tüm ciddi insanlar için 150,000,000 $ usd usd arasında değişen bir terim ve kredi yapmak istiyorum entegre. % 2 Benim faiz oranı bizim teklif ilgilenen varsa Ladylopezloaninstitute@gmail.com, lütfen bize ulaşın

Adı: Lady Lopez

E-mail: LADYLOPEZLOANINSTITUTE@GMAIL.COM

Unknown dedi ki...

Eğer iş kurmak acil kredi gerekir, ya sen borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? Evet artık endişe ederse, biz kredi onay olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (co.operateloanservice@gmail.com)
Hepimiz purpose.Apply bugün krediler sunuyoruz ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
- Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
- Kredinin azami miktarı: € 50.000.000,00
- Faiz oranı: Yılda% 3
Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

Adsız dedi ki...

Eğer borç temizlemek veya işinizi geliştirmek için kredi ihtiyacı yoktur. Johnlisaloncompany2003@gmail.com: Bunu yaparsanız Email aşağıda aşağıdaki kredi başvuru formunu doldurarak bize

Kredi Başvuru Adı:
Seks:
Adres:
Telefon numarası:
Kredi Miktarı Gereken:
Kredi Tutarı Süre:

Teşekkürler.........Sahibinden.

Tüm yanıtlar johnlisaloncompany2003@gmail.com iletilmesi gerektiğini unutmayın

Unknown dedi ki...

Herhangi bir nedenle bir kredi ihtiyacınız var? Uygun bir fiyata şimdi bize ulaşın
Yukarı 1.000 $ ve minimum% 2 faiz oranıyla Kredi Teklif
$ 50,000,000,00 ve ilgi varsa bize de irtibata geçmelisiniz:
kevinloanfinance@hotmail.com Daha fazla bilgi için.

Sen tamamlamak ve aşağıdaki bilgileri sunmaları gerekmektedir
Biz kredi ile devam edebilirsiniz
işlem.

Adınız:
adres:
Devlet:
ülke:
seks:
yaş:
Kredi miktarı:
süre:
aylık gelir:
Telefon numarası:
Kredi Amaç:

kevinloanfinance@hotmail.com

Teşekkürler, acil yanıt bekliyor tebrik.

MR.PAUL PHILPH

Adsız dedi ki...

Daha fazla bilgi için e-posta ile bana geri alirim Için: stone.b.f.ltd@gmail.com
Eger sirketler, isletmeler ve kuruluslar için proje finansmani ihtiyaci var mi?
Eger bir is baslatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eger faturalarinizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tibbi kredi nee musunuz?
Eger kisisel kredi nee musunuz?
Eger bir mali yardim katiyen kredi nee musunuz?

Cevabimiz evet bize ulasin Eger bugün stone.b.f.ltd@gmail.com
Biz düsük faiz oraniyla size kredi verebilir.

Bizim temel hizmet eglence, turizm, eglence ve insaat sektörlerinde önemli arazi gelistirme projeleri için sirketler, isletmeler ve kuruluslar için uluslararasi proje finansmani saglanmasidir.

Daha fazla bilgi için e-posta ile bana geri alirim Için: stone.b.f.ltd@gmail.com

Adsız dedi ki...

Eğer herhangi bir amaçla işinizi veya desteklemek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi borç veren Biz% 2 uygun bir faiz oranı iş firmaları, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, bir kısa veya uzun vadeli kredi olabilir ya da kötü kredi var olsa bile, biz işlemek zorundadır sizin kredi en kısa sürede başvurunuzu aldıktan. Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Müşterilerimizin binlerce kredilerin çeşitli sağlanmasında yılda mükemmel bir üne kadar inşa etmişlerdir. Biz tüm vatandaşlar ve sivil için kolay x-mas krediler bireysel kredi, ticari / iş kredisi, araç kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, ev kredisi sunan vatandaşlar ve sivil vatandaşlara herhangi bir miktarın garantili kredi hizmetleri sunun ya iyi ya da kötü kredi geçmişi olan vatandaşlar. Eğer varsa firmamız e-posta (loanlender@outlook.com) bilgilerinizle bize e-posta gönderebilirsiniz gerekir.

Unknown dedi ki...

Eğer iş kurmak acil kredi gerekir, ya sen borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? Evet artık endişe ederse, biz kredi onay olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (co.operateloanservice@gmail.com)
Hepimiz bir amaç için krediler sunuyoruz. Bugün uygulayın ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
- Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
- Kredinin azami miktarı: € 100.000.000,00
- Faiz oranı: Yılda% 3
Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

Unknown dedi ki...

İyi günler Kredi arayanlar

Seni ben 45 milyon dolara 500 dolar kredi vermek olduğunu bildirmek ve% 3'lük bir düşük faiz oranı için buradayım.

Ben bu yüzden sadece ciddi başvuranların bu kredi için geçerli olmalıdır, iyi davrandım adamım.

Kredinin Hakkında i istemek hiç olabilecek kredinin her türlü vermek, yani bugün uygulamak ve iyi bir yaşam tadı. Biz de eğitimli insanlar çünkü Ayrıca, biz aldatmaca müşterilerine hiçbir zaman var ve biz çok iyi bizim işine bak.

Biz hızla size katılmak böylece bizim e-posta yoluyla bizden bugün uygulayın.
Kredinin çok daha iyi ayrıntılar için philloanfirm2@yahoo.com şimdi bize ulaşın.

Ben senin hızlı tepki umut
Phil Howardson

Adsız dedi ki...

Eğer biz düşük ve uygun faiz oranı hem de bireyler ve şirketlere kredi teklif kredi ya da sermayeye ihtiyaç yoktur. Bugün kredi almak (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Unknown dedi ki...

Attension !!! Kredi teklifi

i Mr Rashide Abdulahi özel kredi borç veren duyuyorum. Eğer iş için kredi ihtiyacınız veya kaliteyi işlemek için bize tavsiye edilir, sonra faturalarınızı ödemek için eğer biz, bir% 3 düşük faiz oranı ve iyi çalışma koşullarında kredi vermek kredinin her türlü dışarı verilir Eğer memnun yapacak hizmetleri. E-posta: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com

MEVCUT KREDİ HİZMETLERİ DAHİL:
================================
* Ticari Krediler.
* Bireysel Krediler.
* İşletme Kredileri.
* Yatırımlar Kredileri.
* Geliştirme Kredileri.
* Toplama Kredileri.
* İnşaat krediler.
* İşletme Kredileri Ve Daha Birçok:

biz iyi hizmet kredinin her türlü işlemek, e-posta yoluyla bize ulaşın: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com
Teşekkürler
Sayın Rashide

durell dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin. Müşteriler sadece O bu mektubun alındığını kabul ilgi danışmak ve bize dönmelidir. Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com




Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var ??? Ben Luke Moore meşru kredi borç veren duyuyorum WHO
hale hizmetler: Böyle kredi Mortgage kredisi, kredi Kişisel, işletme kredisi olarak,
Ev kredisi e.t.c. Ben% 3 faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü, kolay
hızlı bir transfer işlemi dahil belgeler, hiçbir teminat işlemi. ben
Herhangi dahil $ 5,000.00 kadar $ 10,000,000.00 gelen kredi miktarı vermek
Para değer. Eğer herhangi bir finansal karmaşa-geçiyor ve gerekiyorsa
Mali yardım için aşağıdaki e-posta adresi üzerinden bize e-posta çekinmeyin
senin kredi sorgulama. E-posta: lucasmoorefunds@gmail.com Selamlar, Luke Moore

Unknown dedi ki...

Eğer iş kurmak acil kredi gerekir, ya sen borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? Evet artık endişe ederse, biz kredi onay olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (co.operateloanservice@gmail.com)
Hepimiz bir amaç için krediler sunuyoruz. Bugün uygulayın ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
- Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
- Kredinin azami miktarı: € 100.000.000,00
- Faiz oranı: Yılda% 3
Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

Adsız dedi ki...

İsmim i Sky Finansal Şirketi çağrı meşru bir şirketten bir kredi aldık, ben Türk'üm, Irina olduğunu.
Bir kredi ihtiyacı olan herkes bu e-postayı başvurmalısınız, stone.b.f.ltd@gmail.com

Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kredi ile herhangi bir mali yardım ihtiyacınız var mı?

Cevabınız evet bu şirkete başvurun ise, stone.b.f.ltd@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer iş kurmak acil kredi gerekir, ya sen borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? Evet artık endişe ederse, biz kredi onay olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (co.operateloanservice@gmail.com)
Hepimiz bir amaç için krediler sunuyoruz. Bugün uygulayın ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
- Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
- Kredinin azami miktarı: € 100.000.000,00
- Faiz oranı: Yılda% 3
Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

Adsız dedi ki...

Win güven ipotek Hükümet kayıtlı finansal şirket onaylanmıştır.
Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir mali misiniz
karışıklık veya kendi işinizi kurmak için para gerekiyor?
Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek için kredi gerekiyor ya da
Güzel bir iş başlatmak? Biz krediler sunuyoruz
% 3 faiz oranı.
e-posta yoluyla bize ulaşın: dporterwintrustmortgage@outlook.com
telefon numarası ::: + 2348159907177

şirket ::: WIN GÜVEN MORTGAGE
Adresiniz ::: 57ae oba emlak yol
p.o. kutusu ::: 5235w

Adsız dedi ki...

Win güven ipotek Hükümet kayıtlı finansal şirket onaylanmıştır.
Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir mali misiniz
karışıklık veya kendi işinizi kurmak için para gerekiyor?
Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek için kredi gerekiyor ya da
Güzel bir iş başlatmak? Biz krediler sunuyoruz
% 3 faiz oranı.
e-posta yoluyla bize ulaşın: dporterwintrustmortgage@outlook.com
telefon numarası ::: + 2348159907177

şirket ::: WIN GÜVEN MORTGAGE
Adresiniz ::: 57ae oba emlak yol
p.o. kutusu ::: 5235w

Adsız dedi ki...

Win güven ipotek Hükümet kayıtlı finansal şirket onaylanmıştır.
Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir mali misiniz
karışıklık veya kendi işinizi kurmak için para gerekiyor?
Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek için kredi gerekiyor ya da
Güzel bir iş başlatmak? Biz krediler sunuyoruz
% 3 faiz oranı.
e-posta yoluyla bize ulaşın: dporterwintrustmortgage@outlook.com
telefon numarası ::: + 2348159907177

şirket ::: WIN GÜVEN MORTGAGE
Adresiniz ::: 57ae oba emlak yol
p.o. kutusu ::: 5235w

Adsız dedi ki...

Günaydın Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Bir mali kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir şans. Biz aşağıdaki amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, Sabit Para Krediler. Biz% 3 düşük faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bir kredi için başvuruda ve ben sizi temin etmek konusunda daha fazla bilgi için bugün bize biz 24 saat kredi teslimat hizmeti vermekteyiz. Mali atılım bizim arzumuzdur. Daha fazla bilgi için, e-posta yoluyla bize ulaşın:
Biz sabırsızlanıyoruz::: dporterwintrustmortgage@outlook.com

dinlemek için
WIN GÜVEN MORTGAGE

Zenith Loan Limited dedi ki...

Dikkat :::::

Biz, verimli, güvenilir, güvenilir, sertifikalı
dinamik ve güvenilir, hızlı, gayrimenkul için finansör ve işletme finansmanı her türlü işbirliği
uzun vadeli kredi sorunu
Biz borç azami kredi miktarı 500.000.000 olduğunu.
Biz bu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz:
Bireysel Krediler (teminatsız kredi)
İşletme Kredileri (teminatsız krediler)
Konsolidasyon Kredileri
Kredi kombinasyonu
Ev Geliştirme
Lütfen, seni seviyorum ve bizim mali teklifin faiz ise,
Lütfen bizimle iletişim kurun

E-posta zenithloanlimited@gmail.com

Unknown dedi ki...

BU BİR İŞ ADAMI / KADIN, BİR ÖRGÜT BİR İŞÇİ ARE, SERBEST ÇALIŞAN, TEKRAR YENİ YIL MI? Eğer öyleyse, biz% 2 düşük faiz oranıyla bir yeni yıl kredisi sunuyoruz bugün bize, stres olmadan bir iş için kişisel kredi gerektirir, sen senin yüzünü, güvenlik, mutluluk bir gülümseme ile yeni yıl başlayabilirsiniz bizim müşteriler bizim gücümüzdür. Ilginizi Eğer altında bir kredi başvuru formu doldurun:
Borçlu Bilgi:

Ad Soyad: _______________
Ülke: __________________
Seks: ______________________
Yaş: ______________________
Kredi Tutarı Gereken: _______
Kredi süresi: ____________
Kredinin amacı: _____________
Cep telefonu numarası: ________

Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: gloryloanfirm@gmail.com

Adsız dedi ki...

ood Day herkes, benim adım ben Türkiye'nin vatandaşlarını duyuyorum Elena Soykan olduğunu. Ben bir ev satın almak ve iş kurmak için kredi ile bana yardımcı Sky Finans Şirketi takdir istiyorum

Kredi arıyor herkes bu e-postayı stone.b.f.ltd@gmail.com Sky Finans Şirketi başvurmalısınız
Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kredi ile herhangi bir mali yardım ihtiyacınız var mı?

Cevabımız evet bugün onlarla temas edilirse stone.b.f.ltd@gmail.com
Onlar düşük faiz oranıyla size kredi verebilir.

Adsız dedi ki...

Good Day herkes, benim adım ben Türkiye'nin vatandaşlarını duyuyorum Elena Soykan olduğunu. Ben bir ev satın almak ve iş kurmak için kredi ile bana yardımcı Sky Finans Şirketi takdir istiyorum

Kredi arıyor herkes bu e-postayı stone.b.f.ltd@gmail.com Sky Finans Şirketi başvurmalısınız
Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kredi ile herhangi bir mali yardım ihtiyacınız var mı?

Cevabımız evet bugün onlarla temas edilirse stone.b.f.ltd@gmail.com
Onlar düşük faiz oranıyla size kredi verebilir.

Adsız dedi ki...

Kredi arıyor herkes bu e-postayı stone.b.f.ltd@gmail.com Sky Finans Şirketi başvurmalısınız
Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kredi ile herhangi bir mali yardım ihtiyacınız var mı?

Cevabımız evet bugün onlarla temas edilirse stone.b.f.ltd@gmail.com
Onlar düşük faiz oranıyla size kredi verebilir.

durell dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorundayız. İletişim e-postası: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için bize ulaşın ya da finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlıdır ziyaret çekinmeyin.
Müşteriler ilgi sadece danışmalısınız
O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
Bay DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

% 100 Kredi ihtiyacınız var mı? Ben sadece% 2 için fon yüzden getiri daha az sorun finansal ihtiyaçlarına hizmet edebilir. ne olursa olsun senin durum kötü kredi derecelendirme, emekli, serbest meslek, biz yardımcı olabiliriz. 3 ila 20 üzerinde Esnek ödeme bize years.Contact: joycerolandloancompany@gmail.com

1 Tam adı: ............................
2 İletişim Adres: .......................
3 Kredi Miktarı: ....................
4. Kredi Süresi ...................
5. Doğrudan Telefon Numarası: .................

Saygılarımızla,
Bayan Joyce

Claudio dedi ki...

alacaklının Adı: Mr. Paul William.
Borç veren E-posta: paul_william_loanhouse@hotmail.com

Biz dünyanın her yerinde 50 yıl geri ödeme süresi bir yıl içinde% 2 gibi düşük çok düşük yıllık faiz oranları ile özel, ticari ve bireysel krediler sunuyoruz. Biz 5000 $ dan ABD $ 100 milyon arasında değişen krediler sunuyoruz.
 
İlgilenenler feryat kredi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir:

                 KREDİ BAŞVURU FORMU
KREDİ TALEBİ
Tam adınız*
E-posta adresiniz*
Telefonunuz*
Senin adresin*
Senin şehirin*
State / Province *
Ülke *
Faks numarası
Doğum tarihi *
Eğer bir hesabınız var mı? *
Daha önce başvuruda bulunmuş? *
Kredi Miktarı Gerekli *
Kredinin süresi *
Kredinin amacı *
Bana kimlik taranmış bir kopyasını gönderin: *

alacaklının Adı: Mr. Paul William.
Borç veren E-posta: paul_william_loanhouse@hotmail.com

  Saygılarımızla,
Bay Paul William.
paul_william_loanhouse@hotmail.com

Claudio dedi ki...

alacaklının Adı: Mr. Paul William.
Borç veren E-posta: paul_william_loanhouse@hotmail.com

Biz dünyanın her yerinde 50 yıl geri ödeme süresi bir yıl içinde% 2 gibi düşük çok düşük yıllık faiz oranları ile özel, ticari ve bireysel krediler sunuyoruz. Biz 5000 $ dan ABD $ 100 milyon arasında değişen krediler sunuyoruz.
 
