6 Eylül 2007 Perşembe

FRANSA'da Türk Olmak (SON BÖLÜM)

Sadık Balcı, ilkokul mezunu.Rize’de çay toplarken kendini birden ithal damat olarak Fransa’da buldu. Zengin olurum diye heyecanla geldi; ama umduğunu bulamadı.

22 yıldır Strasbourg’da yaşıyor. Belediyenin Aviator semtinde Çingeneleri göçerlikten kurtarmak için yaptırdığı evlerin ihalesine 11 Türk firması ortak olarak girmiş, Sadık usta dış cephe kaplamalarını üstlenmiş. 95 bin Euro’ya mal olan her evden kendisine vergisi çıktıktan sonra 2 bin 100 Euro kalıyor. 84 ev yapacak böyle, 15 tanesini yapmış. Fena iş değil; ama her zaman çıkmıyor böyle iş. Fransız televizyonunu izlemiyor, gazetelerini takip etmiyor, 22 yılda bir kere sinemaya gitti. O da bir Amerikan filmiydi. Restoran deyince McDonald’s’ı anlıyor. Sendikalı değil. Dişlerinde eksikler var. “Beni rahatsız etmiyor” diye yaptırmıyor. Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor, artık kendini her şeye rağmen “Fransalı” sayıyor.

İthal damat olmanın sıkıntılarını yaşadın mı?

Benim için en büyük sıkıntı şu yazma ve okuma meselesi. Yazıp okumayı bilsem hanıma muhtaç olmadan kendi işimi kendim yürüteceğim. Ama şimdi hanıma muhtacım.

Dolayısıyla evde patron hanım mı oluyor?

Paylaşamıyoruz patronluğu. O diyor ki ben patronum. Ben diyorum ki işi ben yürüttüğüme göre patron benim. Sen diyorum benim peşime takıl, bana yardımcı ol. O da diyor ki sen yeni geldin. Bir şey bilmiyorsun. Ben uzun zamandan beri buradayım. Ben buraya geleli 22 yıl oldu; ama o 8 yaşındayken geldiği için benden 12 sene kıdemli yani.

Bu, aile ilişkilerini nasıl etkiliyor?

Ben bir tarafa çekiyorum, o bir tarafa çekiyor. Onun için de sıkıntımız oluyor. Mesela bu sabah kağıt işleri vardı (muhasebe demek istiyor). Üç haftadan beri halledemedik. Neden, ben iyi Fransızca bilmediğimden dolayı.

Niye 22 yıldır öğrenemedin? Ayıp değil mi?

Çok ayıp tabii de. Ben şimdi devamlı aklımı işe verdiğim için pek fazla dilimi geliştirmeye zaman ayıramıyorum. Benim durumumda çok Türk erkeği var. Yani devamlı hanıma muhtaç durumda yaşıyorlar.

Öfkelerini kadınlarını döverek mi gösteriyorlar?

Olabilir. Beş yıl oldu, depresyona giriyordum, çok sıkıntım vardı, ben bir iki kere dövdüm. Bundan sonra zannetmiyorum döveceğimi. Dövmekle hallolmadı bir şey. Dövmek acizlik.

Neye kızmıştın?

Ben gözüme bir işi kestirmişim, bir şey yapmak istiyorum. O devamlı engel oluyor ve bir de çocukları kendi tarafına alıp bana kışkırtıyor. Beni frenlemek istiyordu o zamanlarda. Ben de işe girmiştim, yarıda bırakamazdım. Bunu ona anlatamayınca, o da devamlı sağda solda babamdan, kardeşimden yardım istemeye başlayınca dövdüm bir iki sefer. Beni engelliyordu. Benim iş yapma kabiliyetim vardı. Ben 12 sene bir Fransız firmasında çalıştım. İnşaat, aynı bu işti yine. 12 sene içinde mesleği çok iyi öğrendim. Ben emir altında çalışmayı istemiyordum. Kendim bir şeyler yapmak istiyordum. O da böyle bu çevreyi göremiyordu. Göremeyince de işçi olarak orada kal diyordu, beni sınırlandırıyordu.

Dövünce ne oldu?

Gitti, eve polisleri çağırdı. Aslında ben bir tane vurmuştum. Ama düşmüş mü ne yapmış, gözü şişmiş. Polisler eve geldi. Seni asarız, keseriz, sınırdışı ederiz dediler. Sonra polislerle de arkadaş olduk yani. Durumu düzelttik. Senin karın cebbar, akıllı, herkese yardım ediyor.

Onunla gurur duymuyor musun?

Benim hanımın bir şeyi var. Birileri bir şey söylüyor, hemen o tarafa yönleniyor. Yani evi unutuyor, beni unutuyor. Birine yardım diyelim. Dış taraftan birileri gelsin. Desin ki şurada bir mazlum var, düşmüştür. Yardım edilecek, hemen koşar. Beni unutur. Aman bu bey burada bekliyor da demez. Çocukları okutalım, yüksek yerlere gelsinler, büyük insan olsunlar. Ama zamanımız olursa başkalarına zaman ayıralım. Böyle bir şey yok. Sanki oraya mıknatıs gibi bir şey çeker, hemen koşar gider.

Ama dil bilen, yol yordam bilen az kadın var. Birilerinin bunu yapması lazım. Bunu takdir etmek lazım değil mi?

Takdir etmem lazım da onsuz bütün kağıt işlerim aksıyor. İnşaat sektöründe Türkler arasında rekabet çok. Ama beni çok fazla etkilemiyor. Benim rakibim pek yok. Yani benim işimi yapan yok. Duyuyorum ki Türkler rekabetten dolayı parayı kırıyorlar. Bazıları o paraya çalışılmaz diyor. Vergiler çok ağır burada. Ben onlara değil, önüme bakmak istiyorum. Ama arkadan çok vergi var. Bilmem bu kadar vergiyi nasıl buluyorlar, nereden buluyorlar?

Sen iş açısından eşine bağımlısın. Allah korusun ona bir şey olsa sen burada işini nasıl sürdürürsün, ne yaparsın?

Eşime bir şey olsa tahminim ben bu firmayı kapatırım. İşçiliğe dönerim. Çünkü burada çok şey kağıt ile dönüyor.

Fransızca bilen başkasıyla evlenmez misin?

Bilmiyorum. Hanıma, bazen kızdırmak için ‘Benim Fransız sekreterim, bana iyi bakıyor. Müsaade et, evleneyim’ diyorum. O da bunu ciddi zannediyor. Bir taneyi zor kaldırıyoruz. Zaten ömrümüz kısaldı. 45 yaşına geldik. 10 sene daha normal yaşarsak ne ala.

Kendini ne zaman Fransız hissediyorsun?

İş hayatımda şantiyelerde kendimi Fransız hissediyorum. Ama bazı dairelerde insanların bakışları veya tavırları bana yabancı olduğumu hissettiriyor.

Türkiye’ye izne gittiğin zaman seni ne rahatsız ediyor?

Memlekete gidince yapılmayan veya yarım yapılan, işçiliğe çok özen gösterilmeyen işler beni rahatsız ediyor. Keşke diyorum buradakiler Fransa’ya gelip bir görseler. Fransa’dan öğrendiğim en güzel şey bu çalışma prensipleri. İşi olması gerektiği gibi yapmayı çok seviyorum.

Strasbourg’da bir yardım meleği

Adı Meryem Balcı. 42 yaşında. 34 yıldır Strasbourg’da yaşıyor. Muhasebe okudu. Babası cam işçisiydi. 12 yaşından itibaren sokakta, hastanede, mahkemede, okulda Türklerle Fransızlar arasında tercümanlık yaptı.

Onun da kocası ithal damat. İki çocuğu var.

Savcılığın bir yan organı olan mağdurlara yardım derneğinde görev yapıyor. Hem davalılarla mahkemeler arasında köprü rolü oynuyor hem de eziyet gören, çocukları kendilerinden koparılan kadınların psikolojik ve hukuki destek almalarına, dil öğrenmelerine yardımcı oluyor.

Birçok kadının evde çaresiz bir şekilde oturmaktan kurtulup çalışmalarına vesile olmuş. Dinlerarası diyalog, kermes vs. gibi Türk etkinliklerine ilkokul, ortaokuldaki Fransız hocalarını çağırdığında onlar koşarak geliyorlar.

Politikaya girmeyi düşünüp düşünmediğini merak ediyorum. Türkler için iyi bir rol model olabilir. Sosyalist parti teklif etmiş; ama o ‘düşünmüyorum’ demiş. Meryem, Rize şivesini yitirmemiş, Fransızcası mükemmel. Kimin yardıma ihtiyacı varsa ona koşuyor. Kendini aşmış bir Laz bacısı. Belediye başkanının verdiği bir yemeğe davet edilmiş.

Eşi “Utanmayacak mısın, tek başı kapalı sen olacaksın o resmi yerde?” diye şaşırmış. “Neden utanayım ki? Beni nasılsam öyle kabul ettiler zaten. Gittim yemeğe. Kimse yan bakmadı bana, örtüme tek laf edilmedi.” diyor.

Bir başka yemekte bir Türk ‘Neden gidip Fransız derneklerine çalışıyorsun da Türk derneklerine gelmiyorsun?’ diye sormuş. Şöyle cevap vermiş: “Siz beni türbanımla kabul etmiyorsunuz da ondan.”

Türklerin ona bakışını da şu sözlerle özetliyor: “Türkler bana diyorlar ki, ‘Sen bir Fransız gibi kiliseye, cenazeye neden gidiyorsun? Kendine güvenebiliyor musun?’ Yani din değiştiririm diye korkuyorlar.

Bu onların kendi güvensizlikleri. Peygamber Efendimiz bir Yahudi’nin cenazesine nasıl saygı göstermişti unuttun mu? İlk gittiğim bir cenazede bir Fransız geldi yanıma. ‘Biliyor musunuz ilk defa başı kapalı bir bayan gördüm ve çok memnun oldum.’ dedi. Onun o söylemesi yetti yani bana.” Anlaşıldığı gibi, kendilerinden biri de olsa Türk kadınının, onların yapamadığını yapması, toplumla kaynaşması, aktif bir şekilde çalışmasını hazmedemiyor Türkler.