İlgilenenler feryat kredi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir:

                 KREDİ BAŞVURU FORMU
KREDİ TALEBİ
Tam adınız*
E-posta adresiniz*
Telefonunuz*
Senin adresin*
Senin şehirin*
State / Province *
Ülke *
Faks numarası
Doğum tarihi *
Eğer bir hesabınız var mı? *
Daha önce başvuruda bulunmuş? *
Kredi Miktarı Gerekli *
Kredinin süresi *
Kredinin amacı *
Bana kimlik taranmış bir kopyasını gönderin: *

alacaklının Adı: Mr. Paul William.
Borç veren E-posta: paul_william_loanhouse@hotmail.com

  Saygılarımızla,
Bay Paul William.
paul_william_loanhouse@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Her bir Merhaba ben hızla Tanrı artık övünme bir zengin kadın fakir olmaktan, zarafet ottan hayatımı değiştirdi Bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönettiği nasıl bir tanıklık kesme için bu orta kullanmak istiyorum lütfen stres veya mali zorluklar olmadan sağlıklı ve varlıklı yaşam. benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak umutsuz hale internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 2700 $ toplamını kandırdı, sonra ben bir arkadaşı ile irtibata karar Son zamanlarda online kredi var mayın, biz konuda tartışılan ve bir adam CEO'su WAYNE kREDİ ŞİRKET olan Bay Wayne denilen hakkındaki sonuca o bana Yani çok düşük faiz oranı ile ($ 120,000.00) bir kredi toplamı için uygulanan kredi stres olmadan kolayca kabul edildi ve tüm hazırlıklar nerede kredi transferi ile ilgili ve kredi benim banka yatırılır edildi az üç (3) gün içinde yaptı. e-posta yoluyla ulaşın: wayneloancompany@gmail.com sizin kredi için bugün.

Adsız dedi ki...

Dikkat!!!!

Eğer kötü bir kredi var mı?
faturaları ödemek için paraya ihtiyacım var mı?
Yeni bir iş kurmak gerekiyor mu?
Eğer kötü finansman eldeki bitmemiş bir proje var mı?
sizi kar edecek uzmanlık bazı alanlarında yatırım için para gerekiyor? ve ne yapacağını bilmiyorum.

Ben, Mr.Perkins fisher duyuyorum özel para borç veren duyuyorum.

Eğer bu online azılı dolandırıcılar tarafından kandırdı mı? Pek çok banka tarafından geri çevirdi? işinizi kurmak için finansman ihtiyacınız var mı? Eğer size iş genişleme için finansman ihtiyacınız var mı? Eğer kişisel bir kredi ihtiyacınız var mı? Ben tüm finansal sıkıntılara geçmişte yapmak çok hazırım. Eğer mali sorunlar çözüldü almak için gerçekten hazır olup olmadığını, sonra başka arama ve bugün bir kredi için geçerlidir. Ben başına yıllık% 2 faiz oranı ile kredi teklifi olarak 500.000.000,00 için 3,000.00 miktarı içinde kredi vermek. teminatlı ve teminatsız krediler ile% 100 Proje Finansmanı mevcuttur. Biz tüm dünyada sayısız müşterilere finansal hizmetler vererek garantilidir. Esnek kredi paketleri ile kredi işlenebilir ve fonlar mümkün olan en kısa sürede borçlu transfer. Biz açık ve anlaşılır şartlar altında faaliyet ve ilgi müşterileri, firmalar, şirketler için her türlü kredi ve iş örgütleri, özel kişiler ve gayrimenkul yatırımcıları her türlü sunuyoruz.


Biz, aşağıda aşağıdaki krediler sunuyoruz
bireysel krediler [güvenli ve güvenli olmayan]
işletme kredileri [güvenli ve güvenli olmayan]
kombinasyon kredileri
öğrencilerin kredileri
konsolidasyon krediler ve diğerleri.

E-posta: perkinsfisher@gmail.com

Saygılarımla,

Adsız dedi ki...

İyi gün herkes, benim adım ben Türkiye'nin vatandaşlarını duyuyorum Yarcan Aysun olduğunu. Ben bir ev satın almak ve iş kurmak için kredi ile bana yardımcı Sky Finans Şirketi Bay Morgan Robert takdir istiyorum.
Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kredi ile herhangi bir mali yardım ihtiyacınız var mı?

Cevabınız evet iletişim stone.b.f.ltd@gmail.com bugün ise
Onlar düşük faiz oranıyla size kredi verebilir.
E-: stone.b.f.ltd@gmail.com

Adsız dedi ki...

İyi gün herkes, benim adım ben Türkiye'nin vatandaşlarını duyuyorum Yarcan Aysun olduğunu. Ben bir ev satın almak ve iş kurmak için kredi ile bana yardımcı Sky Finans Şirketi Bay Morgan Robert takdir istiyorum.
Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kredi ile herhangi bir mali yardım ihtiyacınız var mı?

Cevabınız evet iletişim stone.b.f.ltd@gmail.com bugün ise
Onlar düşük faiz oranıyla size kredi verebilir.
E-: stone.b.f.ltd@gmail.com

luis dedi ki...

Merhaba,
Eğer bir kredi ya da kişisel mali yardım ihtiyacım var bir kredi ile ilgili bankalardan ya da başka herhangi bir finans kurumu tarafından kapatmak Have Been? Daha fazla bilgi için (freedomloanconsultant@gmail.com): E-posta
teşekkürler
E-posta adresi: freedomloanconsultant@gmail.com
İletişim Adı: Mrs Tina Harrison
özgürlük Kredileri

luis dedi ki...

Merhaba,
Eğer bir kredi ya da kişisel mali yardım ihtiyacım var bir kredi ile ilgili bankalardan ya da başka herhangi bir finans kurumu tarafından kapatmak Have Been? Daha fazla bilgi için (freedomloanconsultant@gmail.com): E-posta
teşekkürler
E-posta adresi: freedomloanconsultant@gmail.com
İletişim Adı: Mrs Tina Harrison
özgürlük Kredileri

juliet caria dedi ki...


Bu yerde Good Day Herkes,, ben sadece € 78,000.00 Tanrı korkusu kişidir kredinin miktarına Avukat Khumalo yardım bana yaptığı yardım için ona teşekkür etmek yardım ve uzakta onun e-posta tüm acı ve üzüntü atın geldi adresi bir kredi ihtiyacınız varsa onunla temasa khumalobarrister@gmail.com olduğunu.

Adsız dedi ki...

Moris Kredi Şirketi hoş geldiniz. Bu şirkette, sizi aşağı ağırlığında olan her mali depresyona çözüm bulmak. Eğer rüya kredi alacak. Sadece şüphe olmadan Bizimle çalışmak ve gökyüzü senin limiti olacaktır emin olun. Biz dünyanın her yerinde iyi niyet (Japonya-Asya, Türkiye-Avrupa ve tüm diğer yerlerde) var. Bize bugün de temasa:
Morisloancompany6@gmail.com
Web sitesi: http://morisloancompany6.wix.com/morisloancompany
teşekkürler,
MORIS FRED

Unknown dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

mrbobeood dedi ki...

Merhaba,
  Biz mali zorluklar yaşıyorsanız finansal help.So olarak, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için oluşturulmuş bir Hıristiyan örgüt vardır, ya da herhangi bir finansal karmaşa içinde olan ve kendi işini kurmak için para gerekiyor, ya da yerleşmek için kredi ihtiyacım senin borç ya da faturalarınızı ödemek, iyi bir anlaşma olsun ya da zor yerel bankalardan kredi sermaye almak için bulgu vardır, İncil sorar Luka 11:10 Herkes aldığı "diyor çünkü e-posta waranfinancialservice@gmail.com tarafından bize bugün; kapı açılacaktır darbelere kim ona ve "Yani İsa, aynı dün, bugün ve sonsuza dek bu sadece ciddi kişiler ruhu ve Tanrım- içindir more.Please çünkü bu fırsat, senden geçmesine izin vermeyin; o bulur istiyor kim. korkarak.

Bizden bir kredi almak ilgilenen varsa, benim iş sizin için bir kredi işleme profili açabilirsiniz tamamen böylece aşağıdaki formu doldurunuz

  İlk bilgiler GEREKLİ

Ad Soyad:……..
kişisel telefon numarası: ... ..
Ebeveynler: .......
Adres:….
Devlet: .........
Yaş:………
Tür: ..........
: Hiç bir kredi için önce başvuru yaptınız mı? ...
Medeni hal:…..
Gerekli kredi miktarı: .........
Kredi süresi: ....
Meslek: .........
Aylık gelir: …….

zaman ve anlayışınız için teşekkür ederiz !!!

e-posta yoluyla tüm tepkisi: {} waranfinancialservice@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba!

Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı var ?? hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık arama. Kötü bir kredi var ya, faturaları ödemek için paraya ihtiyacı iş yatırım şirketleri ve mali yardım ihtiyacı olan bireylere dışarı Biz kredileri.

Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

$ 1,000.00 $ 'dan 10,000,000.00 maksimum değişen * Randevular kredi miktarı
* Faiz oranı% 3 olan
* Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Şartlar ve kredi esneklik koşulları.

Bütün bu planlar ve daha, lütfen bize ulaşın.

E-posta adresi: summerfinance.us@hotmail.com
Firma Adı: Yaz Finance Company

içtenlikle
yönetim

MOTEC LOAN FIRM dedi ki...

stres olmadan bir kredi almak

Herkese merhaba.

Biz, kayıtlı garantili ve Hükümet, sertifikalı uluslararası kredi şirketi ve biz bireyler, şirketler, kuruluşlar, ticari kuruluşlar ve dünyanın her yerinde her türlü insanlara kredi vermek vardır. 900,000000000.00 arasında maksimum 100.000,00 minimum

  Eğer herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer bir finansal sorun sen finansal çözüm Motec Kredileri Şirket tüm finansal sorunlarına çözüm olduğundan gerekiyor mu, bizim krediler, kolay, ucuz ve hızlı. Eğer gerektirdiği kredi için bugün bize ulaşın, biz sadece% 3 faiz oranıyla bütçenize uygun herhangi bir kredi sağlayabilir. Bize e-posta. (Info.motecloanfirm@gmail.com)

müdür
Bay Benson

Absolon Casimir dedi ki...

Merhaba Absolon Casimir Kredi Film başvurun. Sen her türlü mali yardıma ihtiyaç? Bireysel krediler? İşletme Kredileri? Mortgage kredileri? Biz% 2 oranında kredi vermek: Eğer e-posta adresi bu süreli temas bize herhangi ilgilenen varsa; absoloncaimir200@gmail.com

mrs cruz berry dedi ki...

Bayan Mary gerald mayuk Merhaba, bu isim. Yine Mayıs değerli ailesi ve eşi kadar colorodo yaşamak için mutluyum ve II şimdi tüm benim iş yandı zaman oldu benim ve ailem hakkında tanıklık güvenli borç bu orta kullanıyorum büyük bir kadın değilim ve ellerini koymak ve Ben bana ve aileme bana mutluluk verdi kredi soran herkese, başvurmak için gittiğini düşündüm, kötü bir durum haline geldi. 500,000.00Eur yeniden bir araya geldi benim hayata başlamak için yatırım amaçlı bana kredi ödünç insanları Allah'tan korkan. onlarla temas ve onlara onlar onlar size soğutuculu iki ay önce kredileri verdi Bayan Mary Larry. E-posta: goodnewsloaninvestment001@gmail.com Allah, büyük yardımcıları insanları korusun size Bayan Celena Gomez ve şirket teşekkür ederiz.

Unknown dedi ki...

Biz yasa ile ekonomik ve politik istikrarlı iş her ülke ve bölgelerde yoğun yatırım ve yabancı yatırım kurallarının korunması ve güvenliğini sağlamak için meşru bir arzu var özel yatırımcıların bir grup vardır. Tüm bu nedenlerden dolayı, biz sadece saygıyla talep edecek senin
Tüm karlı özel sektörde dürüst ve samimi işbirliği. Bu nedenle, herhangi bir projeyi finanse etmek hazırız. Daha fazla bilgi için, aşağıdaki adresten bize ulaşın:
e-mail: kiziloanfirm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Wells Fargo KREDİ ÇÖZÜM Welcome To

E-posta: fargo_credit@hotmail.com
Mobil: +2347050251612
İletişim: Wells Fargo

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Bir mali kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar ve diğer finans kurumları sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir fırsattır. Biz şu amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunar. Bireysel Kredi, İş Genişleme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, Sabit Para Krediler. Biz% 3 düşük faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bir kredi için başvuruda ve ben sizi temin etmek konusunda daha fazla bilgi için bugün bize biz 24 saat kredi teslimat hizmeti vermekteyiz. Mali atılım bizim arzumuzdur. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın. E-posta: fargo_credit@hotmail.com

Aso loanfirm dedi ki...

Dikkat.

Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa Seçtiğiniz herhangi bir ülkede yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli. Firmamız size 25 yıllık Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagencyintl@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için eric_mavel_loanfirm@hotmail.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
(1) inşa etmek ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.
(2) ev mallarını sigorta.
(3) kara mallarını sigorta.
(4) bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
(5) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.

Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş erkek ya da kadın vardır ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? senin kredi sorunları ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem de bireyler ve şirketlere kredi teklif olarak, burada sizin yardımınıza geliyor. bugün kredi almak (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben Bayan Joyce, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. acilen borçlarını ödemek ya da işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi gerekiyor mu? Sen Bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? Daha fazla bilgi için arayan tüm mali sorunları geçmişte yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için mali yardım ihtiyacı olan bireyler, para kazandırıyor. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardımda ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. joycemeyerloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün

Unknown dedi ki...

Hepinize iyi günler,
biz alabilirsiniz haklısın bir yer arayan olmak var
senin kredi elizabeth smith kredi yatırım şirketi
Doğru yerde gibi ihtiyacınız kredinin herhangi bir tür elde etmek için
araba kredisi, uzun süre kredi, ev kredisi, iş, biz veriyorsunuz
tamam% 3 gibi çok düşük bir faiz oranı ile kredi
Not ilgilenen Başvuran bize bugün temasa geçiniz gerekir
via: sandraloancompany1@gmail.com
  nasıl hakkında daha fazla bilgi için senin
Bugün uygulamak yok gibi herhangi bir gecikme sayesinde olmadan kredi

Dawson Mc Carthy dedi ki...

İyi günler

Ben faizli kredi borç razıyım bir finansçı değilim
10.000 $ 500,000,000 $ tutarında% 3 ile teklif olabileceği gibi, ben
Insanlar, firmalar, şirketlerin tüm kategoriler her türlü kredi teklif
iş örgütleri, özel şahıslar ve gayrimenkul yatırımcıları,
Ben çok ucuz ve orta hızlarda kredi vermek.

Ben, sertifikalı kayıtlı ve okunaklı borç veren duyuyorum. Benimle iletişim kurabilirsin
Bu krediyi almak isteyen varsa bugün daha fazla bilgi için bana ulaşın
kredi şartları gibi kredi süreci hakkında bilgi, süreç ve
koşulları ve nasıl kredi size aktarılacaktır. sana ihtiyacım var
Eğer ilgileniyorsanız acil cevap. Bu konuda bana ulaşın vardır
E-posta: dawsonmccarthyloanfirm@gmail.com
Teşekkürler.

Dawson Mc Carthy dedi ki...

İyi günler

Ben faizli kredi borç razıyım bir finansçı değilim
10.000 $ 500,000,000 $ tutarında% 3 ile teklif olabileceği gibi, ben
Insanlar, firmalar, şirketlerin tüm kategoriler her türlü kredi teklif
iş örgütleri, özel şahıslar ve gayrimenkul yatırımcıları,
Ben çok ucuz ve orta hızlarda kredi vermek.

Ben, sertifikalı kayıtlı ve okunaklı borç veren duyuyorum. Benimle iletişim kurabilirsin
Bu krediyi almak isteyen varsa bugün daha fazla bilgi için bana ulaşın
kredi şartları gibi kredi süreci hakkında bilgi, süreç ve
koşulları ve nasıl kredi size aktarılacaktır. sana ihtiyacım var
Eğer ilgileniyorsanız acil cevap. Bu konuda bana ulaşın vardır
E-posta: dawsonmccarthyloanfirm@gmail.com
Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Merhaba Am Bay Paul Green, Am Meşru ve güvenilir kredi borç veren. Ben Kredilerin paketleri her türlü sunuyoruz. Ben% 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır bir şart ve koşullarına ilişkin kredi vermek. Sadece 5000 $ 6.000.000 $ USD, Avro ve Pound itibaren. Ben faturaları ödemek için İş Kredileri, Bireysel Krediler, Öğrenci Kredisi, Araç Kredisi Ve Krediler veriyoruz. Eğer ilgileniyorsanız lütfen bize ulaşın: paulloanfundshelp1@gmail.com

Tam adınız:
Cinsiyet:
Ülke:
Kredi Miktarı Gerekli:
Kredi süresi:
Meslek:
Telefon numarası:
Kredi Amaç:
Aylık gelir:
Bize ulaşın Sadece bu E-posta Adresi: paulloanfundshelp1@gmail.com
Telefon numarası: +917411065240
Saygılarımla
Mr Paul Yeşil

Unknown dedi ki...