Meryem onlara kendi yetersizliklerini gösteren bir ayna oluyor. Ama o, güçlü kişiliği nedeniyle bunu problem yapmıyor. Belki Fransa’da değil Türkiye’de okusaydı bu kişiliği baskı altına alınacaktı. Nitekim beni haklı çıkaran şu değerlendirmeyi yapıyor:

“Benim on yıldır ehliyetim var. Türkiye’ye gittiğimde arabayla gezecek olsak diyorlar ki: ‘Ya nasıl oluyor, siz tek başınıza nasıl gidiyorsunuz?’ Ben Fransa’da bazen 1.000 kilometre yol yapıyorum. Uzak yerlere tek başıma gidiyorum. Diyorlar: ‘Ya nasıl gidiyorsun? Olamaz. Belki araba bozuldu, belki bir şey oldu. Kadın başına gidemezsin’. Çok şaşırıyorum. Türkiye’ye bir hafta gezmeye gittim. Ev eşyasına olsun, kıyafetlerine olsun ne kadar çok önem veriyorlar. Bizim burada her sene bir mobilya alayım gibi bir düşüncemiz yok. Tek istediğimiz huzur.”

Kocası Sadık Bey halasının oğlu. İnşaatçı. Binaların pimapen işlerini yapıyor. Peki kendisi nasıl çözmüş problemleri? “Ben her şeye ‘he ya’ demem. Bazen sana söylenilenin tam tersini yapmak gerekiyor bence. Bazen bana diyordu ki: ‘Sen sakın beni geçmeye bakma, arkamdan gel’. Öyle bunaldığım günler oldu ki, ehliyetim olmasaydı, okumamış olsaydım, evde otursaydım daha güzel olurdu demeye vardırmıştım işi.

Beyim ‘Ben sensiz yapamam’ der her zaman. İş konusunda anlaşamadığımız olur. Mesela bu inşaat malzemelerini koyduğumuz depoyu aldığı zaman ‘Bura bize çok büyük; burayı almayalım.’ dedim. Sonra beyim tamamen işyerini satmak istiyor. Bazen daralıyor. Fransa’nın en büyük yükü vergiler. Şimdi bize gelen deponun vergisi 4.200 Euro senelik. ‘Satalım, başka iş yapalım’ diyor. ‘Ben ölürsem ne yapacaksın?’ diyor. Ben de ‘Sen yeter ki öl’ diyorum, ‘bana bir şey olmaz’ diyorum. Ölümü hiçbir zaman istemeyeceksin. Burayı satarken bile başımıza belki başka bir hal gelir diyorum. Altı yıl daha sabretsek buranın mülkü tamamen bizim olacak. Şimdi ayda 1.200 Euro ödüyoruz.”

Fransa’daki Türklerin iş hayatları ve içinde yaşadıkları toplumla bütünleşmeleri açısından Almanya’nın 20 yıl gerisinde kaldıkları rahatlıkla söylenebilir.

Türkler Fransa’da daha çok inşaat sektöründe yoğunlaşmışlar. Bu alanın dışında kimler var, deyince karşıma Fransa Aktif Türk İşadamları Derneği çıktı. İşçi yardımlaşma derneği ile, ithal damat ve gelinlerle, inşaatçılarla, öğrenci ve akademisyenlerle konuşup işadamlarını es geçemezdim.

Paris’te bir büroda toplantı yapacaklarını öğrenince, birkaçıyla konuşma fırsatı yakaladım. Derneğin henüz bir yıllık bir geçmişi, aktif olarak çalışan 50 üyesi var. Fransa’ya ilk göçün 1972’lerde başladığını hatırlarsak biraz geç kaldıklarını düşünebiliriz. İşçi ya da öğrenci konumundan işveren statüsüne geçmeleri uzun yılları alsa da, şimdiki hedeflerinden etkilenmemek mümkün değil. Onlar da başlangıçta yeterince para biriktirip, ya da öğrenimlerini tamamlayıp Türkiye’ye dönmek istemişler.

Vatana en kötü ihtimalle “uçağın altında” yani tabutla döneceklerini düşünüyorlarmış. Yıllar önce bir gün Fethullah Gülen’in yolu Paris’e düşmüş. Bugün derneğin faal isimlerinden biri kendisine uçağın altında da olsa Türkiye’ye dönme arzusundan bahsedince Gülen “Hayır” demiş: “Sizler buralısınız artık, mezarlarınızı buradan almalısınız. Fransa’da hayat buluyorsunuz, diriniz gibi ölünüz de burada kalmalı.” O kadar sarsıcı bir cevapmış ki, o an itibarıyla beyninde keskin bir u dönüşü olmuş, uçağın altını da üstünü de unutmuş ve bütün enerjisini Fransa’ya vermeye başlamış.

İş kurmak için 25 belge

Türklerin küçük esnaflıktan işadamlığına giden serüvenlerinde, dernekleşip Türk, Fransız, Arap demeden aynı göğün altında birlikte nefes aldıkları tüm Fransız vatandaşlarına hizmet etme gücünü almalarında bu felsefe var: Sadece kendinize değil herkese hizmet vereceksiniz. Derneğin koordinatörü Tamer Bayraktar’dan öğrendim; derneğin çatısı altında İdef adlı bir Fransız firmasında çalışırken 4 yıl sonra bu Fransız firmasını komple almış, yüz kişi çalıştıran biri de var. Fransa’ya eğitim için gelmiş, bilgisayar mühendisi olmuş ve buradaki resmî dairelere yazılım olarak en büyük hizmetleri sunan biri de...

Türkler yavaş yavaş turizm sektörüne ve emlakçiliğe kayıyorlar. Fransa’da emlak ajansının onayını almadan ne işyeri tutabiliyorsunuz, ne eviniz olabiliyor. Mutlaka bir ajans bütün dokümanlarınıza bakacak, ‘siz bu kirayı verebilirsiniz’ veya ‘bu evde kalmaya layıksınız’ diye size beyanda bulunacak. Şu anda bu işi yapan Türklerin sayısı on beş. Tabii beş yüz bin Türk için az. Ama işyeri ya da evlerini kiraya vermek isteyen Fransızların başvuru kağıtlarının bir köşesine “EA” yani ‘yabancıya vermeyin’ işareti koydukları hatırlanırsa yine de on beş Türk emlakçisi umut demek.

Madalyonun arka yüzünde, Fransızların bu ayrımcılığını kışkırtan bir durum da var. Türkler dahil tüm yabancı gruplarda iş ahlakına uygun davranmayanlar çoğunlukta. Vergi kaçırmak için iki yıldan sonra şirketini bir başkasına devredip devlete ödeyeceği 150-200 bin Euro’luk parayı ceplerine indiriyorlar. Ve sonra bir şirket daha kuruyorlar, tabii bu kez eşlerinin üstüne. Bu durumda Fransızlar da kendilerini apartmanı ile, şirketi ile, kişiliğiyle yabancılardan soyutluyor.

İlk zamanlar Fransa’ya gelen Türklerin bir imzalı kağıtları hem senet, hem itibar olurmuş, bütün işlemlerini o kağıtla yaparlarmış. Bugün Fransızlardan üç dört tane belge isteniyorsa Türklerden yirmi beş tane belge istiyorlar. Tabii bu ayrımı hak etmeyen dürüst iş yapan Türkler bu durumdan zarar görüyor. Kredi almak için bir imza yetiyorken, şimdi ev, araba, maaşınla ilgili garantiler, kefiller, üç yıllık deneme süreleri gerekiyor.

Tabii sahtekârlar hemen savunma mekanizması oluşturup yaptıkları hatalara bahaneler buluyorlar. Türkiye’de vergi vermeye alışmamışlar. Fransa’da uzun yıllar kalmayı planlamış, bu yüzden ‘Kazandığım 300 Euro’nun yarısını neden vereyim ki Fransa’ya?!’ diyorlar.

Tamer Bayraktar’a, “Ayrımcılık uygulanan birden fazla grup var. Neden aralarında dayanışma değil de gerilim oluyor?” diye soruyorum. “Olamaz; çünkü Afrikalılardan, buradaki diğer yabancılar kendilerini ayırmak istiyor. Onların araba yakmak, telefon kulübesi kırmak gibi şık olmayan tepkilerine ortak olmak istemiyorlar.” diyor. Telefon kulübelerini kırdıklarını duymamıştım. Tamer Bey açıklıyor: “Her on günde bir her mahallenin telefon kulübesi kırılır. Fransız hükümeti de onu cezalandırmaz. Yani sen madem kırıyorsun, telefon kulübesiz kal sen kardeşim, demez. O telefon kulübesini o hafta yeniler. Benim mahallemin köşesindeki telefon kulübesi 15 günde bir parçalanır. Buna rağmen Fransız devleti oraya polisle gelip de bunu kim yaptı gibi bir araştırmanın içine girmez.”

Kendisini Fransız hissediyor

Mehmet Özen: 25 yıldır Paris’te yaşıyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fransız Filolojisi mezunu. Mastır yapmak için geldiğinde Paris’te Türklerden fazla dil bilen yoktu. O da öğrenim sonrası hayatına tercümanlık ve muhasebecilikle başladı. 85’te Türkiye’de tekstil ticareti yapan bir tüccar ile ortak bir şirket kurdular ve 17 yıl tekstil ithalatı yaptılar. İki sene önce Çinliler piyasaya girince Türkiye’den mal getirmek ilginç olmaktan çıktı. Bunun üzerine kendi özel işini kurmaya karar verdi.

Bugün, Paris’in daha çok Yahudilerin yaşadığı 20’inci bölgesinde kuru temizleme ve elbise tamiri yapan iki dükkanı var. Kısa zamanda zengin olma düşüncesiyle ticaret yapmadı. O nedenle müşterileriyle ilişkileri çok olumlu. Para kazanmayı ikinci plana attı, Fransızlarla dostluk kurmak, Türk işadamının nasıl olduğunu, Türklerin nasıl bir karakterde olduğunu göstermek gibi bir misyon yüklendi.

Bugün bazı Fransızlar “Ben Fransızlığımdan utanıyorum, sizin yapmış olduğunuz servis karşısında. Bir Fransız bunu yapmaz. Biz hep kendimizi düşünürüz.” demeye başladı. Peki ne yaptı da onları böyle etkiledi? Ufak söküklerin tamiri ve papyon gibi küçük parçaların temizliği için ücret almadı. Bu kadar olağan bir şey, 1 Euro da olsa verdiği hizmetin parasını eksiksiz isteyen Fransızların gözünde olağanüstü soylu bir davranış olarak görünüyor. Piyasada adı duyuldu ve uzak bölgelerden dahi iş almaya başladı.

Mehmet Bey’e göre Türkler arasındaki en üzücü durum, karşılayamayacakları angajmanlara, lüks harcamalara girip sonra onu telafi etmek için sahtekârlığa tevessül etmeleri. “Altımda Mercedes’im olsun, ama cebimde param olmasın, önemli değil” diyen hemşehrilerinin aksine, 5 bin Euro’luk araba alma imkanı olduğu halde mütevazı bir yaşam sürüyor.