Biz ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için kurulmuş bir organizasyon
Böyle mali yardım olarak yardım. Yani, finansal geçiyor eğer
Sorun bir finansal karmaşa var ve para gerekiyorsa
kendi iş kurma ya da bir kredi ihtiyacınız borcunu ödemek veya ödemek için
faturaları, güzel bir iş başlatmak, ya da bunu zor
, Yerel bankalardan sermaye kredi almak, e yoluyla bize bugün - posta
joycerolandloancompany@gmail.com
 "Yani, bu fırsatı senden geçmesine izin vermeyin
Tamamlamak ve aşağıda ayrıntıları dönmek için tavsiye edilir ..

Adınız: ______________________
Senin adresin: ____________________
Senin ülken: ____________________
Senin görevin: __________________
ihtiyaç duyulan kredinin miktarı: ______________
Kredinin Süresi: ____________________
Aylık gelir: __________________
Cep numarası: ________________
Daha önce bir kredi için başvuruda mı: ________________
Eğer dürüstçe kabul edilir bir önceki kredi, dava varsa? ...

hızlı hareket ve mali stres, karmaşa ve zorluklar çıkmak
joycerolandloancompany@gmail.com: Posta - E yoluyla bugün temasa

Unknown dedi ki...

Eğer mali aşağı? Eğer borcunu ödemek için bir kredi gerekiyor mu, kuruluşunuz ticarileştirilmesi artırmak için borç almaları gerekmektedir? Yoksa bir veya daha fazla nedenlerle ya da bir banka veya finans kurumundan kredi reddedilir? Bir kredi veya ipotek yükünü paylaşmak gerekir? Şimdi bir kredi almak ve işinizi yeniden yaşamak, biz güvenilir bir borç ve biz yoksulluğu ortadan kaldırma ve kendilerini geliştirmek sağlayacak ve işlerini canlandırmak için daha az ayrıcalıklı fırsatlar oluşturmak için bu kredi şirketi başladı. Burada borç için doğru konuma sahiptir. Ünlü kişilerin ve sivil ünlü kişilere fon üzerinden susan worthington kredi şirketi kredileri. dışarı yardımcı bizim başlıca önceliğimizdir. faydaları düşüktür ve teminat olmadan% 2 den alınabilir. Daha fazla bilgi için, e-posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz: susanworthingtonloancompany@gmail.com

Aşağıdaki bilgiler ayrıntıları doldurunuz
Kredi başvurusu.
* Başvuru sahibinin adı: _____
* Sokak adresi: ___________
* Şehir: ___________
* Ülke: ___________
* Cinsiyet: ___________
* Medeni hal:___________
* Meslek: ___________
* Aylık gelir: ___________
* Telefon: ___________
* Mobil :: ___________
* Faiz Kredi: __________
* Kredi sayısı gereklidir: _______

efendim / bayan i bir ev satın, seçtiğiniz herhangi bir iş yatırım, kolay kredi almak ve işinizi kurmak, geleceğinizi mutluluk ve garanti bir bussiness başlatmak yardımcı olmak için kolay ve kanıtlanmış bir yol keşfetti sizi temin ederim ülkelere iyi topluluklar biri. Eğer sonuç seveceksiniz, ben size söz veriyorum. ALLAH biz güveniyoruz.

alexandar festus dedi ki...

Eğer faturaları ödemek için acil kredi ihtiyacı, iş genişleme, tüzel veya kişisel kredi misiniz? E-posta yoluyla verimli ve güvenilir, hızlı kredi bugün için bugün bize ulaşın: comfortglobal1@gmail.com

MARY LARRY dedi ki...

İsmim MRS MARY LARRY ABD vatandaşıdır. Ben hepsi bana bir şey verim ve hiçbir olumlu sonuç gerçekleşti birkaç ücretini ödemek yaptıktan sonra bana bir kredi vermek için söz veriyorum, 3 farklı Internet uluslararası borç veren tarafından kandırdı edilmiştir. benim kazanmak zor para kaybetti ve 10,000USD toplam oldu. Bir gün benim göz gözyaşları ile internet üzerinden tarama gibi ben de nihayet onun kredi var altın Kredi Şirketi adında yasal bir kredi şirkete bağlı var sonunda oylayın ve adama bir tanıklık geldi, bu yüzden temasa karar aynı kredi şirketi ve sonra ben kurs bana daha fazla acı ama hiçbir şey yapmadı 3 farklı kredi tarafından kandırdı edilmiştir nasıl onları benim hikayemi anlattım. Ben posta ile şirkete açıklamak ve hepsi ben onların şirket benim kredi almak ve aynı zamanda ben onlarla bağlantı doğru seçim yaptık çünkü bana artık ağlamak için olduğunu söyledi. Ben kredi başvuru formu doldurdu ve bana talep olduğu tüm ilerledi ve Mrs Sarah Cruz tarafından yönetilen bu büyük Company (Altın Kredisi Şirketi} tarafından 85.000 $ dolar kredi miktarı verildi ve burada Altın Kredisi Şirketi vardır çünkü ben mutlu bugün olduğum i benim kredi var nasıl internette tanıklık devam edecektir kendime bir söz verdim bu yüzden bana bir kredi verilmiş e-posta yoluyla kredi için şimdi Altın Kredisi cpmpany temas acilen nazik ve hızlı bir şekilde kredi gerekiyor mu. goldloancompany1234 @ gmail .com, Anlayışınız için teşekkür ederiz Hepsi

MRS.MARY LARRY

andrew dedi ki...

Merhaba

Burada bir kredi mali sorun olanlar ve onlarin hayatinda mali yükselme isteyenler için bir firsat gerekiyor mu, biz% 2 çok makul bir faiz orani ile kredi vermek, biz milleti yardim etmek kredinin her türlü vermek finansal stres.

Birçok aci ve ihtiyaçlari çok issiz ve bir is baslatmak için mali yardima ihtiyaciniz, onlarin yasam durumunu iyilestirmek için yardimci birçok onlarin faturalarini ve borcu temizlemek için mali yardima ihtiyaci var. Iste sizin için simdi akillica bir karar oldugunu. Bizim kredi teklifi dahil hiçbir teminat olmadigi anlamina gelir teminatsiz kredidir.

Bir kredi arayan olarak kredi basvurabilirler.

Borç veren Adi: Bay Robert Griffin

E-posta yoluyla bize ulasin: robertgriffinloanfunds@outlook.com

Saygilarimla

Adsız dedi ki...

Eğer faturaları ödemek veya kendi iş başlatmak için bir acil kredi ihtiyacınız var mı? senin hiçbir ayarlıyoruz ücret kredi almak konusunda daha fazla bilgi için johnsonleehelpfund@gmail.com: lütfen bize aracılığıyla e-posta ile iletişime...

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben Bay parker Robert, kredi veren özel bir kredi borç veren. acilen borç ödemek veya işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi gerekiyor mu? Sen Bankalar ve diğer mali kuruluşlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? Daha fazla bilgi için arayan tüm mali sıkıntılara geçmişte yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım için, faturaları ödemek için mali yardım ihtiyacı olan bireyler, para kazandırıyor. Ben güvenilir yardım ve alıcı sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. parkerrobertloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün

FRED LARRY LOAN FIRM dedi ki...

BİR kredi gerekiyor mu ??

Merhaba,

Benim adım Bay Fred. Ben özel ve tüzel kişilere kredi vermek özel bir borç veren duyuyorum. Eğer aşağı getirilmiştir
Pek çok banka? Eğer sizin yanınızdaki kurmak için finansman ihtiyacınız var mı
iş? sizin genişletilmesi için finansman ihtiyacınız var mı
iş? Ya da kişisel bir kredi gerekiyor? benim kredi
arasında değişir. Kişisel iş kredisi. benim ilgi
çok hesaplı oranıdır. % 3 ve 50,000.00 € € 500,000,000,000.00 € maksimum azından bizim kredi işlemi çok hızlı
de. Ben tüm finansal yapmaya çok istekli değilim
geçmişte bir şey sıkıntılar. Eğer gerçekten hazır olup olmadığını
Mali sorunlar çözüldü olsun, sonra hiçbir arama
ayrıca bir kredi bugün e-posta yoluyla başvuru:
(Fredlarryloanfirm@gmail.com). Ben yaparken sabırsızlanıyoruz
Sizinle iş.

Bay Fred larry
CEO.

FRED LARRY LOAN FIRM dedi ki...

BİR kredi gerekiyor mu ??

Merhaba,

Benim adım Bay Fred. Ben özel ve tüzel kişilere kredi vermek özel bir borç veren duyuyorum. Eğer aşağı getirilmiştir
Pek çok banka? Eğer sizin yanınızdaki kurmak için finansman ihtiyacınız var mı
iş? sizin genişletilmesi için finansman ihtiyacınız var mı
iş? Ya da kişisel bir kredi gerekiyor? benim kredi
arasında değişir. Kişisel iş kredisi. benim ilgi
çok hesaplı oranıdır. % 3 ve 50,000.00 € € 500,000,000,000.00 € maksimum azından bizim kredi işlemi çok hızlı
de. Ben tüm finansal yapmaya çok istekli değilim
geçmişte bir şey sıkıntılar. Eğer gerçekten hazır olup olmadığını
Mali sorunlar çözüldü olsun, sonra hiçbir arama
ayrıca bir kredi bugün e-posta yoluyla başvuru:
(Fredlarryloanfirm@gmail.com). Ben yaparken sabırsızlanıyoruz
Sizinle iş.

Bay Fred larry
CEO.

Unknown dedi ki...

BAŞKA FIRSAT YİNE, BİR İŞ ADAMI / KADIN, BİR ÖRGÜT BİR İŞÇİ, serbest meslek? Eğer öyleyse, biz% 2 düşük faiz oranıyla bir yeni yıl kredisi sunuyoruz bugün bize ulaşın, stres olmadan bir iş için kişisel kredi gerektirir, Eğer yüzünüzü, güvenlik, mutluluk bir gülümseme ile yeni yıl başlayabilirsiniz bizim müşterilerin bizim gücümüzdür. ilginizi Eğer altında bir kredi başvuru formu doldurun:
Borçlu Bilgi:

Ad Soyad: _______________
Ülke: __________________
Cinsiyet: ______________________
Yaş: ______________________
Kredi Miktarı Gerekli: _______
Kredi süresi: ____________
Kredinin amacı: _____________
Cep telefonu numarası: ________

Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: gloryloanfirm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Dikkat,

Bu bir kadın o ben Steve Alex ona ödünç büyük bir borç olduğunu duymak şaşırdım bu sitede onun mali hayatını restore nasıl Steve Alex adında özel bir kredi borç hakkında testifing zaman ben cuma günü radyo istasyonuna listeleme oldu inanılmaz 30,000.00 euro toplamı, bunu düşündüm ve bazı o kişinin benim en büyük için Cumartesi sabahı, hayatında beklenmedik ne yapmış demektir biri hakkında ifade vermek üzere radyo istasyonu çıkıp çünkü onu irtibata inanç bir sıçrama aldı surprice i ilk nakit kadar elde fon i şeyler hala benim için tekrar dışarı çalışabilir bilmiyordum bu sabah ifadesini göndermek için çok minnettar bana bir rüya gibi hesapta o içinde 35,000.00 euro kredi var, çok özgür olmak amaizenloan@yahoo.com aracılığıyla Steve ALEX bugün başvurun

Absolon Casimir dedi ki...

Bugün nasılsın? ne kadar mutlu şimdi% 2 gibi çok düşük bir faiz oranıyla kredi vermek sizi bilgilendirmek için am Absolon Casimir ve ben söylemeliyim. absoloncasimir200@gmail.comwe aracılığıyla irtibat Absolon Casimir kredi Şirket vs. bireyler, firmalar, sigorta, yaşam süresi fırsat kredisi veren herhangi bir mali güçlük içinde veya yatırım kredisi ihtiyacı misin yoksa hayır arama faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacım var burada olduğu gibi daha tüm mali sorunlar geçmişte yapmak. Bize e-posta: absoloncasimir200@gmail.com

sonia tucker dedi ki...

Merhaba

Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Şimdi yardım et. Geceleri uyku kaybetmek bir kredi almak için nasıl endişesi? Hayallerinizi, Haberleşme, kolay ve güvenilir kredi (stevenjonesloanfirm@hotmail.com) izin vermeyin.

sonia tucker dedi ki...

Eğer, kira ödemek, acil kredi ihtiyacınız veya işinizi artırmak için mali yardıma ihtiyaç mı? e.t.c biz sertifikalı ve meşru lisanslı alacaklılar vardır. Biz kredi olarak 2 olarak% ile kısa ve uzun dönem kredi işlemek. biz tüm dünyada binlerce insan için kredi sağlamak için mükemmel bir üne sahiptir. Şimdi bizim şirket e-posta ile irtibata garantili kredi hizmetleri, ticari, işletme kredileri ya da araba kredileri, borç konsolidasyonu kredileri herhangi bir miktar teklif (omegaloanscc@gmail.com)

Adsız dedi ki...

Sevgili Beyefendi / Hanımefendi,

Ben meşru Mr Paul Moritz saygın, ve akredite para borç veren duyuyorum. Ben bireysel dışarı ödünç para ve mali yardım ihtiyacı olan organları işbirliği. Eğer kötü bir kredi var ya da faturaları ödemek için paraya ihtiyacı vardır? Eğer i düşük faiz oranıyla size kredi sunmak mutluluk duyacağız i güvenilir yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istediğiniz herhangi bir nedenle bir kredi veya finansman ihtiyacınız var. render hizmet şunlardır:
Refinance
Inventor kredileri
Oto kredisi
borç konsolidasyonu
İş krediler
Bireysel krediler
Eğer ilgileniyorsanız lütfen (sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 garantili). bunun üzerine doldurmak için kredi başvuru formu gönderilecektir tepki, geri yazma i ileri Sana hizmet etmek izin bakmak. Eğer e-posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz: paulhelpfund@yahoo.com

ben ileriye size hizmet olmamı izin bakmak olarak teşekkür ederiz ...
Mr Paul Moritz
E-mail: paulhelpfund@yahoo.com

fredrickmufasaloanfirm dedi ki...

Wenn Sie in ein Darlehen interessiert sind, wollen wir ihr Geschäft Kredite an Privatpersonen und Unternehmen alike.do geben aufzubauen oder zu erweitern? Warum benötigen Sie einen Investor? Wenn Sie ein Darlehen von legitimen Schulden bei der Erlangung der besten verfügbaren Preis interessiert sind? Es gibt Warte Möglichkeiten für Sie !! fredrickmufasaloanfirm bietet Kredit-Dienstleistungen mehr zuverlässige und schnelle Linie. Kontaktieren Sie uns heute für eine schnelle und zuverlässige Darlehen.

Wenn der Kredit-FAST ABNAHMEN (finanzielle Unterstützung) benötigt Wir sind spezialisiert
Zinssatz: 2% (Effektivzins )

Sie können unsere Kreditlinien von überall auf der Welt zugreifen.
Für weitere Informationen über die Kredit-Angebote in der Mail-Antwort
    Mailen Sie uns an fredrickmufasaloanfirm@gmail.com, fredrickmufasaloanfirm@yahoo.com

fredrickmufasaloanfirm dedi ki...

Eğer bir kredi ilgilenen varsa, biz kurmak veya iş bireyler ve şirketler alike.do kredi vermek genişletmek istiyorum? Eğer bir yatırımcı neden ihtiyaç? En iyi oran mevcut meşru bir borç kredisi alma ilgilenen varsa? sizi bekliyor fırsatlar vardır !! fredrickmufasaloanfirm kredi hizmetleri daha güvenilir ve hızlı bir çizgi sunuyor. hızlı ve güvenilir bir kredi için bugün bize ulaşın.

Kredi BİZ HIZLI ONAY (mali yardım) gerekiyorsa uzmanlaşmak
Faiz oranı:% 2 (efektif oran)

Dünyanın her yerinde bizim kredi hatları erişebilirsiniz.
posta yanıt kredi ürünleri hakkında daha fazla bilgi için
    fredrickmufasaloanfirm@gmail.com, fredrickmufasaloanfirm@yahoo.com bize e-mail

Unknown dedi ki...

Burada bir kredi mali sorun olanlar ve onların hayatında mali yükselme isteyenler için bir fırsat gerekiyor mu, biz vermek
çok makul bir faiz oranı kredi, finansal stres milleti yardım etmek kredi borç kredi, işletme kredisi, tıbbi kredi, ev kredisi, öğrenci kredi vb her türlü veriyoruz.

mali yardım için e-posta ile bize bugün: robertsmoakloanfunds@gmail.com

Saygılarımla

Adsız dedi ki...


Moris Kredi Sirketi hos geldiniz. Bu sirkette, sizi asagi agirliginda olan her mali depresyona çözüm bulmak. Eger rüya kredi alacak. Sadece süphe olmadan Bizimle çalismak ve gökyüzü senin limiti olacaktir emin olun. Biz dünyanin her (ABD, TÜRKIYE, ISPANYA, BULGAR ve tüm diger yerlerde) etrafinda iyi ofisleri var. Bize bugün de temasa:
Morisloancompany6@gmail.com
Web sitesi: http://morisloancompany6.wix.com/morisloancompany
Telefon numarasi: +17472338177
Tesekkürler,
MORIS FRED

Adsız dedi ki...




Merhaba acil kredi ariyor, bize bugün de temas: Morisloancompany6@gmail.com, Web sitesi: http://morisloancompany6.wix.com/morisloancompany, Telefon numarasi: +17472338177
Tesekkürler,
MORIS FRED..

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben Bay parker Robert, kredi veren özel bir kredi borç veren. acilen borç ödemek veya işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi gerekiyor mu? Sen Bankalar ve diğer mali kuruluşlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? Daha fazla bilgi için arayan tüm mali sıkıntılara geçmişte yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım için, faturaları ödemek için mali yardım ihtiyacı olan bireyler, para kazandırıyor. Ben güvenilir yardım ve alıcı sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. parkerrobertloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Burada finansal sorun olanlar ve onların hayatında mali yükselme isteyenler için bir fırsattır, biz vermek
çok makul bir faiz oranı kredi, finansal stres milleti yardım etmek kredi borç kredi, işletme kredisi, tıbbi kredi, ev kredisi, öğrenci kredi vb her türlü veriyoruz.

mali yardım için e-posta ile bize bugün: robertsmoakloanfunds@gmail.com

Saygılarımla

Dawson Mc Carthy dedi ki...

İyi günler

Ben faizli kredi borç razıyım bir finansçı değilim
10.000 $ 500,000,000 $ tutarında% 3 ile teklif olabileceği gibi, ben
Insanlar, firmalar, şirketlerin tüm kategoriler her türlü kredi teklif
iş örgütleri, özel şahıslar ve gayrimenkul yatırımcıları,
Ben çok ucuz ve orta hızlarda kredi vermek.

Ben, sertifikalı kayıtlı ve okunaklı borç veren duyuyorum. Benimle iletişim kurabilirsin
Bu krediyi almak isteyen varsa bugün daha fazla bilgi için bana ulaşın
kredi şartları gibi kredi süreci hakkında bilgi, süreç ve
koşulları ve nasıl kredi size aktarılacaktır. sana ihtiyacım var
Eğer ilgileniyorsanız acil cevap. Bu konuda bana ulaşın vardır
E-posta: dawsonmccarthyloanfirm@gmail.com
Teşekkürler.

sonia tucker dedi ki...

Biz herhangi bir nedenle, bireysel krediler, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi, işletme kredileri, eğitim kredileri, ipotek veya kredi teklifi için biz düşük% 2 faizli krediler sunuyoruz vardır.

Ama yöntemin kredi ihtiyaçlarını size gerekli fonları almak için gerçek bir şans verir, aynı zamanda gözün miktarını ve süresini belirlemek için izin verir!

e-mail yoluyla bize ulaşın: Ben omegacreditcompany@gmail.com

Olivia Daniel dedi ki...

Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? tam burada sizin kredi çözümleri için doğru yerdesiniz! Global Finance Limited% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketler ve bireyler için kredi vermek. üzerinden e-posta yoluyla bize ulaşın (oliviadaniel93@gmail.com)


UYGULAMA VERİLERİ

1) Tam adı:
2) Ülke:
3) Adres:
4) Devlet:
5) Cinsiyet:
6) Medeni Hali:
7) Meslek:
8) Telefon Numarası:
iş yerinde 9) Geçerli konum:
10) Aylık gelir:
11) Kredi miktarı gerekli:
12) Kredi süresi:
Kredinin 13) Amaç:
14) Din:
15) Daha önce başvurdunuz mu:
Doğum 16) Tarih:
Teşekkürler,

Peterson Cully dedi ki...

Merhaba,

Bir işletme kredisi için arıyorsunuz, kredi
kişisel, ev kredisi, oto
kredi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredi
Borç, teminatsız kredi, girişim
sermaye vb ... ya da bir banka tarafından kredi reddetti vardı ya
herhangi bir mali
Bir veya daha fazla reasons.You kurulması için doğru yerdir
kredi çözümleri! Ben özel bir borç veren duyuyorum, ben kredi vermek
düşük ve uygun faiz oranı işletmeler ve bireyler
% 3 faiz. e-posta yoluyla bize ulaşın: kreditsolutionhome@outlook.com

Unknown dedi ki...

NASIL BAŞARIYLA Bir KREDİ, my god KAZANILAN! BU HALA MEVCUT asla inanmadım

Merhaba uzak ve yakın benim iyi insanlar, Bayan Sophia Levi, California ABD vatandaşı değilim. Ben takdir ve benim kredi verilmiş istediği olan bu gerçek ve Tanrı korkusu para borç veren üzerine ifade vermek üzere bu orta kullanmak için buradayım. Saygılarımızla konuşma, ben bu hala bu modern günlerde var düşünmek asla!

Ben bunun yerine bu kredi şirketleri gönderme sonuna kadar şimdi boşuna mali yardım için arayan farklı kredi şirketi gidiş, iyi bir iş çocuk okul ücretlerini ödemek ve başlatmak için kredi ama arayan edilmiştir ay, dört tek anneyim para, yine benim arzuları almıyorum. Yani benim faturaları ödemek için bir çözüm dışarı alabilir nasıl düşünüyordum. Bir gün benim eski zaman arkadaşım Bayan Franker Davison genelinde geldi birbirleri ile yetişmeye alma konusunda, aile akşam yemeği için olacak ne için alışveriş süper marker oldu benim hikayenin ona ve o da aynı hikayeyi paylaştı o ona ihtiyacı 180.000 $ toplamı kredi tutarını kredi ile onu acı bitirmek zorunda DAWSON INTERCONTINENTAL MALİYE olarak bilinen Tanrı korkusu kredi şirketi tanışana kadar o da değil aynı çıkmaz düşmüştü bana. Pratik olarak bu enstitü bir kredi elde başarmış kim olduğunu görmek, kalbim neşe doluydu hemen bana bu şirket posta adresini verdi. Daha sonra o akşam yemekten sonra ben bu şirket temas ve şirketin% 3 faiz oranı kredi verir söyledi ve onlar yapmak ve belgeler yaptım firmaya sunulacak ne söyledi. Bunu biliyorum edemeden, ben 200.000 $ benim kredi programı planı, banka hesabıma aktarılır anında para belli bir miktar banka hesap numarasına aktarılmıştır edildiğini benim banka tarafından bir onay mesajı var olduğunu messaged edildi. Ben ödemek istendi tek ücret ödenen ve benim kredi başarıyla verildi hangi sadece 200 $ iade ücreti oldu. Ve kredi hala verilmeyecektir sonunda para serisi soracaktır diğer kalpsiz insanlar gibi. Şimdi benim krediyi geri ödemiş ve ben ben şimdi çok mutlu ve doyumlu bir kadın ve ben şimdi kendime ait bir iş Şirket var. Yani sevgili dostlarım orada ve aynı mali zorlukları karşılaşma ve ne yapacağını bilmiyorum ve nereye gitmek, sana e-posta yoluyla Bay Deacon Dawson Williams, Dawson Williams Intercontinental Maliye CEO'su başvurun, şimdi acele istiyorsanız aşağıdaki adresi: seni güvence Dawsonintercontinentalfinance@gmail.com ben yaptığı gibi onlara denemek ve gerektiği gibi, sadece benim kadar başarılı olacaktır buna göre takip ve bir sonraki olacak eğer, senin kredi verilecek testifier.

benim de senin yapacak yaptım Tanrı

Bayan Sophia Levi

Tanrı kutsasın

Chloe Morrison dedi ki...

YIL KREDİ TEKLİF SONU .. YIL KREDİ TEKLİF SONU ..
Ben da eski borçların dönemdir karlı Bir iş kurmak isteyen ettik ödemek isteyen Firmalara borç Chloe Morrison ya Birey, bir kredi borç veren duyuyorum. Biz hiç aklınıza gelebilecek Krediler onu türlü sağlamak, biz% 2 kredi interest oranları ile, hem Özel hem de devlet kredileri Için Vardır.
BIZIM sıcak e-posta adresi ile şimdi Bize Ulaşın: (Chloemorrisloanfirm@gmail.com) Sizin mutluluğunuz Bizim husustur.
(CHLOEMORRISLOANFIRM)

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Sir Murat Acar kredi Şirketine başvurun Burada mali sorunlar için bir kredi ve finansal ömrünü artırmak isteyenler için bir fırsat ihtiyacımız var, finansal stres kredi kredileri, işletme kredilerinde insanlara yardım etmek çok makul bir faiz oranı kredi vermek tıbbi kredileri, ev kredileri, öğrenci kredileri, vb Biz her türlü kaynağı olabilir.

mali yardım için bugün bize e-posta: muratacarfinancialservice@gmail.com

Saygılarımla

Robert Smoak dedi ki...


Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Noel kredisi?
biz kredinin her türlü vermek
Borç kredi, ticari kredi, tibbi kredi, ev kredisi, ögrenci kredisi

mali yardim için e-posta ile bize bugün: richardalicia2@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben Bay parker Robert, kredi veren özel bir kredi borç veren. acilen borç ödemek veya işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi gerekiyor mu? Sen Bankalar ve diğer mali kuruluşlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? Daha fazla bilgi için arayan tüm mali sıkıntılara geçmişte yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım için, faturaları ödemek için mali yardım ihtiyacı olan bireyler, para kazandırıyor. Ben güvenilir yardım ve alıcı sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. parkerrobertloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün

Richard Anderson dedi ki...


Isletme için acil bir krediye mi ihtiyaciniz var ?, borç departmaniniza, mobil kredinize ve ögrenci kredinize ve çok daha fazlasina ucuza uygun bir faiz oraniyla kredi puani ödemek.
Iletisim E-posta: finovafinancial.credit@gmail.com

Richard Anderson dedi ki...


Isletme için acil bir krediye mi ihtiyaciniz var ?, borç departmaniniza, mobil kredinize ve ögrenci kredinize ve çok daha fazlasina ucuza uygun bir faiz oraniyla kredi puani ödemek.
Iletisim E-posta: finovafinancial.credit@gmail.com

Richard Anderson dedi ki...


Isletme için acil bir krediye mi ihtiyaciniz var ?, borç departmaniniza, mobil kredinize ve ögrenci kredinize ve çok daha fazlasina ucuza uygun bir faiz oraniyla kredi puani ödemek.
Iletisim E-posta: finovafinancial.credit@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Şu anda değerli müşterilerimize% 3'lük düşük bir faiz oranı ile xmas kredisi veriyoruz. İşletmenizi finanse etmek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Konsolidasyon kredisine ihtiyacınız var mı? Şu adresteki e-postamızı kullanarak hemen başvurun: oxford_loanfinances@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba bir kredi yardımı mı arıyorsunuz, endişelerinize son ve çözüm Ashad irfan kredi şirketinden (companyofashad.tkr@gmail.com) burada 5000- 10000000 $ arası hızlı bir kredi başvurusu yapıyor. Iki gün içinde onay alacaksınız, e-posta ile şimdi iletişim kurun: COMPANYOFASHAD.TKR@GMAIL.COM. Şimdi% 2 oranında faiz oranıyla her türlü kredi için.
Saygılarımızla
Efendim ashad şirketi.
(Companyofashad.tkr@gmail.com)

Unknown dedi ki...

Merhaba bir kredi yardımı mı arıyorsunuz, endişelerinize son ve çözüm Ashad irfan kredi şirketinden (companyofashad.tkr@gmail.com) burada 5000- 10000000 $ arası hızlı bir kredi başvurusu yapıyor. Iki gün içinde onay alacaksınız, e-posta ile şimdi iletişim kurun: COMPANYOFASHAD.TKR@GMAIL.COM. Şimdi% 2 oranında faiz oranıyla her türlü kredi için.
Saygılarımızla
Efendim ashad şirketi.
(Companyofashad.tkr@gmail.com)

Mrs. Laura dedi ki...

Merhaba
Ben Bayan Laura Rodriguez C.E.O'yum Laura Loan Company, kayıtlı ve meşru özel bir kredi vereni. Mali hizmetler veriyoruz (KREDİLER) ve% 2'lik düşük faiz oranı ile finansal engelli, birey, şirket, sanayi, firma ve toplumdaki insanlara kredi veriyoruz. Ayrıca, yeteneklerinizi açığa çıkarmaya ve hedefinize ulaşmanıza yardımcı oluyoruz, 2000 dolardan ve üstü krediler veriyoruz ... İhtiyaçlarınızı karşılamaya hazırız ve bu krediyi çevrimiçi ve hesap erişimini çevrimiçi olarak nasıl alabiliyoruz. E-posta ile bize ulaşın: lauraloancompany@gmail.com

Martin Laura Finance Firm dedi ki...

MERHABA!!!

Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi istediğinde hep endişe duydukları bir konudur. Fakat biz kredi sektöründe bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında kredi sunuyoruz. 500.000.000 ABD Dolarına

Hizmetlerimiz şunları içerir:
Borç Konsolidasyonu
İkinci İpotek
İş Kredileri
Bireysel krediler
Uluslararası Krediler
Her çeşit kredi
Aile kredisi
VB

Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. Son olarak, aracılar ve küçük ölçekli finansal kuruluşlar Bir kredi tedarik etme konusunda daha ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin: (Martinlaurafinancefirm@gmail.com)
Saygılarımla!!!

Martin Laura Finance Firm dedi ki...

MERHABA!!!

Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi istediğinde hep endişe duydukları bir konudur. Fakat biz kredi sektöründe bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında kredi sunuyoruz. 500.000.000 ABD Dolarına

Hizmetlerimiz şunları içerir:
Borç Konsolidasyonu
İkinci İpotek
İş Kredileri
Bireysel krediler
Uluslararası Krediler
Her çeşit kredi
Aile kredisi
VB

Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. Son olarak, aracılar ve küçük ölçekli finansal kuruluşlar Bir kredi tedarik etme konusunda daha ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin: (Martinlaurafinancefirm@gmail.com)
Saygılarımla!!!

omega credit dedi ki...

Acil durum kredisine ihtiyacınız mı yoksa işinizi artırmak için finansal yardıma mı ihtiyacınız var, kira ödemek mi? E.t.c biz sertifikalı ve meşru lisanslı alacaklılarız. Kredi olarak% 2 olarak kısa ve uzun vadeli kredi kullanıyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki binlerce kişiye kredi sağlama konusunda mükemmel bir üne sahibiz. Garantili borç hizmetleri, ticari, işletme kredileri veya otomobil kredileri, borç konsolidasyon kredileri, şirket e-postamıza şimdi her an teklif veriyoruz (omegacreditcompany@gmail.com)

omega credit dedi ki...

Acil durum kredisine ihtiyacınız mı yoksa işinizi artırmak için finansal yardıma mı ihtiyacınız var, kira ödemek mi? E.t.c biz sertifikalı ve meşru lisanslı alacaklılarız. Kredi olarak% 2 olarak kısa ve uzun vadeli kredi kullanıyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki binlerce kişiye kredi sağlama konusunda mükemmel bir üne sahibiz. Garantili borç hizmetleri, ticari, işletme kredileri veya otomobil kredileri, borç konsolidasyon kredileri, şirket e-postamıza şimdi her an teklif veriyoruz (omegacreditcompany@gmail.com)

Unknown dedi ki...