Göçmen grupları arasında dayanışma olmamasını birbirlerine ekmek kaptırmaktan korkmalarına bağlıyor ki bu hiç de Müslüman’ca bir yaklaşım değil. Çünkü rızkın kefili Allah’tır, diyor.

Kendisine düzenli olarak iş getiren insanları muhtaç olduğunu düşündüğü başkalarıyla tanıştırıyor, gelen işleri zor durumda olanlara da aktarıyor. Komiserinden milletvekiline kadar her seviyeden çok sayıda Fransız arkadaşı var.

Artık kendisini bir Fransız hissediyor. Nitekim hisleri karşılıksız kalmamış. Bölge valiliğinden örnek işadamı, örnek vatandaş madalyası almış. Fransızlara iş veriyor İşyerlerinde Türk ve Faslıların yanı sıra Fransızlar da çalışıyor. “Beni en çok gururlandıran şey, onların memleketinde onlara iş vermek. Ben şu millet bu millet, şu dinden bu dinden ayrımı yapmam. Kim güzel çalışırsa benimle kalır. Eskiden yabancıların yaptığı iş farklıydı, Fransızların farklıydı. Ben dedim, bir gün bu Fransızların yaptığı işi yapacağım. Çok şükür bunu başardım.” diyor.

Türkiye’de kalmış olsaydı işinden evine gelip giden, geçim sıkıntısı çeken sıradan bir öğretmen olarak kalacağını düşünüyor: “Fransa’daki şartlar beni işadamı yaptı. Türkiye’ye ve buradaki çoğu vatandaşlara faydalı olmamı sağladı. Ben çok zor şartlarda okudum. Belli bir seviyeye gelirsem zor durumda olan talebeleri okutmak istiyorum, demiştim. Bugüne kadar Türkiye’de bir doktor, bir mühendis, bir öğretmen, bir de hemşire yetiştirdim. Allah’a bin şükür.

Çok kültürlülüğü tanıdım burada. Değişik milletlerden işadamlarıyla tanıştım. Dünya görüşüm gelişti. Biz buraya iki maksatla geldik. Birisi ekonomik, birisi manevi. İkisine de ulaşmış vaziyetteyiz. Yarın öbür dünyada sordukları zaman gittik, biz hizmetimizi yaptık diyeceğiz.”

Mehmet Bey bundan sonraki hedeflerini de işadamları olarak güç birliği yapmak, Fransa’da yeni yetişen gençlere iş imkanları sağlamak, onların önünü açmak olarak açıklıyor. “Dürüstlüğümüzü, çalışkanlığımızı Fransızlara göstermemiz lazım. Ben Fransızlığımdan gurur duyuyorum. Yeni neslin de böyle hissetmelerine yardımcı olacağız.” diyor.

‘Çocuklarımız esnaf olmasın’

Necati Çertel. Fransa’da doğdu, 31 yaşında. Otomobil teknikeri. Fransa milli eğitiminde yedi yıl öğretmenlik yaptı. Geçen seneden bu yana hazır mutfak yapıp satıyor. “Fransa nereye gidiyor?” sorusunu şöyle cevaplıyor: “Fransa’nın yabancılarla alakalı problemini inşallah yaptığımız çalışmalarla çözeceğiz. Diyalog hizmetleri başladı. Afrikalıların yaptığı, kırma yakma işlerini Müslümanlığa bağlıyorlar. Biz bu imajı kıracağız. ‘Müslümanlık bu değil!’ diyeceğiz. Bunun için özel okul açıp hem yabancıları hem Fransızları eğiteceğiz. Özellikle Kuzey Afrikalı halka kendimizi göstermemiz lazım.”Mehmet Bozaoğlu. 1986’da geldi. Tekstil işiyle uğraşıyor: “Bizim bire bir Türk toplumu olarak Fransa ile ilişkilerimiz çok zayıf, bir türlü bunu yırtamadık. Şimdi tek amacımız bunu geliştirmek. Çocuklarımızı en üst seviyede okullara gönderebilmek. Çocuklarımız esnaf olmasın. Bürokrat olsun, en azından öğretmen olsun. Üç çocuğum da özel okula gidiyor. Bazı Türkler çocuklarına yatırım yapacaklarına paralarını ev ve dükkan almaya harcıyorlar. Halbuki çocuğun eğitimine para harcamaları lazım. Yarın bir gün bu çocuk kendisini kurtardığı zaman senin malına zaten ihtiyacı kalmayacak. Fransızlarla aram gayet iyi. Okul müdürüne, banka müdürüne bir davetiye gönderdim Mevlevîlerin bir gecesi için, seve seve geliriz dediler. Daha önce mesela Zaman gazetesinde bir iftar yemeği vardı, Fransız komşularımı getirmiştim. Kadına sordular işte röportaj yapılırken Samanyolu TV’de. ‘Türkleri nasıl tanıyorsunuz?’ dendi. Ben mesela o gün çok gurur duydum. Dedi ki: ‘Ben Türk olarak bir tek bu aileyi tanıdım. Bütün Türkleri de böyle tanıyorum artık.”

HİLMİ ÇALIŞKAN:

Türklerdeki vizyon hiçbir millette yok Hilmi Çalışkan. Derneğin başkan yardımcısı. 1977’den beri Fransa’da. İstanbul’dan geldi. Mesleği terzilik. Perakende bayan giyimi ticareti yapıyor. Detay mağazalarının sahibi. Bir de mülk alım satımıyla uğraşıyor. Ayrımcılıkla hiç karşılaşmamış. Sadece ilkokulu Fransa’da okuyan daha sonra Türkiye’ye dönen 22 yaşındaki oğlu tekrar Fransa’ya dönmek istediğinde büyük zorluklar yaşamış. Valilikte büyük bir taşkınlık yapıp ‘kendimi yakacağım’ diye tepki vererek, skandal yaratma tehdidinde bulunarak bu sorunu çözmüş. “Fransa iyiye mi gidiyor, kötüye mi?” sorusuna “Kötüye gidiyor. Türkiye’nin AB’den alacağı hiçbir şey yok. Onların bizden alacağı çok şey var. Türklerdeki vizyon hiçbir millette yok. Daha yeni yeni uyanıyoruz. Başlangıçta vasıfsız insanlar gelmiş; ama şimdi vasıflı insanlar yetişiyor.” diyor.

NEVZAT CEYLAN:

Fransa bize aş verdi, borcumuzu ödeyeceğiz Nevzat Ceylan. 20 yıldır Fransa’da yaşıyor. Yozgatlı. Sosyal bilimler fakültesi mezunu olarak, mastır yapmak için geldi. Sonra doktora, evlilik derken süreç uzadı. 94’te Türkiye’ye döndü; fakat şartları çok değişmiş gördü. Fransa’da yaşamaya karar verdi. On beş yıl mali müşavirlik yaptı. Şu anda hazır giyim üzerine çalışan uluslararası bir şirketin Fransa ayağının müdürü. Dönmeye niyeti yok. O da “Buranın insanına hizmet edelim, burada gömülelim” diyenlerden. Fransa’da iyi eğitimli bir göçmen toplumunun oluşmasının hem Fransızlar hem de Türkiye için kazanç olacağını düşünüyor. “Paris’in banliyösünde bir yer satın alındı. Herkese açık bir okul olacak. Lyon’da da okullaşma için aktif bir şekilde çalışıyorlar. Fransızları seviyoruz, Fransa şu veya bu şekilde bize kucak açtı. Vefa borcumuzu ödemek istiyoruz.” diyor.

Bugün size K'yı anlatacağım. Suretini saklamamı istedi benden. O yüzden Türkiye'de K iline bağlı Ö köyünde doğup Fransa'ya gelin gönderilen bir Türk kızı olduğunu belirtmekle yetineceğim.K, Avrupa Türklerinin en büyük sosyal yaralarından ithal gelin-damat trajedisini temsil ediyor. Onun durumunda binlerce kadın var. Araştırmalar, Fransa'da yaşayan Türk kızlarının yüzde 98'inin, erkeklerin yüzde 92'sinin Türkiye'den evlendiğini söylüyor. Almanya'da ise bu şekilde yapılan evliliklerin oranı yüzde 60'ı aşmış durumda. Belçika'da her yıl bin 300 kişi evlilik yoluyla Belçika vatandaşı oluyor.

K ile tanışmak, sadece Avrupa'yı değil, Türkiye'yi de anlamak demek.23 yaşındaki K ile Strasbourg'da, bomboş denecek kadar az eşyalı; ama başından geçen onca olaydan sonra kendini güvende hissettiği bir apartman dairesinde konuştum. Günün birinde yapımcılar Avrupalı Türklere dair dizi film çekmek isterse, işte senaryosu.

Ona ölen ablasının nüfus cüzdanını vermişler, doğar doğmaz dört yaş birden yaşlanmış. Köyünden hiç çıkmamış. Liseyi bitirdiği yıl henüz 15'indeyken onu Fransa'da araba tamirciliği yapan birine sözlemişler. Babası köyün ağasıymış; “Ölmeden evvel evlendiğini görmek istiyorum.” demiş. Sözünü kimse dinlemezlik edemezmiş. Kırk gün sonra babası ölmüş. Annesi, “Artık geri dönemeyiz. Babanın verdiği söz yerine gelecek.” demiş. K “Bunu bana yapamazsınız.” dese de kimse onu dinlememiş.

Evden dışarı çıkması yasak

K, kayınvalide ve kayınpederin “gardiyanlığını” yaptığı bir “hapishane evde” yaşamaya başlamış. Eşi de kendisi gibi anne-baba lafından dışarı çıkamayan biriymiş. K'ya eski Türk filmlerini aratmayan eziyetler yapıldığında hiç sesini çıkarmamış. K'nın görümcesine damat almak için Türkiye'ye gittiklerinde K hamileymiş. Kayınvalidesi artık kendi malı saydığı K'nın, annesine selam bile vermesini yasaklamış. K, Fransa'da çektiği çileyi annesinden gizlemiş. Ablasından yardım istediğinde “Karnında beben var, çileni çekeceksin.” cevabını alınca tekrar çaresiz Fransa'ya dönmüş. Ve tabii aşağılanmaya, yok sayılmaya devam etmiş. Kendi kararlarını kendileri vermeye başlarlar da Fransızlara benzerler diye korkuyormuş kayınvalide. Öyle ki oğlu ile gelinin anne ve babalığını da almış ellerinden. K'nın kızı babaannesine anne, büyükbabasına baba der olmuş.