Como vai você hoje? Am senhor harbat e eu devo dizer-lhe como deleitado para informá-lo que nós damos agora para fora o empréstimo em uma taxa de interesse muito baixa de 2% Entre em contato com o orbitfinanceloancompany@gmail.com.we dá o empréstimo da oportunidade do tempo da vida a indivíduos, negócio Empresas, seguros, etc.Are você em qualquer dificuldade financeira ou na necessidade de empréstimo para investir ou você precisa de um empréstimo para pagar suas contas não procure mais como estamos aqui para fazer todos os seus problemas financeiros uma coisa do passado. Envie-nos um email: orbitfinanceloancompany@gmail.com

Ancelotti Finance dedi ki...

Dikkat!!

Bu Ancelotti Finance LLC, akredite kredi borçlanma şirketi ve% 2 faiz oranında her çeşit kredi vermekteyiz.

** Mali açıdan sıkılmış mısınız?
** Kredileri ve borçları ödemek için para istiyor musunuz?
** Kendi işini kurmak için finansman istiyor musun?
** Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilere ihtiyacınız var mı?
** Büyük projeleri gerçekleştirmek için kredi arıyor musunuz?

İş Planlaması, Ticari ve Gelişim Finansmanı, Gayrimenkul İpotekleri, Konut kredileri, işletme kredileri, kötü kredi kredileri, ticari krediler, yeni kurulan işletme kredileri, inşaat kredileri, araba kredileri, otel Krediler, öğrenci kredileri, bireysel krediler, Borçlar Konsolidasyon Düşük faizli% 2.00 krediler

email: ancelotticontructionllc@financier.com

Saygılarımla,
Ancelotti LLC.

Unknown dedi ki...

Bir işe başlamak, genişlemek, ek işletme sermayesi edinmek, gayrimenkul yatırım yapmak veya bir iş satın almak istiyorsanız, en Esnek ve Güçlü Finans çeşidine sahip olduğumuzdan emin olabilirsiniz. Her çeşit krediyi de sunuyoruz.
  Bugün e-posta ile bize ulaşın
Joycerolandloancompany@gmail.com

Eric financee dedi ki...

Kredilere ihtiyacın var mı İş kredisi mi arıyorsunuz? Kişisel kredi, ev Kredi, araba kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, Risk sermayesi vs .. Veya bir banka veya bir banka tarafından bir krediyi reddettiniz mi? Herhangi bir nedenle mali kurum. Ben Bay Eric finans, borç vericiyim. Düşük ve hesaplı bir faiz oranıyla işletmeler ve bireylere borç verme % 3'lük faiz oranı. Ilgileniyorsanız? Bugün bize ulaşın ( Ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) daha fazla bilgi için +1 936-681-9131 numaralı telefonu arayabilir veya kredi alabilirsiniz. bugün.

Adsız dedi ki...

Merhaba

Bir kredi ihtiyacım var? Eğer borç mi vardır? Eğer bir iş başlatmak ve sermayeye ihtiyaç istiyor musunuz? Herhangi bir nedenle kredi veya fon mi ihtiyacınız var? Biz sadece% 2'lik bir ucuz ve uygun oran faiz herkese kredi vermek eğer ilgilendi elitefinance2000@gmail.com bize bugün temasa geçin gibi yardım, burada nihayet


Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM
ELITE FINANCE

Citi mortage dedi ki...

Borçlarını ödemek veya faturalarını ödemek veya bir işe başlamak için borç almaya mı ihtiyacınız var? Düşük bir kredi puanı ve bir kredi almak zorlaşıyor Lütfen CITI MORTAGE LOAN COMPANY ile iletişime geçin ve zora girmeden borcunuzu alın. Faiz oranı% 2'dir. Daha fazla bilgi için şirket e-posta adresiyle iletişim kurun: E-posta yoluyla: CITIMORTAGE01@GMAIL.COM

demetrios dedi ki...

Herhangi bir maddi güçlük çekiyorsun değil mi? Borçlarınızı temizlemek için bir borca ihtiyacınız var mı? Maliyetini arttıracak mısın? Siz şirketini genişletmek isteyen bir iş adamısınız. Buraya kadar gerçek kahraman, güven ve etkili kredi şirketi kredi kredileriyle iletişime geçmeniz rica olunur. Yüksek verimliliğimiz için hem bireyleri hem de hükümeti öğrendim.

Hizmetler şunları içerir:
* Kişisel Krediler (Güvenli ve Teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
* Ev İyileştirme
* Inventor Kredileri
* Otomatik Krediler
vb. ..

Lütfen, eğer ilgileniyorsanız, gkfinance01@gmail.com aracılığıyla bize geri dönün.

İçtenlikle,
Daniel
Gkfinance01@gmail.com

Exback dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bu Borç Kredi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci kredi gibi kredi her türlü veririz
Mali yardım>>> loanmartloanfunds@gmail.com bugün bize ulaşın E-posta
Saygılarımla

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve garanti ederiz, bizimle% 100 güvenli bir anlaşma yaparsanız, herşey yasa güdüm böbrek bağışçılarına göre yapılır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Unknown dedi ki...

Merhaba, Ben Bay Parker Robert, kredi veren özel bir kredi vereni. Acilen borcunuzu ödemek için bir krediye ihtiyacınız mı yoksa işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedildi mi? Konsolidasyon kredisi veya ipotek mi ihtiyacınız var? Daha fazlasını istemek, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişte kaldırabilmek için buradayız. Mali yardıma muhtaç, kredisi kötü olan veya faturalarını ödemek için para gerektiren, işyerine% 2 oranında yatırım yapmak için para ödünç veriyoruz. Bu aracı kullanarak size güvenilir bir yardım ve alıcı sağladığımızı ve bir kredi teklifinde bulunacağınızı size bildirmek için kullanmak isterim. Bugün bize şu adresten e-posta ile ulaşın: parkerrobertloanfirm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba, Ben Bay Parker Robert, kredi veren özel bir kredi vereni. Acilen borcunuzu ödemek için bir krediye ihtiyacınız mı yoksa işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer mali kuruluşlar tarafından reddedildi mi? Konsolidasyon kredisi veya ipotek mi ihtiyacınız var? Daha fazlasını istemek, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişte kaldırabilmek için buradayız. Mali yardıma muhtaç, kredisi kötü olan veya faturalarını ödemek için para gerektiren, işyerine% 2 oranında yatırım yapmak için para ödünç veriyoruz. Bu aracı kullanarak size güvenilir bir yardım ve alıcı sağladığımızı ve bir kredi teklifinde bulunacağınızı size bildirmek için kullanmak isterim. Bugün bize şu adresten e-posta ile ulaşın: parkerrobertloanfirm@gmail.com

Robert Smoak dedi ki...

Bir krediye ihtiyacın var mı? Borç kredisi, işletme kredisi, tıbbi kredi, ev kredisi, öğrenci kredisi gibi her türlü krediyi veriyoruz.
Mali yardım için bize bugün E-posta ile ulaşın: richardalicia2@gmail.com

Adsız dedi ki...

Işadamı mısınız yoksa kadın mısınız? Kendi işini başlatmak için paraya ihtiyacın var mı? Borcunuzu ödemek veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş kurmak için borç almaya ihtiyacınız var mı? Projeniz için para lazım mı? Dünyadaki (bireyler, işletmeler, gayrimenkul ve tüzel kişiler)% 2 oranında mükemmel bir miktarda ve her yerden güvenli krediler sunuyoruz. Başvuru yanıtları ve aşağıdaki e-posta adresine daha fazla bilgi göndermek için: (khalifafinancialcompanies@outlook.com veya khalifafinancialcompanies@gmail.com)

Telefon Numarası: +16026337400
Http://khalifafinancialcompany.weebly.com

Murat Acar dedi ki...

Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
Ve acilen paranı al!

Bize e-posta: muratacarfinancialservice@gmail.com

5,000,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
* Faiz oranı% 2
* 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredi esneklik şart ve koşulları.
Bugün finansal yardım için bize e-posta gönder: muratacarfinancialservice@gmail.com

içtenlikle
Yönetim

Olivia Daniel dedi ki...

Merhaba,
Ben Bayan Olivia Daniel, hayat sigortası kredileri veren özel bir kredi vericisiyim. Borçlarınızı acilen ödemek için bir krediye ihtiyacınız mı yoksa işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi mi? Konsolidasyon kredisi veya ipotek mi ihtiyacınız var? Daha fazlasını arıyor, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişte kaldı etmeye çalışıyoruz. Mali yardıma ihtiyacı olan, kötü bir krediye sahip olan veya faturalarını ödemek için para gereksinimi olan,% 2 oranında bir işyerinde yatırım yapmak için para ödünç veriyoruz. Bu aracı kullanarak güvenilir ve fayda sağlayan bir yardım sağladığımızı ve bir kredi teklifinde bulunacağınızı size bildirmek için kullanmak isterim. Bugün şu adresten e-posta ile bize ulaşın:
(Oliviadaniel93@gmail.com)


UYGULAMA VERİLERİ

1) Tam Adı:
2) Ülke:
3) Adres:
4) Eyalet:
5) Cinsiyet:
6) Medeni hali:
7) Meslek:
8) Telefon Numarası:
9) İşyerinde güncel pozisyon:
10) Aylık gelir:
11) Gerekli kredi miktarı:
12) Kredi süresi:
13) Kredinin amacı:
14) Din:
15) Daha önce başvuru yaptınız mı:
16) Doğum Tarihi:
Teşekkürler,

Unknown dedi ki...

Bir krediye ihtiyacın var mı? Nereden kredi alacağını mı düşünüyordun? Herhangi bir kredi almaya mı çalışıyorsun? Uygun bir kredi almak istiyorsanız şimdi başvurun? ( Carlosellisonfinance@outlook.com ). Kredi burada% 2'lik çok düşük bir faiz oranında sunuluyor. İlgileniyorsanız şimdi bize ulaşın.

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Borçlarınızı temizlemek için acilen bir borca ihtiyacınız mı yoksa işinizi geliştirmek için bir sermaye kredisine mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi mi? Konsolidasyon kredisine veya ipoteğe ihtiyacınız var mı? Aramak artık, tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişe bırakmak için buradayız.

Bu kolay kredi şirketidir. Biz1.5% lük uygun bir faiz oranı ile ilgilenen olanlar için kredi sunuyoruz. Hesap miktarı 5.000.00 Dolar'dan maksimum $ 100.000.000.00 Dolar'a kadar.

Maksimum güvenlik önceliğimiz olduğundan kredilerimiz iyi sigortalıdır.

Bize e-posta yoluyla ulaşın: easyloanfirm2020@gmail.com


Saygılarımla
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


1.5% Orijinal ve garanti kredisi

Nurliana Novi dedi ki...

Merhaba,
Nurliana Novi Yaşamımda Tanrı'nın iyi işlerini Asya'da ve kelimelerin diğer bölümlerinde kredi arayan insanlara paylaşmak istiyorum, çünkü ekonomi bazı ülkelerde kötü.
 Şu an jakarta'da Endonezya'da yaşıyorum. Dört çocuğa sahip bir Dulum ve Temmuz 2016'da maddi duruma sıkıştım ve yeniden finanse etmek ve faturalarımı ödemek zorundayım
4 kredi veren bir dolandırıcılık kurbanıydım, çok fazla para kaybettim, çünkü şirketlerinden borç arıyorum. Hapishaneden tahliye edilmeden ve arkadaşlarımın durumumu açıkladığından ve daha sonra ELINA JOHNSON LOAN FIRM'ın güvenilir olduğuna karar veren bir kredi şirketine getirdiğim için kendi borçlarımdan dolayı tutuklandığından bu süreçte neredeyse öldüm.
Kredileri mi arayan insanlar için? Dolayısıyla çok dikkatli olmalısınız çünkü burada internet dolandırıcılığı yapan bir çok kredi şirketi, fakat sahte kredi şirketlerinde hala çok gerçekçi.
 ELINA JOHNSON LOAN FIRM'ından aldığım krediyi, başvurduğum 24 saat içinde çok kolay bir şekilde 500 papyon Rp.500.000 almıştım. Bu nedenle, ELINA JOHNSON LOAN FIRM ile ailemin hayatında Tanrı'nın iyi işlerini paylaşmaya karar verdim. Tavsiyenize sormak için bir krediye ihtiyacınız varsa lütfen ELINA JOHNSON LOAN FIRM ile iletişime geçin. Onlarla e-posta yoluyla iletişime geçin:. (elinajohnson22@gmail.com)
Zor buluyorsanız veya prosedürü kredi almak için istiyorsanız, bana (nurliananovi96@gmail.com) adresindeki e-postayla da ulaşabilirsiniz.

Robert Smoak dedi ki...


Bir krediye ihtiyacın var mı? Borç kredisi, işletme kredisi, tıbbi kredi, ev kredisi, öğrenci kredisi gibi her türlü krediyi veriyoruz.
Mali yardım için bize bugün E-posta ile ulaşın: richardalicia2@gmail.com

Unknown dedi ki...


Herhangi bir amaç için paraya ihtiyacınız var mı?
Aylık gelir / işiniz varsa bir kredi almaya hak kazanırsınız.
Güvenli / teminatlı kredi için irtibat kurun.
20,000'den 20,000,000'e kadar kredi tutarı ödünç al.
Kredi süresi olarak 1 yıl ila 30 yıl arasında seçim yapın.
azeesabdul480@gmail.com

bernard brown dedi ki...

İyi günler!! Herkes orada Bernard'ım, ölümcül bir hastalığa yakalanabilecek harika bir Bitkisel doktor var mı biliyor musun? Kanser, HIV, HPV, sifiliz, şeker hastalığı, herpes Hepatit B, spam sayısı düşük ve doğurganlık problemi e.t.c. gibi. Şu anda bunu neden yazdığımın başlıca sebebi Dr.KADIRI'nin benim için yaptığı büyük işler hakkında tüm dünyayı bilgilendirmektir. 2014 yılında bu ölümcül hastalığın teşhisi konulduğundan beri, ilaçlarımı alıyordum, büyük bitkisel doktorla tanışana kadar bitkisel ilaçlara asla inanmadım. Büyük bir bitkisel doktorun ölümcül hastalıklarını nasıl iyileştirdiğine dair pek çok tanık gördüm. Telefon numarasından ona rastladım. Onu aradım, kendime e-postamı kendim göndermemi istedim, ki bunu yaptım. Bana, bitkisel tıbbın hazırlanmasında kullanacağı bazı maddeleri istediğini söyledi. İstediği eşyaları nerede bulacağımı bilmiyorum. Bana tek alternatifin ona para göndermek olduğunu söyledi, o zaman öğelerin satıcılarından öğeleri satın almamda bana yardımcı olabileceğini söyledi. Kendime iyileşmek için her şeyi yapmam için söz vermiştim. Ona parayı gönderdim. Maddeleri satın aldı ve bitkisel ilaç hazırladı ve kurye servisi aracılığıyla bana gönderdi ve talimatı doğrultusunda kullandım. Birkaç hafta sonra kontrol için gitmemi istedi, ben check-up i yaptım HSV Negatif test edildi. Zorluklardan geçiyorsanız ve bir çıkış yolu bulmanız gerekiyorsa, drkadirinaturalmedicine1990@gmail.com adresindeki e-postasıyla ona nazik başvurun. +2349064652903 numaralı telefondan arayabilir ve daha fazla bilgi için

Murat Acar dedi ki...

Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
Ve acilen paranı al!

Bize e-posta: muratacarfinancialservice@gmail.com

5,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
* Faiz oranı% 2
* 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredi esneklik şart ve koşulları.
Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: muratacarfinancialservice@gmail.com

içtenlikle
Yönetim

Alicia Radu dedi ki...

Borçlarınızı ödemek için acil olarak borcunuza mı ihtiyacınız var yoksa işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Konsolidasyon kredisi veya ipotek mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi mi? Artık arayın, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişte kaldı etmeye hazırız! Şirketlere, özel kuruluşlara ve bireylere% 2'lik düşük ve uygun faiz oranıyla kredi veriyoruz. Aşağıdaki adresten bize e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz: (aliciaradu260@gmail.com)

VERİLERİN UYGULANMASI

1) İsim ...........................
2) Ülke .......................
3) Adres ......................
4) Cinsiyet ........................
5) Medeni hal .............
6) Meslek ................
7) Telefon Numarası ...........
8) işyerinde pozisyon .....
9) aylık gelir ....................
10) Kredi miktarı .........
11) kredinin süresi .....
12) Kredinin amacı ..................
13) Doğum Tarihi ........................

Teşekkür ederim.

CARO WHITE dedi ki...

UYGULANAN VE GİZLİ HİZMET KREDİSİNDEN BİR KREDİ GÜVENLİĞİNE YÖNELİK, BİLGİ KONUSU OLABİLİR!

Merhaba Her Biriniz, Ben Bayan Caro White adıyla, ABD vatandaşıyım. Bu aracı, Rab'bin bana nasıl çimten zarafete hayatımı değiştiren borç verene ve gerçek Yetkisiz krediye, nasıl bir zahmetin, zengin bir övünebilen başarılı bir kadına verdiği şahitliği yayınlamak için hemen kullanmak istiyorum. Stres ve maddi sıkıntılar olmaksızın zengin ve sağlıklı mutlu hayat. Bugün artık onurlu bir kadın olarak görüyorum. İnternetten borç almaya aylar sonra boşuna değildi ve 2000 doları dolandırıcılık yapan dolandırıcılıkların eline geçti. Ve bu olduğunda, beni çok şaşkına çevirmiş ve çaresiz kalmıştım ve beni acılarımı ekleyemeyecek gerçek, yasal ve gerçek bir kredi veren çevrimiçi olarak Tanrı'ya dua ediyordum. Bu yüzden kısa bir süre önce bir çevrimiçi kredi aldım bir arkadaşım aramaya karar verdim, bu konuyu tartıştık ve sonuç olarak, FRANCIS JOHNSON CORPORATIVE LOAN COMPANY WORLDWIDE'ın Genel Müdürü Sayın Deacon Francis Johnson olan bir adamdan bahsetti. Bu nedenle, yılda% 3 gibi düşük bir faiz oranıyla (506,000.00 ABD Doları) bir kredi talebinde bulundum ve ona maksimum şirketimi vereceğim ve Kurumca verilen talimatlara uydum ve yakında kredim onaylandı Herhangi bir stres veya gecikme olmaksızın ve transfer kredisi ile ilgili yapılmış olan ve banka hesabıma yatırılan kredinin en geç iki (2) günden az bir sürede hazırlıkları yapılmaktadır. Halkım çok uzakta ve yakınında, bu büyük bir tanıklık değil mi? Bu şimdi beni kötü olanların hala iyi ve dürüst olanı olduğuna inanmamı sağlıyor. Bu nedenle, gerçek ve hakiki bir kredi sağlamak isteyen size tavsiyelerde bulunmak, aşağıdaki e-posta adresini kullanarak FRANCIS JOHNSON CORPORATIVE LOAN COMPANY ile iletişime geçmek istiyorum: (Corporativeloancompany@gmail.com), Cennetteki Tanrı'nın her zaman dua ediyorum Hayatımda yaptığı iyi şeylerden dolayı onu kutsasın. Bir kez daha, çevrimiçi bir kredi vermeyi ararken birçokları dolandırıcılık olduğuna dikkat et! Her zaman insanlara anlattığım bir şey, bu kurumda bir kredi talebinde bulunmanın, En İyi İyi İman ve Güven Varlığına sahip olmanız gerektiğidir.

Teşekkür ederim Tanrı korusun

      İmzalı
Bayan Caro White

Unknown dedi ki...

Sir John Marez Loan Company'ye hoş geldiniz (johnmarezfinancialservice@gmail.com}% 2 makul bir faiz oranı ile onaylı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi veriyoruz. Bağımsız bir finansal kuruluş olduğumuz için her yerde herkese kredi sağlıyoruz. 1 yıldan 20 yıla kadar geri ödeme süresi içinde minimum 1.000USD ila 100.000.000 ABD Doları arasında değişen dünya .İyi ya da kötü kredi, ticari / işletme kredileri, araba kredileri, leasing ile tüm vatandaşlar ya da sivil vatandaşlar için kolay kişisel krediler sunuyoruz. / Ekipman finansmanı, borç konsolidasyon kredileri, konut kredileri ve garantili kredi hizmetleri E-posta .. (johnmarezfinancialservice@gmail.com)

LOAN AT IT BEST dedi ki...

Ben potansiyel bir kredi vericisiyim ve acil kredi almam gerekiyorsa fakir ve muhtaçlara kredi veriyorum, şimdi bana e-posta adresim jackballard396@gmail.com üzerinden ulaşın
Işim fakirlere ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmek ve şimdi bana ulaşmaktır.

seni seviyorum

Durdane dedi ki...

İyi Günler Bay / Bayan:

Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru birinden kredi ararken endişelerleridir
Borç veren
. Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. 500.000.000 $ 'a kadar düşük faiz oranıyla% 3 faiz

Hizmetlerimiz şunları içerir:
Borç Konsolidasyonu
İkinci İpotek
İş Kredileri
Bireysel Krediler
Uluslararası Krediler
Her çeşit kredi
Aile kredisi
VB
 Lütfen bu e-postaya derhal cevap verin: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. (DURDANE GUNEY KREDİ BANKASI). Bankalarınız "Hayır" dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi temin etme hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın, Lütfen bu e-postayı derhal yanıtlayın: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

WAHYUNI ELVIN dedi ki...

Merhaba herkesi bu dünyada gören herkese, bu sitede bir sürü scammer var, paylaşmak için iyi haberlerim var. Borç veren şirkete mutlu ve minnettar olmak için lütfen bana katılın. Az önce yasal bir ELINA JOHNSON LOAN FIRM'ından kredi aldım. Onların iletişim şeklimi buydu. Bu forumda, Endonezya'dan Bayan Nuliana Novi'nin ifadesini gördüm ve onlardan nasıl bir kredi aldığını ve onlara "elinajohnson22@gmail.com" adlı herkese bir e-posta verdi; böylece onlara e-postayla gönderdim ve e-postamıza yanıt verdiler Dürüst olmak gerekirse, İlk başta paramı daha önce aptalca kaybetmiş olduğum için çok korktum. Ancak, 3 saatten az bir sürede RP 700,000,000 kredi ile şahane davrandım, hesabıma gerçekten aktarım için başvurdum. Bütün süreç basitti. Ve% 2 oranında acil kredi alıyorum hızlı var var Ücretsizdir. Benden hiçbir garanti vergisi talep edilmiyor. Şimdiye kadar, bunun doğru olduğuna inanmanın zor olduğunu düşünüyorum. Bankamdan bir uyarı aldığımda hayal ettiğimi sanıyordum. Şimdi kalbim sevinçle doludur. Tavsiyem, iş kurmak veya bir projeyi finanse etmek için meşru bir kredi sayısını öğrenmek için samimi bir dürtü arayan herkes için basittir ve şimdi bunları e-postayla göndermekten hoşlanmama ne kadar hoş bir sürpriz olacaktı. Nuliana novi'ye bu forumda temas kurmalarına özellikle teşekkür etmek istiyorum. Onlara seslenip onlardan borç alırsanız, lütfen başkalarının da yararlanabilmesi için müjdeyi yayın. Teşekkürler, onları tekrar e-posta ile gönderelim: ^elinajohnson22@gmail.com
^, Benim adım Wahyuni ​​Elvin Bana ulaşın, işte benim e-postam wahyunielvin@gmail.com.
 Not: tüm scammers kayıt ücretleri için isteyin, dikkatli olun, her şey bir aldatmaca. Tanrı hepinizi kutsasın
Teşekkürler

Unknown dedi ki...

Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.

Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 600.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, 3 çocuğu olan tek bir anneyim, hayatımı baştan başlatmak için 600.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı Bu 600.000.00TL'lik bir krediyle bana yardım eden kadın kredisi borç vereninden korkan bu dürüst ve Tanrı'yla tanıştım, o bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

Murat Acar dedi ki...

Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
Ve acilen paranı al!

Bize e-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

5,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
* Faiz oranı% 2
* 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredi esneklik şart ve koşulları.
Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

içtenlikle
Yönetim ............

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Bankalar bir kredi elde etmek için size dönüyor,
Şirketim size yardımcı olması için endişelenmeyin.
En az 4,000.00TL ile 20 milyonTL arasında teklifler veriyoruz,
Bugün kredi için başvurun.
Iletişim e-posta bağlantısı: kesteronlineservice@gmail.com

Saygılarımızla.
Şirket

Unknown dedi ki...

Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.

Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

paul dedi ki...


Kredi vereceğim, bir krediye ihtiyacınız varsa benimle iletişime geçin.
Şehrin büyük bir para ödünç firmasıyım ve babamdan bir telefon geldi ve insanlara para çekmedikleri için acı çektiğini söyledim, zenginim ve size kredi konusunda, finansmana ihtiyaç duyan herkese yardımcı olmaya hazırım. Yardım benimle iletişime geçmeli, sana kişisel bir kredi vereceğim, benim e-postamla bağlantı kurun cloudloancenter@gmail.com

Dr Tyson dedi ki...

Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.
Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayla cevap verin (marizaloanservice@gmail.com)

Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

Dr Tyson dedi ki...

Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.
Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayla cevap verin (marizaloanservice@gmail.com)

Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

Unknown dedi ki...

İyi haber, ben ankara'dan Mehtap Bayraktar'ım.
Tek güvenilir şirketten hızlı ve güvenli krediler alın, Bireylere ve işletme sahiplerine geniş finansal yelpazede finansal hizmetler sunmaktayız. 1 ila 30 yıl arasındaki dönemde% 3'lük çok düşük bir oranda 5.000 $ 'dan 2.000.000 $' a kredi vermekteyiz. Bugün e-posta ile bize ulaşın: mehtapbay244@gmail.com veya (mehtapbay244@gmail.com)
Web sitesi: mehtapkredisi.wordpress.com

Eric financee dedi ki...


Isletme kredisi mi ariyorsunuz? Kisisel kredi, ögrenci kredisi, ögrenci

kredisi, ögrenci kredisi, borç konsolidasyon kredisi, teminatsiz

krediler, girisim sermayesi, vb. Varsa evet Su anda bize ulasin:

(ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) ve kredi

alin bugün.

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para garantisi

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

Unknown dedi ki...

Kredileri ve borçları ödemek için para istiyor musunuz? Kendiniz ile biraz sorun mu buluyorsunuz?

Ödenmemiş faturalar ve hangi yoldan gideceğinizi veya nerede dönüş yapılacağını bilmiyor musunuz? Saygın bir borç bulmaya ne dersiniz?

Aylık taksit azaltma konusunda size yardımcı olabilecek konsolidasyon firması

Ayın sonuna gelindiğinde nefes almanın odağı ve aynı zamanda uygun fiyatlı geri ödeme seçenekleri

Faturaların ödenmesi gerekiyor mu?

** Mali açıdan sıkılmış mısınız?
** Kredileri ve borçları ödemek için para istiyor musunuz?
** Kendi işini kurmak için finansman istiyor musun?
** Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilere ihtiyacınız var mı?
** Büyük projeleri gerçekleştirmek için kredi arıyor musunuz?

Aşağıdaki türde kredileri sunuyoruz

* Borç Konsolidasyon Kredileri * İş Kredileri * Bireysel Krediler * Konut Kredileri * Otomobil Finansmanı * Ticari

Krediler * Yatırımlar Krediler * Borçlar Konsolidasyon * İş Planlaması * Ticari Kalkınma Finansmanı

* Gayrimenkul İpotekleri * Kötü kredi kredileri * Ticari krediler * Devreye alma-işletme sermayesi kredileri

* İnşaat kredileri * Araba kredileri, * Otel kredileri * Öğrenci kredileri

Geri ödemeniz için size% 2 düşük faiz oranı ve 1 ila 30 yıl kredi süresi olan kredi veriyoruz.

Kredi (güvenli ve teminatsız). Mali sorunlarınızı kendinize göre tutmayın, çünkü sizin için değil

Borç ustası veya finansal stres sahibi olmak için, bu nedenle bir çözüm için hızlı bir şekilde bizimle iletişime geçmelisiniz

Mali sorunlarınıza. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda bize büyük bir sevinç olacaktır.

E-posta: michelledouglas899@gmail.com

MRS LINDA dedi ki...

Herhangi bir krediye ihtiyacın var mı?
Borcu konsolide etmek için acil kredi mi gerekiyor?
Faturaları ödemek için araba, iş veya kredi ister misiniz?
Bugün bize ulaşın ve daha iyi bir hayat için yeni yılda ihtiyacınız olan krediyi elde edin.
İletişim E-posta: mrslindarobertloanfirm@gmail.com

BORÇ DETAYLARI
Adı:
Adres:
Telefon numarası:
Tutar:
Süre:
Yaş:
Seks:

MRS LİNDA ROBOT KREDİ FİRMA

E-posta: mrslindarobertloanfirm@gmail.com

https://mrslindarobortloanfirm.yolasite.com/

Tyron Snel dedi ki...

***************** BİRLİKTE KREDİ YATIRIM *****************


İyi Günler Hepiniz Sayın Fred Holden, saygın, meşru ve akredite edilmiş bir şirket parası alacaklıyım. Biz bireylere% 3 oranında para ödüyoruz. Kötü bir borcunuz var mı ya da faturaları ödemek için paranız mı var? Size bu krediyi sunmaktan memnun olacağımızdan, güvenilir yararlanıcı yardımı yarattığımızı bildirmek için bu aracı kullanmak istiyoruz. Kredi kontrolü yok,% 100 garantili. Şirketimiz e-postası (unionloaninvestment@outlook.com).

Başvuran, kredinin kendisine aktarıldıktan 6 ay sonra kredinin geri ödemesine başlayacaktır. Bu beklenen tarihe / periyotta krediyi geri ödeme başarısız olduğunda, başvuran aleyhine avukatımız tarafından derhal yasal işlemler yapılacaktır. Geri ödeme ile görüşemeyen Başvuru Sahibinin, yasal işlemler yapılmadan önce 1 ay daha ödemesiz süre verilir. Açıklamalar: Borçlu aşağıdakilerden birini sağlamalıdır: - Sürücü Belgesi, Uluslararası bir pasaport, ya da adını taşıyan geçerli bir Kimlik Kartı. Kredinizi kullanmaya başlayabilmemiz için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir.

AD SOYAD.........
EV ADRESİ......
CİNSİYET..........
YAŞ..........
MEDENİ HAL........
ÜLKE ..........
CEP NUMARASI .........
OFİS NUMARASI .........
BELİRTMEK, BİLDİRMEK..........
AYLIK GELİR.........
MESLEK.....
DOĞUM TARİHİ.....
TUTAR, KREDİYE GETİRİLDİ .........
KREDİ SÜRESİ ......
KREDİNİN AMACI .........
EKLENEN KİMLİK KART ......

BU YÜKÜMLÜLÜK AYRINTILARI GÖNDERİNE GÖNDERİN (unionloaninvestment@outlook.com).

Saygılarımızla
Fred Holden

Murat Acar dedi ki...

Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
Ve acilen paranı al!

Bize e-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

* Randevu kredisi tutarı 5.000 TL'den 5.000.000.00 TL'ye
* Faiz oranı% 2
* 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredi esneklik şart ve koşulları.

Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

içtenlikle
yönetim

Unknown dedi ki...

Merhaba, Kredi teklifi şimdi geçerlidir 2%, 5000-1million lirasi:EPOSTA: sadikmoneyorg@GMAIL.COM
Bu Sadik Yasar, özel kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açıktır herhangi bir mali yardıma ihtiyacı olduğunu. % 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (sadikmoneyorg@gmail.com) or sadikmoneyorg@GMAIL.COM

Adsız dedi ki...

KREDİLERE İHTİYACINIZ VAR MI? AT% 3 İSE EVET İDARESİ İLE TALEP EDİLMİŞTİR. Tüm cevabın kopyası olmalı ve bu e-postaya gönderilmelidir. Wenzelronaldjoseph@gmail.com wenzelronaldjoseph@gmail.com Tam adı .......... Gerekli tutarı: .......... Kredi Süresi:. ......... Yaş: .......... Ülke .......... Meslek .......... Telefon numarası ..... ..... Wenzel Ronald Joseph

Murat Acar dedi ki...

Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
Ve acilen paranı al!

bize e-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

* Randevu kredisi tutarı 5.000 - 10.000.000,00 $
* Faiz oranı% 2
* 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredi esneklik şartları ve koşulları.
Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

içtenlikle
yönetim

mrs cruz berry dedi ki...

Bu aracı kullanarak jasmin noor'a büyük teşekkürlerimi söylemek istedim Kredi şirketi, bana ve aileme yaptıkları için .... ilk önce onların iletişim bilgilerini çevrimiçi aldıklarında sanki başkalarını taklit eden sahte kredi verenler gibi düşündüm. yardım etmek istedim ama onlarla iletişime geçtikten sonra en büyük sürprizimi denemek istedim sadece onlarla iletişim kurarak 24 saat içinde kredi aldım ve onlara hayatımı güveniyorum çünkü bana yaşamak için yeni bir hayat verdiler .. .... Lütfen jasminnoorloancompany@gmail.com üzerinden onlarla iletişime geçin.

Unknown dedi ki...

Merhaba

Mali ihtiyaçlarınızı karşılamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı? 2.000.00 - 50.000.000.00 arası krediler sunuyoruz, güvenilir, güçlü, hızlı ve dinamik, krediyi kontrol etmiyoruz ve bu transfer döneminde% 100 garantili dış krediler sunuyoruz.