Görümce ve ithal damat olan eşiyle aynı evde kalıyorlarmış. Evin bütün işleri, çalışan görümcenin bebeğine bakmak dahil K'ya aitmiş. Fransızca öğrenmek şöyle dursun, Türkiye'deki annesine telefon açması yasakmış, annesi aradığında da konuşturulmuyor, “Kızın burada yok” deniyormuş. Evden dışarı çıkması yasakmış. Dört sene içinde iki sefer sokağın karşı tarafındaki dükkana gidebilmiş.K, isyan ederse babasının ruhunu taciz edeceğini düşünmüş. Hiç değilse ayrı eve çıkabilselermiş. Eşi bu fikri annesine açtığında çocuklarının yüzünü bir daha göstermemekle, sütünü helal etmemekle tehdit etmiş. Kayınvalide bu kez K'yı oğluyla arasını açmakla suçlamış.

K'nın yanında oğluna falancanın gelininin hem dayak yediğini, hem de kuzu kuzu işini yaptığını hatırlatıyor, “Bir tokat aşketmediğin senin avradın şunu alıp şuraya koymaya nazlanıyor.” diyormuş. Gündüz 11, gece 8 nüfusun işini gören K'nın sıcak su musluğunu açması da yasakmış. “Küçük tuvaletin gelince bekleyeceksin, büyüğün gelinceye kadar. Her girişte sifonu çekmeyeceksin!” deniyormuş ona. Elektrik su faturası geldiğinde 'sen harcadın, sen öde' diye önüne atıyorlarmış.K, bunları bana anlatırken zaman zaman kelimeleri unutuyor. Unutkanlık yapan antidepresan haplarla ayakta durduğunu öğreniyorum: “Böyle sağlam durduğuma bakma, iyi değilim ben. Sonunda delirttiler beni. Duvarlarla konuşuyordum. Durmadan ağlıyordum. Allah'tan yardım istedim. Beni anneme kavuştur, ölmeden onu bir daha göreyim, dedim. Allah duamı kabul etti; ama bu kez kızımı kopardılar benden.”

Bu yetmiyormuş gibi onu Türkiye'ye postalamışlar. K'ya kurulan şeytani tuzağı da anlatacağım; çünkü bunlar başka ithal gelinlerin de başına geliyor.

Eşinin olmadığı bir gün ondan bir kağıda imza atmasını istemişler. Çocuğun okula yazdırılması için gerekli demişler. “Söz, akşam olsun, kocam gelsin imzalarım.” demiş. Akşam olmuş, koca telefon açmış, bir doğum günü partisine katılacağını, gece eve gelmeyeceğini söylemiş. Kayınpeder “söz verdin akşama imzalayacağım” diye baskı yapınca sözüne sadık kalmış. Çünkü babası söz namustur, diye öğretmiş ona. Kızını 15'inde yabana gönderen babası keşke ona herkese güvenmemeyi de öğretseymiş. Meğer attığı imzanın anlamı “eşimi terk ediyorum ve çocuğumun vekaletini babasına bırakıyorum” demekmiş:“

Çektiğim bütün çileye rağmen böyle alçakça bir şey yapabilecekleri hiç aklıma gelmedi. Karşımda polis duruyor, gidemiyorum. Çünkü Fransızcayı bilmiyorum. Üstelik bu delidir, diyorlar kendi başıma bir şey yapmaya kalksam. Bir tane koltuk alındı eve. Üstünde pamukları çıkmış böyle. Bu evden de ben sorumluyum ya. Ev de denmez buraya, sanki kayıp bürosundayım. Dedim ki kaynanama 'Bu koltuk özürlü. Baştan söylüyorum, götürün değiştirin bu koltuğu'. Dedi ki kaynatam beni göstererek, 'Eminim bu koltuğu çamaşır suyu ile silip, pamukları kendi çıkartmıştır. Bir de özürlü diye bize yutturuyor!' Eşim, 'Koltuğu değiştiririz. Kimse birbirine iftira atmasın.' diye beni savununca, kaynanam dedi ki kaynatama 'Derhal bilet alıyorsunuz, bunu Türkiye'ye gönderiyorsunuz.”O sırada hâlâ imzaladığı kağıdın ne anlama geldiğini bilmiyor. “Çocuğum olmadan gitmem Türkiye'ye” deyince “Çok geç! Çocuğunu kendi imzanla babasına bıraktın.” diye korkunç gerçeği açıklamışlar. “O an o kadar kötü oldum ki. Bana tuzak kurmuşlar. Eşim de böyle kaldı. O da o zaman öğrendi. Ne yapacağını şaşırdı. 'Bunu bize yapamazsınız' diyebildi. Ama engel olmadı.”Sonra uçağa binmişler kaynatası ile. “Beni hiç değilse eşim götürsün” isteğini bile reddetmişler. K köye gidene kadar ağlamış.

Kaynata pasaportunu, Türk nüfus cüzdanını dahi vermeden onu köye bırakmış, bir daha da dönmemiş. K'nın annesi şaşırmamış; çünkü daha önce aynı olay köydeki üç kızın da başına gelmişmiş, bir yüzükle alıp gittikleri kızları, beş parasız ve kimliksiz getirip köye bırakmışlarmış.

“Ben seni böyle vermedim onlara. Seni hayvana döndürmüşler, götürüp ahıra bağlayacağım. Boş ver çocuğunu bana sen lazımsın.” diye teselli etmiş; ama artık çok geçmiş. K adeta delirmiş, aylarca “çocuğumu istiyorum” diye çığlıklar atmış: “Anneme 'Sevme beni, istemiyorum artık. Hayatımı söndürdün. Bırak beni, Fransa'ya dönüp çocuğumu arayayım.' dedim. Dedi ki 'Hayır çok küçüksün. Ben mahvettim; ama tekrar büyüteceğim seni. Terk edersen evlatlıktan silerim'.

Dört ay geçti. Ne yemek yiyorum ne su içiyorum, ne konuşuyorum. Sonunda annem izin verdi gitmeme. Yasal olarak altı ayı doldurmadan dönmem gerekiyordu Fransa'ya, aksi takdirde bebem kaynanama hizmetçi olarak büyüyecek, bir daha asla göremeyecektim. Nüfus cüzdanı, pasaport vs, her şeyi yeniden çıkarttım. Son anda tek başıma uçağa bindim. Cebimde çok cüzi bir para vardı.”

Kızı artık ona ‘anne’ diyor

K çalışma izni alıncaya kadar aylarca uzak akrabalarının evlerinde saklanıp evlere temizliğe gitmiş, ardından bir sığınma evine yerleşmiş. Bir yıl sonra, boşanma davası evrakları ona ulaşmış. Hasretinden yandığı çocuğunu görmek için kovulduğu evin kapısını çalmış. Ama evi değiştirmişler. Yeni evi arayıp bulmuş. Fakat çocuğu göstermemişler.Bir altı ay daha böyle geçmiş. Mahkemede eşi, evi K'nın terk ettiğini iddia edince o da çocuğunu alma şartıyla boşanacağını söylemiş. O yüzden 3 senedir sürüyormuş mahkeme:“

Ben şimdi bir fabrikada çalışıyorum. 890 Euro alıyorum, 400'ünü ev kirası yapıyorum. Fransızca öğrendim. Mahkeme iki ayda bir çocuğumu 15 gün görmeme karar verdi. Eşim ve ailesi Strasbourg'a altı saat uzakta başka bir şehirde yaşıyor. Eşim kaynımla birlikte çocuğu getiriyor. Çünkü ben yol ve otel masraflarını karşılayacak durumda değilim.”K, strese bağlı rahatsızlıklardan birkaç defa ameliyat olmuş, bedeni ve zihni sık sık tutukluk yapıyormuş. Onu yaşama bağlayan tek şey artık okula gitmeye başlayan kızıymış.

Asla Türkiye'ye dönmeyecekmiş. Çünkü kızının annesine olduğu kadar babasına da ihtiyacı olduğunu düşünüyormuş. Ne mutlu ki kızı artık ona “anne” diyormuş. Neden ayrı evlerde yaşadıklarının cevabını babaannesi “Çünkü annen seni terk etti, onun başkasından bir çocuğu var, seni değil onu seviyor.” diye vermiş. Ama kızı babaannesinin doğruyu söylemediğini artık biliyormuş. K, kızıyla Fransızca konuşuyormuş; çünkü Türkçede zorlanıyorlarmış. Onunla aynı şehirde yaşamak istermiş tabii; ama eşinin ailesi ona huzur vermezmiş, o zaman akıl hastanesine kapatılması lazımmış. Çocuğu getirdiğinde eşi hiç konuşmuyormuş, bir köşede öylece süzülüyormuş. Onun yerine K ile kaynı muhatap oluyormuş. K yine de bugününe şükrediyormuş. Onca kâbustan sonra, kira da olsa, başını dinleyeceği bir evi varmış. Bu eşyasız ev ona saray gibi geliyormuş.

Gün doğmadan neler doğarmış. Bir varmış, bir yokmuş. Avrupa'da Türkler yaşarmış. Türkiye'deki kızlar ve oğlanlar daha ahlaklı diye çocuklarına gelinler ve damatlar satın alırlarmış...

25 yılı aşkın bir süredir Fransa'da yaşıyorsunuz. Neden Sartre'lar, Zola'lar gibi vicdanın sesi düşünürler çıkmıyor artık?

Fransız entegrasyon modeli Müslüman göçmenlerde başarısızlığa uğradı

Sömürgeleri elinden çıktıktan sonra Fransa kendine güvenini kaybeden bir ülke olmaya başladı. AB'nin kurulma sürecinde emperyal konumundan daha küçük ve kendi çapında bir Avrupa ülkesi olmaya geçti. Sanıyorum, temelde bunun uyandırdığı bir güvensizlik var. Çünkü Fransız kimliği birdenbire Avrupa kimliği ile birlikte öne çıktı. Ben buraya geldiğimde, 25 yıl önce, daha açık, başka kültürlere daha meraklı, kendine güveni daha fazla bir ülkeydi. Siz ne kadar kendi kimliğinizi böyle fazla öne çıkarırsanız, o ölçüde başkalarına duyduğunuz merak azalır diye düşünüyorum. Fransa da biraz böyle bir ülke olmakta. Bugün bir Sartre'ın çıkmamasının çeşitli nedenleri var. Bir kere toplumun vicdanı olan yazar imgesi artık geçmişte kaldı. Fransa'da biz bunlara “kutsal canavarlar” deriz. 20. yüzyılın Fransa açısından üç önemli kutsal canavarı, Malroux, Aragon ve Sartre'dir. Malroux aynı zamanda De Gaulle'ün kültür bakanlığını da yapmış, ama İspanya iç savaşına da katılmış. Çok önemli bir aydın. Sartre yüzyılı sorgulamış, varoluşçuluğun kurucusu bir düşünür ve yazar. Şimdi bunlar bütüncül yazarlar. Yani hem dünyanın gidişinden haberli, o gidiş konusunda söz almak isteyen yazarlar, hem de üretken yazarlar. Bunların yerini şimdi medyatik ve tüccar yazarlar, aydınlar aldı. Tabii bunun da temelinde liberal ekonomi ve küreselleşme var.