Tüm kredilerde% 2 faiz oranı ile tüm para ödünç verdik .... İlginizi çekiyorsa, bize bu e-postayla geri dönün.

İlginç olursa, lütfen bize geri dönün, trustfirm2010@gmail.com ile

İçtenlikle,

Bay Andy Cole
Trustfirm2010@gmail.com

Hatice Atagul dedi ki...

Herkese merhaba, hatice atagül'im bir mukim / vatandaşım. Ben 38 yaşındayım, girişimci / iş kadınıyım. Bir zamanlar proje / işimi finanse etmekte güçlük çekiyordum. Beni şirketinden 500.000 TL değerinde bir kredi almak için bir para havalesi olan Bay Williams Sean'a tanıtan iyi bir arkadaşım olmazsa. Onlarla temasa geçtiğimde, kredilerimin onaylanması için 48 saat sürdü ve kredi koşullarını ve koşullarını belirten tüm yöntemleri gördükten sonra hesabıma geçtim. Kötü krediniz olsa bile hizmet sunmaya devam ediyorlar. Ayrıca İşletme kredisi, Ev kredisi, Kişisel kredi, Araba kredisi, İş kurma kredisi ve İş Genişletmesi gibi her türlü kredi imkânı sunar. Acil bir mali yardıma ihtiyaç duyarsanız bugün onlarla iletişime geçebilirsiniz.

e-posta yoluyla: creditfinancierhome@gmail.com
WhatsApp: +15184181390

Benim için yaptıklarından ötürü onlara nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum, fakat Tanrı Williams Sean'ı güçlü bir şekilde ödüllendirecek.

Teşekkürler.

Mr Henry Josh dedi ki...

Ako som zabezpečil pôžičku od jasmin noor Investments Limited

Kompliment Of The Day Všetci! Ja som Janet Lyn Marzwick. z Canterbury Kent WA, používam toto médium, aby som oznámila širokej verejnosti o tom, ako sa môj život transformoval jasmín noor z jasmín noor Investments Limited, keď som hľadal podnikateľský úver, môj priateľ mi predstavil jasmín noor Investície Limited, s kontaktom jasminnoorloancompany@gmail.com. Spočiatku som jej povedala, že ma nejako nezaujíma žiadna úverová dohoda s bankami alebo súkromnou úverovou spoločnosťou, potom ma ubezpečila, že spoločnosť je skutočná a že od nej dostala aj pôžičku. aj keď som bol skeptický, dal som skúšku a som rád, že som udelil úver vo výške 68.000,00 dolárov 6. septembra 2017. Moja rada každému, kto potrebuje skutočnú a legitnú pôžičku alebo akúkoľvek finančnú pomoc, ktorá je spoľahlivá a dôveryhodný by mal kontaktovať prostredníctvom e-mailu: jasminnoorloancompany@gmail.com

Adsız dedi ki...

acil olarak krediye ihtiyacınız var, sunduğumuz% 2 oranındaki her türlü krediyi sunuyoruz

1. ticari krediler
2. gayrimenkul kredileri
3. konut kredileri
4. kişisel krediler
5. öğrenci kredileri

Bugün e-posta yoluyla daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin: omegacreditcompany@gmail.com

Adsız dedi ki...

Biz burada Almanya'dayız, böylece sorunsuz stres altına girersiniz
altında kredi şekillerini doldurun

Biz,% 3'lük bir faiz oranı ile, iş amaçlı veya özel amaçlı krediler sunuyoruz.
Eğer öyleyse, aşağıdaki bilgilere sahip bir e-posta gönderin.
* Ad Soyad: .................................
* Gerekli kredi miktarı: ..............
* Uzunluk: ............................
* Ülke: ......................................
* Telefon: ...................................
* Meslek: ................................
* Aylık gelir: ........................
Memnuniyetiniz ve maddi başarınız bizim hedefimizdir
E-POSTA :: elizabethmorganhelpss@gmail.com
Hızlı ol ve umarım güvenin

Unknown dedi ki...

Acilen krediye ihtiyacınız mı, her çeşit% 2 kredi sunuyoruz

1. ticari krediler
2. gayrimenkul kredileri
3. konut kredileri
4. kişisel krediler
5. öğrenci kredileri
6: borç kredisi

E-posta ile daha fazla bilgi için şu adresten bize ulaşın: creditkredi@gmail.com

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para için garanti

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
Whatsapp: +15184181390
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para için garanti

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
Whatsapp: +15184181390
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba, meşru ve güvenilir bir şirketten bugün hızlı bir şekilde onay almak için acil bir kredi başvurmamız gerekiyor, biz veriyoruz.
* Emlak / İpotek Kredileri
* Konut Geliştirme Kredileri
* Otomobil / Tıbbi / Öğrenci Kredileri
* Borç Konsolidasyon Kredileri
* İşletme Kredileri / Bireysel Krediler.
Kötü krediniz olan kişiler için, özellikle bir ev kredisi için önceden onaylı hale getirilmeye nasıl bakıldığında kullandığınız krediler.
Bize bir kredi almak için bugün bizimle iletişime geçin: elvisclintonloancompany1914@gmail.com / whatsapp: +12676523553

Adsız dedi ki...

Finansmana ihtiyacınız var mı? İş veya Kişisel Krediye ihtiyacınız var mı? Şirketinizi yeniden finanse etmek ister misiniz? Firmamız yardımcı olmak için burada. Herhangi bir şahsa ve şirkete% 3 faiz oranıyla kredi veriyoruz. Bize daha fazla bilgi için şu adrese gidin: alexandrericky602@gmail.com.

Ben yakında alexandrericky602@gmail.com aracılığıyla duymak umuyoruz

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Dr Tyson dedi ki...

Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.
Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postaya cevap verin (marizaloanservice@gmail.com)

Merhaba millet, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım her borç verenin kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 100.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü 3 çocuğa sahip tek bir anneyim, hayatımı baştan başlatmak için 100.000.00TL'lik bir kredi ile bana yardım eden kadın kredisi borçlusundan korkan bu Tanrı'yı tanıştım. O, ALLAH'tan korkan bir ALLAH'DAN kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri ödeyecekseniz ona onunla temasa geçin lütfen, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

Unknown dedi ki...

Benim adım Irrua Uzman Hastanesinin Dr Wilson Jones'u, organ cerrahisinde uzmanım ve satmak isteyen insan organıyım. Böbrekinizi satmak ilginizi çekiyorsa Lütfen bize geri dönmekten çekinmeyin, böylece devam edebiliriz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin.

E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bireylere kredi veriyoruz ve vücutları ekonomik bir intrest oranıyla işbirliği yapıyoruz. Hizmetlerimiz hızlı ve güvenilir doğru krediyi sağlamak için kendi belirlenmiş risk teknolojimizi kullanırız, başarılı başvurudan 24 saat sonra krediler onaylanır. İş kredisi almak, borç kredisi, tıbbi kredi almak isterseniz geri dönün. E-posta ile daha fazla ayrıntı: creditkredi@hotmail.com

ANDREW KELVIN dedi ki...

TRUSTEE ACCOUNT LIMITED is a British based financial consulting company with years of experience in the international and local finance market. Be it lease bank guarantee, Stand by letter of credit or any type of refinancing, talk to our team at TRUSTEE ACCOUNT LIMITED and certainly we will set your business on the right path with our sound and quality financial advice and services.

Our bank instrument can be help you fund you projects in Trading, funding project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.Having years of professional, invaluable experience in the banking and finance industry, and having access to dozens of different prominent trusted and reliable providers, our Financial Services consultants will crawl through hundreds of products to find one that perfectly matches your needs.

Purchase Instrument of BG/SBLC : 32%+2% Min Face Value cut =5M- 10B EUR/USD

Lease Instrument of BG/SBLC : 4%+2% Min Face Value cut = 5M- 10B EUR/USD
DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

1. Instrument: Bank Guarantee (BG / SBLC) (Appendix A)
2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
3. Issuing Bank: HSBC Bank London, Barclays, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
4. Age: One Year, One Month
5. Leasing Price: 6% of Face Value plus 2% commission fees to brokers.
6. Delivery: Bank to Bank swift.
7. Payment: MT-103 or MT760
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
Name;ANDREW KELVIN

Email;trusteeactlmt@gmail.com

Skype;trusteeactlmt

Rebecca Wendy dedi ki...

Nasıl Güvenilir Kredi Şirketinden bir kredi aldım (petersonworldloans@outlook.com)

Merhaba millet, İsmim Rebecca Wendy, Amerika Birleşik Devletleri'nden buradayım, ödülümü, Bay Peterson World Loans Company'den {(petersonworldloans@outlook.com)} nasıl kazandığımı paylaşmak için buradayım. İki defa başvurdum. Bu forumda kredi verenler olduğunu iddia eden çeşitli kredi kredileri, borç vermenin gerçek olduğunu ve başvurduğumda bana bir arkadaşımla beni James Peterson World Loans Company'le tanıştırana kadar borç vermediler; arzumun bir kredisi oldu ve gerçekten herhangi bir gecikme olmaksızın vaat ettiği gibi yaptı, şüphelerim var ama asla inanmak için elimden gelmedim. Kredi ile gerçekten bana yardım eden ve hayatımı daha iyi hale getiren Bay James Peterson'la tanışıncaya kadar hala güvenilir kredi verenlerinin olduğunu düşünmemiştim. Orada iyi kalpli hala çok iyi kredi verenin olduğunu biliyorum ama orada Sayın James Peterson World Loans Company ile temasa geçmek için çabuk ve güvenilir bir borç verme arıyor, onun bakmakta ve anlayışını öneriyorum. acil bir krediye ihtiyaç duyup duymadığınızı veya projeleriniz için finansman isteyip istemediğinizi bilmiyorum. Bugün, Bay James Peterson World Loans Company ile temasa geçmekten çekinmeyin. onun e-posta adresi (petersonworldloans@outlook.com)
Teşekkürler ve Tanrı sizi korusun.

Unknown dedi ki...

Merhaba!!!

Mali yardıma mı ihtiyacınız var?

* $1000 - $10,000,000 aralığında
* 3% faiz oranı
* Uygun fiyatlı kredi geri ödeme planları

Her türlü krediyi şu adresten e-postayla almak için lütfen bizimle iletişime geçin: universalfunds1@hotmail.com
Hücre numarası: +1 (914) 517-3229

İçtenlikle.
Selamlar.

Unknown dedi ki...

Merhaba!!!

Mali yardıma mı ihtiyacınız var?

* $1000 - $10,000,000 aralığında
* 3% faiz oranı
* Uygun fiyatlı kredi geri ödeme planları

Her türlü krediyi şu adresten e-postayla almak için lütfen bizimle iletişime geçin: universalfunds1@hotmail.com
Hücre numarası: +1 (914) 517-3229

İçtenlikle.
Selamlar.

Rajesh Kumar dedi ki...

Düşük faizli krediye ihtiyacınız var mı? Bireylere ve şirketlere finansal krediler sunuyoruz. Şu anda piyasada mevcuttur: yatırım kredileri, kişisel krediler, ipotek kredileri, inşaat kredileri ve ticari krediler. Bu, bir kredi başvurusunda bulunmak ve aylık ödemelerde altı ay harcamak isteyenler için bir fırsattır.

Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin:

WhatsApp: 00966552103678

E-posta: classicglobalfinancelimited@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Adım Türkiye'den Muhammed, bu medyayı, herkese burada bir borç almak için dikkatli olmalarını tavsiye etmek için kullanmak istiyorum, o kadar çok kredi verici burada dolaşıcıdır ve onlar sadece paranızı aldatmak için buradalar, bir borç için başvurmuştum. yaklaşık 200 milyon Dubai'li bir kadından ve kredi almadan yaklaşık 10 milyon kaybettim, defalarca bir ücret talep etti, krediyi almamam için yaklaşık 10 milyon para ödedi,

Tanrıya şan olsun, sadece bir kredi talebinde bulunmuş bir arkadaşıyla tanıştım ve borçsuz kaldı, bu yüzden Bayan Fred Larryl'i tanıştırdı ve 400 milyon önermiştim, bence şaka ve dolandırıcılık , ancak teminat vermeden 24 saatten az bir sürede sadece% 2 kredi aldım. Çok mutluyum, çünkü fakirlikten kurtuldum.

 Bu yüzden, burada temasa geçilmesi gereken bir krediye ihtiyacı olan herkese tavsiyelerde bulunuyorum.
 Bayan Fred Larryl, e-posta yoluyla: (fredlarryloanfirm@gmail.com) veya (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

 E-posta ile daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız bana yine de ulaşabilirsiniz: (muhammadjajuli8@gmail.com)

 Tanıklığını okudum için bir kez daha teşekkürler, Tanrı bizi kutsasın ve bize uzun ömür ve refah vermeye devam edin.

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Adım Türkiye'den Muhammed, bu medyayı, herkese burada bir borç almak için dikkatli olmalarını tavsiye etmek için kullanmak istiyorum, o kadar çok kredi verici burada dolaşıcıdır ve onlar sadece paranızı aldatmak için buradalar, bir borç için başvurmuştum. yaklaşık 200 milyon Dubai'li bir kadından ve kredi almadan yaklaşık 10 milyon kaybettim, defalarca bir ücret talep etti, krediyi almamam için yaklaşık 10 milyon para ödedi,

Tanrıya şan olsun, sadece bir kredi talebinde bulunmuş bir arkadaşıyla tanıştım ve borçsuz kaldı, bu yüzden Bayan Fred Larryl'i tanıştırdı ve 400 milyon önermiştim, bence şaka ve dolandırıcılık , ancak teminat vermeden 24 saatten az bir sürede sadece% 2 kredi aldım. Çok mutluyum, çünkü fakirlikten kurtuldum.

 Bu yüzden, burada temasa geçilmesi gereken bir krediye ihtiyacı olan herkese tavsiyelerde bulunuyorum.
 Bayan Fred Larryl, e-posta yoluyla: (fredlarryloanfirm@gmail.com) veya (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

 E-posta ile daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız bana yine de ulaşabilirsiniz: (muhammadjajuli8@gmail.com)

 Tanıklığını okudum için bir kez daha teşekkürler, Tanrı bizi kutsasın ve bize uzun ömür ve refah vermeye devam edin.

Rosita Kugere dedi ki...

İstenilen Kredi Değişimimi Nasıl Güvenilir Kredi Şirketinden Elde Ediyorum

(Petersonworldloans@outlook.com)

Merhaba millet, adım Rosita Kugere, Porto Riko'dan, Amerika Birleşik Devletleri'nden

James Peterson World Loans'tan aldığım krediyi nasıl buldum hakkındaki ifademi hızlı bir şekilde paylaşmak istiyorum

İki kez başvurduktan sonra {(petersonworldloans@outlook.com)} e-posta adresine sahip şirket

Bu forumda kredi verenler olduklarını iddia eden çeşitli kredi verenler, onların

kredi gerçekti ve başvuruda bulunmuştum, ancak bunun yerine bana istediğim krediyi asla vermediler.

Kazandıklarımı benden aldılar ve bir arkadaşıma kadar beni daha fazla acı ve sıkıntıya sokdular.

benimle James Peterson World Loans Company'i tanıştırıyor.

benim arzumun kredisi oldu ve gerçekten herhangi bir gecikme olmaksızın vaat ettiği gibi yaptı, şüphelerim var

ama asla inanmak için el ele tutuşmadım. Kadar kadar güvenilir kredi veren hiç düşünmemiştim.

James Peterson Dünya Kredileri ile temasa geçtim, gerçekten krediyle bana yardımcı oldu

istedi ve hayatımı daha iyi hale getirdi. Hâlâ birçok orijinal kredi verenin olduğunu biliyorum

Orada zor ve para cezası zor olan internette. Bu yüzden sana tavsiyede bulunacağım

James Peterson World Loans Company'ye başvurmak için güvenilir kredi ödünç veren arıyor

bugün onun sevecenliği ve anlayışı. Acilen bir krediye ihtiyacınız olup olmadığını da bilmiyorum

ya da projeleriniz için para yatırmak istiyorsanız, James Peterson Dünya Kredileri ile temasa geçmekten çekinmeyin

Şirket bugün. onun e-posta adresi (petersonworldloans@outlook.com)
Teşekkürler ve Tanrı sizi korusun.