Peki siz son olayları kimlik isyanı gibi mi, çete hareketi gibi mi gördünüz?

Göçmen gençlerin isyanından söz etmek doğru olur. Bunca zaman geçti Sarkozy hâlâ olayların temelinde birtakım çeteler var, devlete başkaldırdılar diyerek yanlış bir değerlendirme yapıyor. Bence bu olayların temelinde bir kimlik sorunu var. Bu gençlerin adları Ahmet, Mehmet, Selim olabilir; ama Fransız’dırlar. Burada doğmuşlardır. Ne yazık ki Fransızların gözünde hiçbir zaman Fransız değiller. Sorun Fransa'nın emperyal geçmişinden kaynaklanıyor. Çünkü daha önceden bu entegrasyon modeli başarılı olmuş, Fransa'ya gelen İtalyanlar gibi başka göçmen dalgalarını entegre etmiş. Fransız entegrasyon modeli, Müslüman kökenli göçmenlerde başarısızlığa uğradı.

Bu çocuklar isyan etmeseydi anlamayacak mıydık bunu?

Bu varoşlarda bir sorun olduğu biliniyordu. Ve daha 1980 yıllarından bu yana birtakım önlemler alınmaya çalışılıyordu. Yatakhane siteler dediğimiz, üst üste yığılmış ve çoğunlukla bu göçmenlerin oturduğu banliyölerin düzenlenmesinden sorumlu bir kent bakanlığı kuruldu. Ama birdenbire isyanın bu ölçüde bütün Fransa'ya yayılacağını herhalde hiçbir siyasi öngörmemişti. Bu gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri dilleri yok. Bunların konuştuğu Fransızca, varoşlarda konuşulan, bizim Sorbonne'da öğrendiğimiz Fransızcadan çok farklı bir dildir. Dolayısıyla bunlar kendilerini ancak şiddet yoluyla bir de rap müziği ile ifade edebiliyorlar. Fransızlar bunu da anlayamadı. Bütün bu toplumsal ve kültürel sorunlardan kaynaklanan isyan hareketini sadece çetelere indirgerseniz doğru bir teşhis koyamazsınız. Bir üçüncü sorun da tabii işsizlik. Çünkü bu gençler iş aradığı zaman onlara ayrımcı davranıyor şirketler. Varoştan gelen gençleri tercih etmiyorlar. Zaten oralarda işsizlik oranı yüzde 40'larda. Sebepler içinde beni asıl ilgilendiren Fransa'nın eski emperyal gücünden ortalama bir Avrupa gücüne dönüşmüş bir ülkenin, kendine güvenini yitirmesi.

Yorumlar

-- valla çok uzunu hepsini okuyamadım ama konuyu anladım. ilk başlara adamla kaının ilişkisinde bence hatalı olan adam. ya fransızca öğrenseyi yada kadına uysaydı yada fransaya gitmeseyi.ayrıca Allah gurbetteki tüm türklere yardımcı olsun.

http://www.zevkli.org/fransada-turk-olmak-son-bolum-t78079.html?s=fd39996159ccfed9ebdf459fe71e3a97&

486 yorum:

1 – 200 / 486   Yeni›   En yeni»
Unknown dedi ki...

Is için kisisel kredi ihtiyaciniz var mi? Eger ilgileniyorsaniz bu e-posta temas: kredi transferi için xavigeradloanfirm@yahoo.com. Biz% 3 oraninda kredi verir.

Unknown dedi ki...

Is için kisisel kredi ihtiyaciniz var mi? Eger ilgileniyorsaniz bu e-posta temas: kredi transferi için xavigeradloanfirm@yahoo.com. Biz% 3 oraninda kredi verir.

Unknown dedi ki...


http://www.google.com.tr/search?q=Ben+e%C5%9Fim+i%C3%A7in+bir+araba+almak+i%C3%A7in+acil+kredi+ihtiyac%C4%B1&psj=1&start=30&sa=N&bav=on.2,or.r_qf.&biw=1280&bih=699&bvm=pv.xjs.s.tr.YARgQSXVV1M.O&ech=1&psi=0TPNU-yWDc7T4QSI6oHYAg.1405957139634.13&ei=qj3NU-TJEPT07AbrvYHQDA&emsg=NCSR&noj=1

Unknown dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.

Aiicco sigorta plc.

Unknown dedi ki...

Benim adım Breezy Medi olduğunu. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer mali kriz içinde misiniz? Eğer bir kredi sadece güvenli ve güvenli kredi için SGR Pazarlamacılar irtibata alma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa. Şimdi Uygula !!! E-posta yoluyla: sgrmarketers@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eger kisisel is için kredi ihtiyaciniz var mi? evet hemen kredi transferi için buepostayi(igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) irtibat kurulabilir.

Unknown dedi ki...

Eger kisisel is için kredi ihtiyaciniz var mi? evet hemen kredi transferi için buepostayi(igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) irtibat kurulabilir.

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? ya da bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacı, ve eğer öyleyse, lütfen bize ulaşın: jeffersoncarsonloanfirm@hotmail.com

adı:
Kredinin miktarı gerekli:
devlet:

Adsız dedi ki...

Merhaba benim adım size sorunları çözmek için doğru bir yere ihtiyacınız varsa ben patronumla sorun vardı bana yardımcı ünlü bir büyü döküm bilmek Franklin Moshi olduğunu büyü tekerin doğru seçimdir dr mike başvurun. O yılların deneyimi ile büyü olmuş bir büyük adam. o gibi farklı amaçlar için büyü

(1) sizin eski geri istiyorum.
(2) her zaman kötü rüyalar varsa.
(3) ofisinde terfi etmek istiyorum
(4) kadın / erkek senden sonra çalıştırmak istiyorum
(5) Bir çocuk istiyorsanız
(6) Zengin olmak istiyorum
(7) Kocanı bağlamak istiyorum / eşi sonsuza senin olacak
(8) Eğer mali yardıma ihtiyacınız varsa
(9) Bitkisel bakım
(10) dolandırıcı gittiniz ve paranızı geri istiyorsunuz?

odenorespell1999@gmail.com on: bugün onu kurun
New York USA

Unknown dedi ki...

aEğer bir kredi yardıma ihtiyacınız var mı? Eğer özel bir kredi borç veren erişmek için nasıl seyir olmuştur? Düşük oranda ucuz bir kredi ihtiyacım var mı? Eğer evet ise, biz% 3 oranında kredi her türlü sunuyoruz. Burada bir kredi almak için bir şans. Biz rashideabdulahiloanfirm@gmail.com temas ettirilir. Rashideabdulahiloanfirm@gmail.com: aracılığıyla e-posta yanıtları aracılığıyla bize ulaşın.

teşekkürler,
Rashide.

Unknown dedi ki...

Merhaba
Eğer finansman ihtiyacınız var?
Eğer İş veya Kişisel Kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer şirket yeniden finanse etmek istiyor musunuz?
Firmamız Amerika Birleşik Devletleri'nde dayanır.
Biz herhangi bir bireysel ve şirket için kredi vermek
  % 3 faiz oranı yıllık.
Daha fazla bilgi için, E-posta adresi:

paulelvisloans@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Bu Bayan Anita Paul, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olan genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. gloriouspeaceloanfirm@gmail.com: e-posta yoluyla bugün bize

Adsız dedi ki...

Sitede İyi gün herkes

Ben Sayın Mehmet Doğan duyuyorum bir işadamı Ankara'da yaşayan, ben, ben, benim iş genişleme ve Noel için bir kredi ihtiyacı hangi değer bir kredi olduğunu am Tanrı şirketi gönderdi i bir kredi var nasıl tanıklık için buradayım 800,000TL kadar, 3 gün içinde kredi ile bana yardımcı olan ben bu borç ile temas gelene kadar ben, birkaç bankalar tarafından geri çevrildi ve burada ailemle birlikte mutluyum, ben en iyi Noel hiç, benim iş sahip olacak Bu Tanrı kadını, Bayan Freddie Willard kredi şirketi gönderdi sizin kredinin her türlü almak isteyen varsa, o herkesin onun e-posta şimdi onu lütfen, bir sorumlu ve güvenilir bir borç veren bir böyledir, iyi ve sorunsuz tüm sayesinde oluyor: freddie_willard@hotmail.com

Bu sitede tanıklık yanında olacak, Onun e-posta: freddie_willard@hotmail.com

Onu İletişim ve sonra bana teşekkür

çok teşekkürler
Mehmet Doğan

Unknown dedi ki...

Benim adım ben ilk başta ben Doktor Azul büyü asla inanmadım, tüm kız para vardı çünkü bana 3 ay boyunca başka Girl için beni terk eden eşim ile benim ilişki geri yardımcı büyük bir adam teşekkür bana katılmak isteyen Marisa Saenz olduğunu tapınak bana bu diğer Girl geri Nelson kazanmak yardımcı olacaktır ama ben hala onu seviyorum ve ben hayatıma geri onu gerekir, çünkü, ben çalıştı ve onun talimatları izleyin ve onunla çalıştıktan sonra, Nelson beni aradı bana sürpriz ve sormak beni affet ve o hala beni seviyor geçmişi unutmak ve o benim kocam geri iyi geldi nasıl oldu. Doktor Azul tarafından benim için yapılan bu büyük çalışma ile Yani ben her zaman tüm dünya çapında yaptığı iyi iş paylaşmak için söz kime tapınağını büyü ve herhangi bir vücut orada herhangi bir ilişki zorluklar geçerken eğer lütfen e-posta { Azulspelltemple@hotmail.com }. Bir kez daha size Büyük Doktor Azul teşekkür ...

Unknown dedi ki...

Iyi günler,

Bireysel meşru bir internet iş sevgilisi, ya da bir yatırımcı mısınız? burada SGR Pazarlamacılar bir kredi almak için bir fırsattır. Biz otomobil satın alma ve yeni mobilya satın alma, rüya mesleki ya da akademik peşinde, inşaat ve yeni ev ve ofis binaları yapmak gibi pek çok farklı amaçlar için müşterilerinin çok çeşitli kredilerin çeşitli yapmak. % 3 gibi çok düşük bir faiz oranı Tüm bu. SGR Pazarlamacılar, güvenilir, verimli ve en harika olan, insani yardım Worldwide olarak hizmet olduğunu. Neden (Sgrmarketers@outlook.com) adresinden bizimle irtibata değil. Böylece biz sıkıntı dışarı çözümünde size yardımcı olabilir.

içtenlikle
Yönetimi.

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı dolar 15.000.000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 asgari kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

içtenlikle
yönetim

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı dolar $ 15,000,000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

içtenlikle
yönetim

Adsız dedi ki...

Biz yardımcı olabiliriz nereye alanlar İşte,% 3 oranında 1000 $ dan 15.000.000 $ arasında değişen kredi sunuyoruz, özel finans uzmanları ve kredi borç veren vardır:
* Finans
* Konut Kredisi
* Yatırım Kredisi
* Araç Kredisi
* Borç Konsolidasyon
* İkinci Mortgage
* Kredi Repo
* Bireysel Kredi
bilgi: drchristainaloanfirminvestment@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı dolar $ 15,000,000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

içtenlikle
yönetim

Unknown dedi ki...

Iyi günler,

Eğer mali zorluklar her türlü musunuz? Eğer borçlarını temizlemek için bir kredi ihtiyacım var mı? Eğer mali artırmak mısın? Onun / onu şirket genişletmek isteyen bir iş kişi vardır. Bu vesile ile sizin kredi için gerçek kahraman, güven ve verimli kredi kredi firma ile temasa tavsiye edilir. Ben birey ve bizim büyük verimlilik için hükümet hem tarafından tanınan duyuyorum.


HİZMETLER DAHİL:
* Bireysel Krediler (Güvenli ve Teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
* Ev Geliştirme
* Inventor Kredileri
* Otomatik Kredileri
vs ..

easyloanfirm2020@gmail.com aracılığıyla, ilgilenen varsa, bize geri almak lütfen

Biz sertifikalı,
, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

Saygılarımızla,
Sayın Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Mevcut ve garanti kredi teklif

Mrs. Laura dedi ki...

Merhaba , ben Bayan Laura Rodriguez , kredi veren özel bir kredi borç veren . Eğer acilen borç ödemek veya işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi ihtiyacım var mı ? Sen bankalar ve diğer mali kuruluşlar tarafından reddedilmiştir ? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Daha fazla arıyor tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız çünkü . Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı % 2 oranında iş yatırım , faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere , fon ödünç . Ben güvenilir yardım ve alıcıyı sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum . Lauraloancompany@gmail.com : Yani e-posta ile bize bugün başvurun

Unknown dedi ki...

paulelvisloans@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer acilen bir kredi musunuz? Eğer faturalarınızı ödemek için para arıyorsunuz? Bir kredi ardından gerek borcun her türlü ve? Biz ise lisans kredi borç veren ve biz 500,000,0000 maksimum 1000 dolar minimum kredi sunuyoruz, çünkü artık endişe. E-posta yoluyla Bize bugün: cashcityloanlender@hotmail.com veya web sitesi aracılığıyla bize ulaşın: http://pastorandrewrioloancompany.webs.com

Shawn Antonio M.D dedi ki...

Merhaba,
Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer maddi açıdan istikrarlı olmak istiyor musunuz? Ya da işinizi büyütmek istiyorsun? Biz,% 2 faiz oranı kurumsal krediler, araba kredileri, iş kredileri, ve kişisel krediler sunuyoruz hiçbir futher GÜNEŞ KREDİ bakmak VE OLMASI GEREKTİĞİNİ NEREDE VERGİ IS. Bu teklif, biz dünyanın herhangi bir yerindeki alıcıya güvenilir yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak zamanında geri ödemek için güvenilemez tüm kişilere açıktır. Sunloanandtaxcompany@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

Mrs. Laura dedi ki...

Merhaba, ben Bayan Laura Rodriguez, kredi veren özel bir kredi borç veren., Dünyanın her yerine 20years geri ödeme süresi dönemine 1 yıl içinde% 2 gibi düşük bir çok asgari yıllık faiz oranları ile ticari ve kişisel. Ve biz $ 2,000 $ 100.000.000,00 aralığında kredi vermek kredi USD.Our düzgün sigortalı ve maksimum güvenlik biz güvenilir destek sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanıyorum, bizim önceliğimizdir. Lauraloancompany@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

Unknown dedi ki...

İyi günler

Bireysel bir meşru internet iş aşık, yoksa bir yatırımcı? İşte SGR pazarlamacılar bir kredi almak bir fırsat. Krediler çeşitli müşterilerin çok çeşitli otomobil satın alma ve yeni mobilya satın alma gibi birçok farklı amaçlar için rüya meslekler, ya da akademik peşinde, inşaat ve yeni ev ve ofis binaları alarak yapıyoruz. Bütün bunlar çok düşük bir faiz oranı 2% üzerinde. SGR pazarlamacılar güvenilir, verimli ve en önemlisi harika, insani yardım dünya çapında hizmet vermektedir.

Böylece Sıkıntınızı çözmede yardımcı olabilir neden olmasın bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

Saygılarımla
Yönetim

Unknown dedi ki...

Ben hayat süresi mali aşağı, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz bireyler, şirketler ya da kişilere gruplarına fırsat kredisi veren Bay Mason Clark özel kredi borç veren, ben: masonclarkloanfirm@outlook.com bizim faiz oranı% 2 PA yok lütfen Bu büyük fırsatı kaçırmayın. Tutar $1,000.00 arasında değişmektedir Kredi $100.000.000,00 veya sizin tercihinizdir. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı var ya da faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacı olan kredi hızlı geçmişte tüm mali sorunlar yapmak için başka buradayız olarak arama ve dünya sınıfı ile sansürlü standart tesisleri fonlar kolayca size ulaştığından emin olmak için. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın: masonclarkloanfirm@outlook.com

james franklin scott loans dedi ki...

Herkese Merhaba,
Ben hızlı bir şekilde Tanrı hass zengin bir kadın fakir olmaktan, zarafet çim benim hayatımı dönüştürülmüş bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönettiği nasıl bir tanıklık kesme bu orta kullanmak istiyorum, Ohio ABD'den Bayan Elizabeth Lisa duyuyorum kim şimdi stres veya finansal zorluklar olmadan sağlıklı ve varlıklı yaşam övünebilir. Benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak çok umutsuz oldu internette bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 5200 $ toplamını kandırdı, sonra ben bir arkadaşı ile temasa karar Son zamanlarda online kredi var mayın, biz konuyla ilgili tartışılan ve bizim sonuca o James Franklin Scott Kredi Şirketi (jamesfranklinscottloanoffer@hotmail.com) CEO'su Bay James Franklin Scott adında bir adam hakkında bana Yani ben bir için uygulanan kredi toplamı% 2 düşük faiz oranı ile ($ 320,000.00USD), kredi stres olmadan kolayca kabul edildi ve kredi transferi ve en az iki (2) gün içinde kredi ile ilgili yapılan tüm hazırlıklar benim banka hesabına yatırılır bu yüzden ben Tanrı hayatımda yapmış iyi bir şey için onu korusun olacağını dua (jamesfranklinscottloanoffer@hotmail.com) o bilmiyor yapıyorum: bu yüzden çabuk aracılığıyla onunla temasa kredi ihtiyacı birini tavsiye etmek istiyorum. Ben yanıltılmış ve aptal olanlar, onlar güvenilir ve güvenilir olan herkese bu firmayı tavsiye tekrar gülümseme Şükür. Eğer (jamesfranklinscottloanoffer@hotmail.com) daha fazla e-posta şirket biliyorum onları bugün e-posta gerekiyor ve sen yaptın mutluluk duyacağız.

Bayan Elizabeth Lisa
Tanrı Kutsasın.

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 2 % faiz oranı $ 15.000.000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

Web sitesi: Sgrmarketerscompany.webs.com

içtenlikle
yönetim

Adsız dedi ki...

Faturaları ödemek için ve yeni projelerinizi % 3 en ucuz bir faiz oranıyla finansman başlatmak için hızlı ve uygun kredi için geçerli. Bugün aracılığıyla bize ulaşın: credithome@blumail.org ile kredi miktarı gereken minimum kredi teklifimizi $1,000.00 kredi miktarı herhangi bir seçim için olduğu gibi. Sertifikalı, kayıtlı ve yasal borç veren benim. Bana bugün ulaşın bu kredi almak, kredi süreci hakkında daha fazla bilgi için bana ulaşın kredi şartları ve koşulları gibi işlem ve nasıl kredi için transfer edilir. İlgilenen varsa acil cevap gerekir.

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer iş adamı ya da kadın olduğu ve bir ihtiyacınız
kredi işinizi artırmak için ?? Bir başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı
iş? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun, burada sizin yardımınıza olarak geliyor
biz düşük ve uygun fiyatlı hem de bireylere ve firmalara kredi teklif
faiz oranı.
Bugün kredi almak için (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Unknown dedi ki...

Ben hayat süresi mali aşağı, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz bireyler, şirketler ya da kişilere gruplarına fırsat kredisi veren Bay Mason Clark özel kredi borç veren, ben: masonclarkloanfirm@outlook.com bizim faiz oranı % 2 PA yok lütfen Bu büyük fırsatı kaçırmayın. Tutar $1,000.00 arasında değişmektedir Kredi $100.000.000,00 veya sizin tercihinizdir. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı var ya da faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacı olan kredi hızlı geçmişte tüm mali sorunlar yapmak için başka buradayız olarak arama ve dünya sınıfı ile sansürlü standart tesisleri fonlar kolayca size ulaştığından emin olmak için. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın: masonclarkloanfirm@outlook.com

Unknown dedi ki...

Ben hayat süresi mali aşağı, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz bireyler, şirketler ya da kişilere gruplarına fırsat kredisi veren Bay Mason Clark özel kredi borç veren, ben: masonclarkloanfirm@outlook.com bizim faiz oranı % 2 PA yok lütfen Bu büyük fırsatı kaçırmayın. Tutar $1,000.00 arasında değişmektedir Kredi $100.000.000,00 veya sizin tercihinizdir. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı var ya da faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacı olan kredi hızlı geçmişte tüm mali sorunlar yapmak için başka buradayız olarak arama ve dünya sınıfı ile sansürlü standart tesisleri fonlar kolayca size ulaştığından emin olmak için. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın: masonclarkloanfirm@outlook.com

Unknown dedi ki...