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Benim adım Muhammed türkiye, burada herkese tavsiye vermek için bu aracı kullanmak istiyorum burada bir borç almak için dikkatli olmalısın, burada birçok borç verenin kredisi dolandırıcılar ve onlar sadece paranızı aldatmak için burada, ben bir kredi için başvuruda bulunmuştum yaklaşık 200 milyon Dubai'li bir kadından ve kredi almadan yaklaşık 10 milyon kaybettim, defalarca bir ücret talep etti, krediyi almamam için yaklaşık 10 milyon para ödedi,

Tanrıya şan olsun, sadece bir kredi talebinde bulunmuş bir arkadaşıyla tanıştım ve borçsuz kaldı, bu yüzden Bayan Fred Larryl'i tanıştırdı ve 400 milyon önermiştim, bence şaka ve dolandırıcılık , ancak teminat vermeden 24 saatten az bir sürede sadece% 2 kredi aldım. Çok mutluyum, çünkü fakirlikten kurtuldum.

 Bu yüzden, burada temasa geçilmesi gereken bir krediye ihtiyacı olan herkese tavsiyelerde bulunuyorum.
 Bayan Fred Larryl, e-posta yoluyla: (fredlarryloanfirm@gmail.com) veya (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

 E-posta ile daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız bana yine de ulaşabilirsiniz: (muhammadjajuli8@gmail.com)

 Tanıklığını okudum için bir kez daha teşekkürler, Tanrı bizi kutsasın ve bize uzun ömür ve refah vermeye devam edin.

HIZLI KREDİ

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Benim adım Muhammed türkiye, burada herkese tavsiye vermek için bu aracı kullanmak istiyorum burada bir borç almak için dikkatli olmalısın, burada birçok borç verenin kredisi dolandırıcılar ve onlar sadece paranızı aldatmak için burada, ben bir kredi için başvuruda bulunmuştum yaklaşık 200 milyon Dubai'li bir kadından ve kredi almadan yaklaşık 10 milyon kaybettim, defalarca bir ücret talep etti, krediyi almamam için yaklaşık 10 milyon para ödedi,

Tanrıya şan olsun, sadece bir kredi talebinde bulunmuş bir arkadaşıyla tanıştım ve borçsuz kaldı, bu yüzden Bayan Fred Larryl'i tanıştırdı ve 400 milyon önermiştim, bence şaka ve dolandırıcılık , ancak teminat vermeden 24 saatten az bir sürede sadece% 2 kredi aldım. Çok mutluyum, çünkü fakirlikten kurtuldum.

 Bu yüzden, burada temasa geçilmesi gereken bir krediye ihtiyacı olan herkese tavsiyelerde bulunuyorum.
 Bayan Fred Larryl, e-posta yoluyla: (fredlarryloanfirm@gmail.com) veya (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

 E-posta ile daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız bana yine de ulaşabilirsiniz: (muhammadjajuli8@gmail.com)

 Tanıklığını okudum için bir kez daha teşekkürler, Tanrı bizi kutsasın ve bize uzun ömür ve refah vermeye devam edin.

HIZLI KREDİ

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para için garanti

İyi kredi puanı ile Credit Financiaer Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
Whatsapp: +15184181390
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Nathan dedi ki...

Bir krediye ihtiyacın var mı?
Mali yardıma mı ihtiyacınız var?
Firmanızın, şirketinizin veya sektörünüzün mali yardıma ihtiyacı var mı?
İşletmenizi başlatmak için finansmana ihtiyacınız var mı?
İşletmenizi genişletmek için finansmana ihtiyacınız var mı?
Kişisel krediye ihtiyacın var mı? E-posta: zenith.loanslimited8@gmail.com

Jennifer dedi ki...

Merhaba,
Acilen bir krediye ihtiyacınız var mı ?? Borçta mısın Kötü krediniz var mı? Bankalar tarafından reddedildin mi, kendi işini başlatmak için bir krediye ihtiyacın var mı? flora kredileri, Zayıf / Kötü Kredi puanlarına rağmen insanlara kredi verir. Hem bireysel hem de şirketler için faiz oranı% 3 ile düşük faiz oranı ile seçtiğiniz uzun ve kısa vadeli süreyle hem iş hem de kişisel krediler veriyoruz. Flora kredi programcısı hızlı ve güvenilir, bugün başvurun ve anlık cevap alın., % 100 Garantili ve Müşterilere maksimum güvenlik garantisi verilmektedir. Daha fazla bilgi almak için flora ile e-posta adresini kullanarak iletişime geçin: (floralenders001@gmail.com) ve bugün kredi alın.
Mrs flora MD / CEO
E-posta: (floralenders001@gmail.com)

SARAH WILLIAMS dedi ki...

Sky World kredisi Firması, 0f% 3'lük faiz oranıyla kredi veriyoruz. skyworldloanfirm@gmail.com
 

İyi günler efendim / bayan.

Biz özel bir şirketiz ve kredinin miktarını belirlemek için düşük faiz oranlı krediler sunuyoruz. İş geliştirme için 1.000 dolarlık kredinin 100 milyon kredi şartı: kenar / işletme genişleme rekabet gücü.

Çeşitli kredi teklif ediyoruz

* Bireysel Krediler (teminatlı ve teminatsız)
* İşletme Kredileri (teminatlı ve teminatsız)
* Konsolide Kredi
  
Önceden ücret alınmaz.

Bu reklamı okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Daha fazla bilgi ve sorularınız için bugün bize e-posta gönderin
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com


Sarah Williams.

Unknown dedi ki...

Meşru bir kredi verenin (mrdonaldmooreloanfirm@gmail.com) bulunması, finansal problemi olan ve buna çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi istediğinde hep endişe verici bir konudur. Ancak,% 2 oranında düşük bir faiz oranı ile finansal yardıma ihtiyaç duyan bireysel ve kamu sektörüne kredi sunarak kredi sektöründe bu fark yarattı. Kötü kredi kabul edilebilir, Hükümler ve Koşullar çok basit ve düşünceli. Bu kredi işleminde asla pişman olmayacaksınız, çünkü sizi gülümsetireceğiz. Firmamız, müşterilerimize, özellikle de Kredi sendikasyonu ve bireyler ve şirketler için sermaye tedariği alanında birinci sınıf finansal hizmetlerin sağlanmasında birçok atılım kaydetmiştir.

Aşağıdaki Hizmetleri Yapıyoruz:
ipotek,
Ev Kredileri / İş Kredileri,
Kötü Kredi Kredileri / Ticari Krediler,
Başlangıç ​​Sermayesi Kredileri,
İnşaat Kredileri,
Araba kredileri / Otel Kredileri,
Bireysel Krediler / Öğrenci Kredileri,
Borçlar Konsolidasyon Kredileri
 
KREDİSİMİZ, hiçbir sosyal güvenlik, kredi kontrolü ve% 2 faiz oranı ile% 100 garantidir. Bireylere ve kuruluşlara iş ve faaliyete başlamaları için ne kadar para yatırırsa yatırım yapacak bir Yatırımcı Ağı sahibiz, Yapmanız gereken tek şey tam olarak ne istediğinizi bize bildirmek ve hayallerinizi gerçekleştireceğimiz kesinlikle. Kandırılmayın, MR DONALD, bankalar ve diğerleri sizi hayal kırıklığına uğrattıklarında finansal sorunlarınızın tek cevabı ve özümüdür. MR DONALD sizi gülümsetecektir. Kredilerimiz hakkında daha fazla ayrıntı için bize ulaşın.

E-posta: mrdonaldmooreloanfirm@gmail.com
telefon irtibat adresi: + 1-619-720-0478
whatsapp sohbet: + 1-216-504-4129
web sitesi: www.mrdonaldmooreloanfirm.bravesites.com

Mirabel Daniels dedi ki...

İYİ HABERLER İYİ HABERLER

Ben bayanım, Mirabe Daniels meşru ve güvenilir bir kredi vericisidir.
Açık ve anlaşılabilir hüküm ve koşullarda% 2 faiz oranıyla. itibaren
Sadece 1.000-100.000.000 USD, Euro ve Pound. Iş verenlere veriyorum
Bireysel Krediler,
Öğrenci kredileri,
Taşıt Kredisi
İşletme Kredileri.

daha fazla bilgi için doğrudan benimle iletişime geçin.
E-posta: mirabeldanielloanfirm@gmail.com

Unknown dedi ki...

İşletme kredisi mi arıyorsunuz? Kişisel krediler, öğrenci kredisi, krediye ihtiyacınız olan herhangi bir sebep, borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, girişim sermayesi vs. Varsa bugün bize ulaşın (ibahimsayi@gmail.com) ve bugünkü kredinizi alın.

Mr Arnoid Weman dedi ki...

% 2'nin çok düşük bir oranda bir krediye ihtiyacın var mı? ev kredisi vermek, iş kredisi her türlü kredi İlgileniyor, e-posta yoluyla bize ulaşın: arnoidweman@gmail.com daha fazla bilgi için

michael dedi ki...

Do you need a credit? Your credit? Business Loans? Mortgage loans?
Agricultural Finance, Project Financing and Investment Fund?
We give credit at 2% interest rate! Contact Email
I read markrichardloanservice@gmail.com

michael dedi ki...

Bir krediye ihtiyacın var mı? Bireysel Krediler? İşletme Kredileri? Mortgage kredileri?
Tarımsal Finansman, Proje Finansmanı ve Yatırım Fonu?
Biz% 2 faiz oranıyla kredi veriyoruz! İletişim E-posta
markrichardloanservice@gmail.com

Unknown dedi ki...

Herkesin bankalardan bir kredi almaya uygun olmadığını bildiğiniz için borçlarınızı kurtarmanıza yardımcı olmak için buradayız ve şimdi bir kredi almak için aradığınız nihai çözüme sahipsiniz. Wellsfargo bankasıyla çalışıyorum ve finansal kurumum en iyi ve dünya sıralamasında. Dolayısıyla, iyi teminatlı% 3 faiz oranlı krediyi nereden alacağınızı düşünüyorsanız, lütfen şu anda hızlı bir kredi başvurusunda bulunmamızı rica ederim. bizim kredi 5000 - 50 milyon dolardan. ve biz istediğiniz herhangi bir para birimi cinsinden öderiz. bugün bize e-posta gönder: arikanmoneyorg@gmail.com veya (arikanmoneyorg@gmail.com
)

Tanrı seni korusun
Tanrı beni korusun
Mehmet Arıkan

Adsız dedi ki...

Öldürülen atletler ve parasal olarak ve evden ayrıldılar, ama JOHN LOAN LOAN PLC'DAN TEŞEKKÜR EDERİZ: - johnloanfirm2@gmail.com.

Herkese selamlar, Hayatın aldatmacayla dolu olduğunu söylüyorlar. Hiçbir işkence ve acı, Janice Albert'in dolandırıcıların elinde yaşadığı şeyle karşılaştırılamaz, doğrulamadan bu sahte ipotek borç verenlerinin sözlerine güvendim, arabamı sattığım bir ipotek bulmak için 12.500 dolardan fazla kaybettim. faturalar ama düşen kurbanı tutmak hayatım karışıklık dolu çöp parçası oldu. Çocuklarım okuldan ayrıldı, bankamın kredisini reddetti, çünkü kredi puanı zaten düştü. Geçen haftaya kadar yakın bir arkadaşım, JOHN LOAN PLC'den bir ipotek aldığını ve bana bir de denemem gerektiğini söyledi. Çekingen bir şekilde prosedürünü politikalarına uygun takip eden bir üzüntü ve şüpheyle dolu bir kalple temas kurduğum bir seçenek kalmadığım için, temas kurduğum diğer ipotek şirketleri gibi kötü haberleri bekliyordum, o zaman bankamın bana bir kredi uyarısı geldi. hesabıma, başlangıçta gözlerimdeki sevinç rulolarının gözyaşları için başvurduğum 50.000 dolar yatırıldı, çünkü bunun asla yaşanacağına inanmıyorum. Her türlü ipotek ihtiyacınız olduğunda, bir av bulmayın ve bilgi yoluyla bir gerçek ipotek şirketine başvurun. E-posta: johnloanfirm2@gmail.com Ve finansal atılımlarınızı yapın.

Adsız dedi ki...

ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alınıp satılması için bir yıl daha başladım fırsatı verdim. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

Murat Acar dedi ki...

Merhaba,
Finansal ihtiyaçlarınızı gidermek için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, 5.000.00 $ ile 10.000.000,00 $ arasında değişen krediyi öneriyoruz,% 100 garantili, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik, biz de (Euro, Pound ve TL) kredi veriyoruz. Tüm kredilere uygulanan faiz oranı, (% 2) bize geri dönmektir.

E-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

Teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Herkese merhaba, ben Faruk Yıldırım'ım, bu ifadeyi yazıyorum, çünkü SUSAN JAMES'in FIRML FİRMAMININ kendim ve ailem için ne yaptıklarına gerçekten minnettarım, geldi diye bir umut gelmediğini düşündüğümde ailem yine borç vererek hayatta hissettim Bize% 3'lük çok düşük bir faiz oranı ile kredi veriyoruz. Son iki aydır borçlarımı çözmek için bir kredi arıyordum, tümüyle aldattığım ve paramı aldım. Text Me:+1(386)259-8202 Or Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loanofficer Or Email: susanjamesloanfirml07gmail.com Or susanjamesloanfirml07@outlook.com

Unknown dedi ki...

Irrua Uzman Hastanesi'ne yardımından dolayı nasıl teşekkür ederim? Fakirdim ve faturalarımı ve borçlarımı ödeyemedim ama internette gezindiğim sırada Irrua Uzman Hastanesi'nin 400.000 dolar için böbreklerinden birini alarak yardım ettiği insanlara tanıklık ettim ve hemen Irrua Uzman Hastanesi ile iletişime geçtim. Bana satmaya razı olduğum sürece böbreğimi alacaklarını söyledi. Bana e-posta yoluyla bir form gönderdiler ve bir bağışçı olarak kayıtlı olduğumu ve 200.000 dolarlık banka hesabımın parçası olarak ödemenin yapıldığı ve ameliyattan sonra 200 bin dolar daha ödediklerini kaydeden banka hesabımda 400.000 dolar oldu. Bir ev aldım ve şimdi ailemle mutlu bir şekilde yaşıyorum. Fakir misiniz ve böbreğinizden birini para için mi satmak istiyorsun? Şimdi Irrua Uzman Hastanesi ile iletişime geçin

WhatsApp: +15184181390
E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

Unknown dedi ki...

İsmim Yılmaz Hatice, Irrua Uzman Hastanesi'ne böbreğimi almamda bana yardımcı olduğu için teşekkür etmek istiyorum, reklamlarını internet üzerinden gördüm ve çoğu doktorun internette yaptığı gibi sahte olduğunu düşündüm. Onlarla iletişim kurmak ve her şey iyi biter. Böbrek satışlarım için 400.000 dolarlık bir teklif aldım ve bahane ve gecikme olmadan tüm parayı ödedim. Böbrek nakli için Amerika'ya geldiğimde böbrek ihtiyacı olan çok sayıda hastaya sahip olduklarından ve böbreklerine ilgi duyacağından emin olduğum için, böbreklerini hemen bu hastaneyle temasa geçmek istemenizi istiyorum. Onlarla iletişime geçtiğimi ve aşağıda belirtilen bilgileri verdiğinizi söyleyin.

WhatsApp: +15184181390
E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bayan Nur Amalina, bu ortamı Asya'da ve dünyanın her tarafında internet kredisi arayan insanlara çok dikkatli olmaları için uyarmak istiyorum. Çünkü onlar internette dolandırıcılık ve sahte kredi verenlerden birkaçı. Tanrının beni gerçek bir borç verene yönlendirerek bana nasıl yardımcı olabileceğine dair ifademi paylaşmak istiyorum. Daha sonra internet üzerinden kredi borç verenler tarafından dolandırıldım. Tanrı beni çok güvenilir bir borç verene sevk eden bir arkadaşımı kullanana kadar ümitimi neredeyse kaybettim. Charity bana baskıdan ve baskıdan kaçan 48 saatten az bir sürede 750 milyon dolarlık rupiah (Rp750,000,000) teminatsız kredi verdi. sadece% 2 faiz oranı ile.

Banka hesap bakiyemi kontrol ettiğimde çok şaşırdım ve başvurduğum tutarın gecikme olmaksızın doğrudan hesabıma gönderilmesini sağladım. Çünkü iyi haberi paylaşacağım söz veriyorum, böylece insanlar stressiz bir şekilde kolay borçlanabiliyorlar. Herhangi bir krediye ihtiyacınız varsa, lütfen onunla e-posta yoluyla iletişime geçin: (charitywhitefinancialfirm@gmail.com) ve Tanrı'nın lütfuyla, onun şartıyla karşılaşırsanız bir kredi almamanızı asla hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Ayrıca bana e-posta yoluyla da ulaşabilirsiniz: (nuramalinasofiyani05@gmail.com) Doğrudan aylık hesaba gönderdiğim kredi ödememi gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Tanrı'nın yüce Allah'ın her zaman onu kutsamasının nedeni budur.

«En Eski ‹Eski   201 – 400 / 486   Yeni› En yeni»