Ben hayat süresi mali aşağı, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz bireyler, şirketler ya da kişilere gruplarına fırsat kredisi veren Bay Mason Clark özel kredi borç veren, ben: masonclarkloanfirm@outlook.com bizim faiz oranı % 2 PA yok lütfen Bu büyük fırsatı kaçırmayın. Tutar $1,000.00 arasında değişmektedir Kredi $100.000.000,00 veya sizin tercihinizdir. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı var ya da faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacı olan kredi hızlı geçmişte tüm mali sorunlar yapmak için başka buradayız olarak arama ve dünya sınıfı ile sansürlü standart tesisleri fonlar kolayca size ulaştığından emin olmak için. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın: masonclarkloanfirm@outlook.com

Unknown dedi ki...

ZAP Finans başarınız odaklanmak yetkin, deneyimli ve sertifikalı profesyoneller Bağımsız Kredi Sahibinden olduğunu. Biz müşterilerimiz için Kredi hizmetleri alanında en iyi çözümleri sunmayı taahhüt ediyoruz. Biz Anında Onay, hiçbir teminat, Düşük fiyatla vermek, biz% 2 krediler her türlü sağlar. Zapfinancecompany@gmail.com: ilgilenen varsa, e-posta ile bize ulaşın
Saygılarımızla,
Dr Ir. Iwan

Adsız dedi ki...

Merhaba , ben Bayan Laura Rodriguez , kredi veren özel bir kredi borç veren . , Ticari ve çok az kişisel
dünyanın herhangi bir yerine 20years geri ödeme süresi dönemine 1 yıl içinde % 2 gibi düşük yıllık faiz

oranları .
Ve biz €2,000 to €100,000,000.00 kredi aralığı toplamı içindeki kredi vermek .

Bizim düzgün sigortalı ve maksimum güvenlik sağlamak biz sizi bilgilendirmek için bu orta kullanıyorum ,

bizim önceliğimizdir ve güvenilir yardım size bir kredi sunmak için istekli olacaktır . Yani e-posta yoluyla

bugün bize En : valleyloancorporations@gmail.com

Unknown dedi ki...

ZAP Finans başarınız odaklanmak yetkin, deneyimli ve sertifikalı profesyoneller Bağımsız Kredi Sahibinden olduğunu. Biz müşterilerimiz için Kredi hizmetleri alanında en iyi çözümleri sunmayı taahhüt ediyoruz. Biz Anında Onay, hiçbir teminat, Düşük fiyatla vermek, biz% 2 krediler her türlü sağlar. Zapfinancecompany@gmail.com: ilgilenen varsa, e-posta ile bize ulaşın
Saygılarımızla,
Dr Ir. Iwan

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 2% faiz oranı $ 15,000,000.00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com


içtenlikle
yönetim

Adsız dedi ki...

Jennifer Dawson Kredi Firma şirketi (tüm finansal ihtiyaçları için kişisel hizmetler) Biz% 2 çok düşük faiz oranı kredi sunan Liberal yatırım şirketi tedarikçileri Hoşgeldiniz, biz çalışanlar bir kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi, İşletme Kredileri teklif kredi Eğitim, Ev Kredileri, ve herhangi bir nedenle kredi ve acil ihtiyacı var! . 30 yıl azami süresi. Hiç banka tarafından reddedilmiştir? Kötü bir kredi var? Eğer ödenmemiş faturaları var mı? Sizin Borç? Ne işinizi başlatmak gerekiyor? biz düşük faizli kredi sunmak için buradayız, çünkü çok endişelenmeyin. 5000 $ USD (beş bin dolar dolar) $ 000,000.00 50. (Elli milyon) bizim kredi değiştirir. Ayrıca Euro ve ABD Doları ABD sağlamak, böylece e-posta yoluyla bugün bize, jenniferdawsonloanfirm @ gmail.com
Bayan Jennifer

Mrs. Laura dedi ki...

Merhaba, ben Bayan Laura Rodriguez, kredi veren özel bir kredi borç veren., Dünyanın her yerine 20years geri ödeme süresi dönemine 1 yıl içinde% 2 gibi düşük bir çok asgari yıllık faiz oranları ile ticari ve kişisel. Ve biz $ 2,000 $ 100.000.000,00 aralığında kredi vermek kredi USD.Our düzgün sigortalı ve maksimum güvenlik biz güvenilir destek sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanıyorum, bizim önceliğimizdir. Lauraloancompany@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

debra morgan dedi ki...

Merhaba,
Bu Bayan Debra Morgan, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olan genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. e-posta ile bugün bize: (Morgandebra816@gmail.com)

Unknown dedi ki...

merhaba
Ben junaina Reginella değilim, junaina Reginella Genel Müdürü (MD), biz acil mali yardım ihtiyacı olan kişilere borç para kayıtlı şirket, ve düşük olması nedeniyle kredi puanları, iş kredileri bankalardan kredi reddedildi olanlar, eğitim kredileri, otomobil kredileri, ev kredileri, şirket kredileri ve daha fazlası, ya da bir borcu veya ücret ödemek istiyorum, ya da sahte para borç veren tarafından daha önce kandırdı edilmiştir? Eğer doğru yerde, junaina Reginella Kredi Firma şimdi Tebrikler,% 2 çok düşük faiz oranı ile kredi sağlayan güvenilir bir kredi şirket, biz tüm sorunları sona erdirmek için geldim. Biz gizli yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanıyorsunuz. Yani, diamondfinanceinsurancecompany @ gmail.com adresine e-posta yoluyla bugün bize
çok sevgi
Bayan Junaina

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer iş adamı ya da kadın ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var mı ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem bireyler ve firmalar için kredi teklif olarak, burada yardımına geliyor.
Bugün kredi almak için (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer iş adamı ya da kadın ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var mı ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem bireyler ve firmalar için kredi teklif olarak, burada yardımına geliyor.
Bugün kredi almak için (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Unknown dedi ki...

Meşru bir kredi şirketi, Anında Onay, hiçbir teminat, Düşük fiyatla kolay bir erişim kredisi için baktığımızda, doğru Kredi şirketi, biz% 2 krediler her türlü sağlamak, çünkü Victoria Sanchez Kredi Firma ziyaret emin olun. Victorisanchezloanfirm@gmail.com: Eğer ilgileniyorsanız, size e-posta ile bize ulaşabilirsiniz
Saygılarımızla,
Bayan Victoria

Unknown dedi ki...

Kcee Kredi Dünyasına Hoşgeldiniz
(Tüm finansal ihtiyaçları için bir kişiye özel hizmet) Kcee Kredi Dünya Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi, iş kredisi, eğitim kredisi, konut kredisi ve kredi sunuyoruz, çok düşük bir faiz oranı% 2 kredi sunuyor ve acil ihtiyaçlar !. 30 maksimum süre ile size banka tarafından geri çevirdi years.Have? Eğer kötü kredi var mı? Eğer ödenmemiş faturaları var mı? Eğer borcu vardır? Bir iş kurmak için gerekli midir? Biz düşük kredi faiz sağlamak için buradayız olarak artık endişe. Bizim kredi $ 1000 USD (bin ABD Doları) 50 $ 000,000.00 arasında değişmektedir. (Elli milyon dolar). Biz de ABD Doları ve Euro ödeme !!

Eğer ilgileniyorsanız bu e-posta ile bize ulaşın: KCEELOANS@OUTLOOK.COM

Unknown dedi ki...

Ben Bayan Junaina, bireysel kredi kredi duyuyorum. Biz Euro 100,000,000,00 yılda% 2 faiz oranı kredi sunuyoruz. Hangi bir kredi ihtiyacınız para 500,000,000,00.in.% 100 proje finansmanı teminatlı ve teminatsız krediler mevcut olan. dünyadaki müşterilerimize birçok finansal hizmetler sunmak için garanti edilir. Kredilerin bir paket ile, kredi işlenebilir ve fonlar kısa sürede borçluya aktarılır. biz anlamak ve müşterilerimizin birine bir kredi sunmak için Gereksinimleri açık ve kolay çalışır kim Uygulamalı, şirketler, kurumlar, ve iş örgütleri, özel kişiler ve Emlak Yatırımcıları her türlü. bize ulaşın bize e-posta gönderin: diamondfinanceinsurancecompany@gmail.com Eğer Tamam bir kredi almak için nasıl hakkında daha fazla bilgi için
Bayan junaina

Adsız dedi ki...

Merhaba, ben Bayan Judith, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer acilen borçlarını ödemek ya da işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi ihtiyacım var mı? Sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Daha fazla arıyor tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, fon ödünç. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Judithfranklinloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? İletişim Monticelli Mario Dante kredi Şirketi ( chevronfinancialdepartment@gmail.com ) biz hayat süresi vb bireyler, firmalar, sigorta, Merkez Belçika fırsat kredisi veriyor. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı yoksa biz tüm mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız gibi başka arama faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacım var. Biz% 2 faiz oranı ile herhangi bir para mezhep kredinin her türlü sunuyoruz. Ben size mali sorun olduğunu çözmek için kredinin her türlü size yardım etmeye hazır olduklarını bildirmek için bu büyük orta kullanmak istiyorum. Bize e-posta: chevronfinancialdepartment@gmail.com

Unknown dedi ki...

Ben bir kredi arıyorlar çünkü bir kredi için başvuran, hiç hızlı bir kredi, bireysel kredi, iş kredisi veya konut kredisi ihtiyaç ve nasıl karıştı mı, bankalar tarafından reddedilmiştir mı benim gibi geçmişte kandırdı mı? Ben Kolay Kredi ile size yardımcı olsun, çünkü artık endişe. Ben bir yararlanıcı Kolay Kredileri Limited duyuyorum. Bunlar basit, düşük faizli kredi ve hızlı bir bana yardımcı oldu. Daha fazla bilgi için, Easyloan@solution4u.com onları temas
Veya daha fazla bilgi için Wulanaditya2@gmail.com Ay bana ulaşın.

Adsız dedi ki...

Merhaba, ben Bayan Judith, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer acilen borçlarını ödemek ya da işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi ihtiyacım var mı? Sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Daha fazla arıyor tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, fon ödünç. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Judithfranklinloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

Mrs. Laura dedi ki...

Merhaba, ben Bayan Laura Rodriguez, kredi veren özel bir kredi borç veren. Eğer acilen borç ödemek veya işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi ihtiyacım var mı? Sen bankalar ve diğer mali kuruluşlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Daha fazla arıyor tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, fon ödünç. Ben güvenilir yardım ve alıcıyı sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Lauraloancompany@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? Yoksa bir banka veya bir ya da daha fazla nedenlerle bir finans kurumu tarafından bir kredi reddetti vardı? Haklısınız burada kredi çözümleri için doğru bir yer var! Elina Johnson kredi firması biz sınırlı% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketlerin ve bireylerin kredi vermek vardır. Elinajohnson11@hotmail.com üzerinden e-mail yoluyla bugün bizimle irtibata geçiniz

BAŞVURU BİLGİ:

  1) Tam adı:
  2) Ülke:
  3) Adres: bir
  4) Devlet:
  5) Cinsiyet:
  6) Medeni Durumu:
  7) Meslek:
  8) Telefon Numarası:
  Iş yerinde 9) Bulunduğu konumu:
  10) Aylık gelir:
  11) Kredi Miktarı Gerekli:
  12) Kredi Süresi:
  Kredinin 13) Amaç:
  14) Din:
  15) Daha önce uygulanan mı;
  16) Doğum tarihi;
  teşekkürler,
Bayan Elina Johnson

Unknown dedi ki...

HERKES İÇİN KREDİ TEKLİF (HEMEN BAŞVUR)

Eğer bir işadamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir finansal stres mısınız? Kendi işini kurmak için Para gerekiyor? Eğer düşük bir geliriniz var ve sert yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan kredi almak için buluyor musunuz? Cevap Christiana Anderson Kredi Firma cevap, burada. Biz sunuyoruz;

a) bireysel kredi, iş genişletme.
b) İş Başlangıç ve eğitim.
c) borç konsolidasyonu.
d) Sabit Para Krediler.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için ve ayrıca süre size% 2 faiz oranı ile kredi geri ödeme tamamlamak için gelemez imkanı sunuyor. Bu size ihtiyacınız para toplamak için gerçek bir şans verir. Christianadersonsloans@gmail.com: İlgilenen adayların aracılığıyla bize başvurun

Bilgi Gerekli şunlardır;

1) adı:
2) Ülke:
3) adres:
4) Devlet:
5) Konuşulan diller:
6) Yaş:
7) Medeni Hali:
8) Meslek:
9) Telefon numarası:
10) Şu anda işyerinde bulunan:
11) Aylık gelir:
12) yakın akrabaları:
Kredinin 13) miktarı gerekli:
14) kredi süresi:
Kredinin 15) Amaç:

NOT: Uygulama, yukarıda 18years ve içindir

Adsız dedi ki...

Am Bayan Jennifer, bireysel kredi kredi. Biz Euro 100,000,000,00 yılda% 2 faiz oranı kredi sunuyoruz. Hangi bir kredi ihtiyacınız para 500,000,000,00.in.% 100 proje finansmanı teminatlı ve teminatsız krediler mevcut olan. dünyadaki müşterilerimize birçok finansal hizmetler sunmak için garanti edilir. Kredilerin bir paket ile, kredi işlenebilir ve fonlar kısa sürede borçluya aktarılır. biz anlamak ve müşterilerimizin birine bir kredi sunmak için Gereksinimleri açık ve kolay çalışır kim Uygulamalı, şirketler, kurumlar, ve iş örgütleri, özel kişiler ve Emlak Yatırımcıları her türlü. bize ulaşın bize e-posta gönderin: jenniferdawsonloanfirm@gmail.com Eğer Tamam bir kredi almak için nasıl hakkında daha fazla bilgi için.
Bayan Jennifer

Godsmic dedi ki...

Sayın Bay / Bayan
Am marshavill kredi kredi şirketi, Biz Kredi @% 3 Teklif
Faiz, Biz de özel ve kamu için Kredi Teklif
Sen Kredi Of Need iseniz Oluşumu, Lütfen e-posta Via bize ulaşın: marshavillcreditloancompany@gmail.com

Sizin Tam adı:

Ülke:

Kredi Miktarı Gerekli:

Kredi için Amaç:

Mobil:

Kredi Süre:

Cinsiyet:


Sağlayacak şekilde W e asap acil yanıt bekliyor
kredi işlemi ile devam edin.

marshavill kredi kredi şirketi.

Adsız dedi ki...

Eğer acil bir kredi veya finansal hizmet ihtiyacınız var mı? İletişim charitycorporation@gmail.com / financialdepartment.online@gmail.com

Mrs Rebecca dedi ki...

Biz muhtaç insanlara yardım için kurulmuş bir örgüt vardır
Böyle mali yardım gibi destek. Yani, mali geçiyor eğer
Sorun bir finansal karmaşa var ve fon gerekirse
Kendi iş kurma ya da bir kredi ihtiyacınız borcunu ödemek veya ödeme
faturaları, güzel bir iş başlatmak, ya da bunu zor
, yerel bankalardan sermaye kredisi almak E yoluyla bugün bize - posta
rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com
  "Peki, bu fırsatı senden geçmesine izin vermeyin
Sen tamamlamak ve aşağıda ayrıntıları dönmek için tavsiye edilir ..

Adınız: ______________________
Adresiniz: ____________________
Sizin Ülke: ____________________
Senin görevin: __________________
Gerekli kredinin miktarı: ______________
Kredinin Dönem: ____________________
Aylık Geliri: __________________
Cep Numarası: ________________
Daha önce bir kredi için başvuruda mı: ________________
Eğer dürüst tedavi edilir bir önceki kredi, dava varsa? ...

Hızlı hareket ve finansal stres, karmaşa ve zorlukları çıkmak
e yoluyla RebeccaWilliamsLoanFirm bugün temasa - mail:
rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

Mrs. Laura dedi ki...

merhaba
Ben Bayan Laura Rodriguez CEO'su Laura Kredi Şirketi, bir kayıtlı ve meşru özel kredi borç veren duyuyorum. Biz finansal hizmetler (KREDİLER) işlemek ve topluma mali engelli bireylerin, şirketlerin, sanayi, firma ve kişilere% 2 düşük faiz oranı kredi vermek. Ve ayrıca size yetenek salmak ve hedefe ulaşmak için sponsor, biz 2000 $ arasında değişen kredi vermek ve yukarıdaki ... Biz ihtiyaçlarını karşılamak için hazırız, ve online çevrimiçi bu kredi almak ve hesap erişimi nasıl. E-posta ile bize ulaşın: lauraloancompany@gmail.com

Mrs. Laura dedi ki...

Halo, saya Mrs. Laura Rodriguez, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman. Apakah Anda membutuhkan pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek? mencari lebih karena kita di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan dana kepada individu yang membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uang untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi dalam bisnis pada tingkat 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda bahwa kami memberikan bantuan yang handal dan penerima dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui email di: lauraloancompany@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 2% faiz oranı $ 15,000,000.00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

Web sitesi: Sgrmarketerscompany.webs.com

içtenlikle
yönetim

Unknown dedi ki...

İyi Günler.

  Burada iyi okunaklı ve gerçek kredi borç veren genel kamuoyunu bilgilendirmek dünyanın tanımak olduğunu.


ABIGAIL NERO KREDİ
 
E-posta: credit_solution@outlook.com
WHATSPP SOHBET: +2347050251612
İLETİŞİM CEP NUMARASI: +2348166535463
Web sitesi: creditsolutionblog.wordpress.com

  Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir finansal kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan sermaye kredisi almak için buluyor? İşte bizim Örgütü bir kredi almak için bir şans. Biz şu amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunar. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Başlatma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, Sabit Para Krediler. Biz 3% düşük faiz oranı kredi sunuyoruz. E-posta yoluyla Bize bugün: (credit_solution@outlook.com) idi hizmetin 24 saat içinde size krediyi sunmak için hazırız.

Saygılarımla,

Bayan Abigail Nero (Yönetmen)

BONIFACE LOAN COMPANY dedi ki...

Bu genellikle, bugün iyi para kredi hizmeti alır
güvenilir, güvenli, süzülmüş
Uluslararası Kredi Ajansı tarafından da test edilmiş ve Güvenilir ve. Biz kredi vermek
Eğer bir kredi ihtiyacı gerçekten eğer herhangi bir amaçla,,, sadece bize bildirin
miktarı kredi olarak ihtiyaç ve sizin yanınızdaki
bireyler dispite problemler Üzeri sorunu kredileri olacak onların
finansal koşulların., ve düşük kredi puanı.
Eğer bir kredi ihtiyacı var mı?
Faturalarınızı ödemek istiyor musunuz?
Eğer maddi açıdan istikrarlı olmasını istiyor musunuz?
Yapmanız gereken tek şey nasıl hakkında daha fazla bilgi için bizimle irtibata için
başladı ve istediğiniz kredi almak.
Bu teklif geri zamanında ödemek mümkün olacak herkese açıktır.
Not yani geri ödeme süresi tartışılabilir olduğunu ve faiz oranı
% 2.
Not: Biz individuals- aşağıdaki krediler sunuyoruz
Ticari krediler (Güvenli ve Teminatsız)
Küçük İşletme Yönetimi krediler (SBA), (Güvenli ve Teminatsız)
Bireysel krediler (Güvenli ve Teminatsız)
Konut kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
% 2 faiz ile (Güvenli ve Teminatsız) ve daha birçok Mortgage kredileri
oranı; Bir Minimum için başvuruda
$ 500.00 $ 50.000.000,00 bir Maximum. İlgilenen adayların lütfen gerekir
e-posta yoluyla bize ulaşın: [bonifaceloancompany@gmail.com].
Sen şekilde talep tam kredi miktarı bizi bilgilendirmek için bekleniyor
Bize Kredi Şartlar ve Koşullar size etkinleştirin. Eğer varsa
Bizim firmadan kredi almak ilgilenen.
Aşağıda verilen kısa başvuru formunu doldurun ve biz Lütfen
Eğer içinde herhangi bir finansal ihtiyaçlarına size yardım etmek söz
KREDİ BAŞVURU FORMU {ONLİNE FORMU}
ÖN EK {MR., MRS. MS., DR., Vb.}
1) ADINIZ ...................
2) ÜLKE ................
3) SİZİN MESLEK .............
4) SİZİN MEDENİ DURUMU .........
5) TELEFON NUMARASI ................
6) AYLIK GELİR ............ ..
7) ADRES .....................
KREDİ ............ OF 8) AMACI.
9) KREDİ TALEBİ ................
10) TELEFON ..................
11) KREDİ ŞARTLAR VE SÜRE ... Firmamız posta iletişim kutusu
via- [bonifaceloancompany@gmail.com]

BONIFACE LOAN COMPANY dedi ki...

Bu genellikle, bugün iyi para kredi hizmeti alır
güvenilir, güvenli, süzülmüş
Uluslararası Kredi Ajansı tarafından da test edilmiş ve Güvenilir ve. Biz kredi vermek
Eğer bir kredi ihtiyacı gerçekten eğer herhangi bir amaçla,,, sadece bize bildirin
miktarı kredi olarak ihtiyaç ve sizin yanınızdaki
bireyler dispite problemler Üzeri sorunu kredileri olacak onların
finansal koşulların., ve düşük kredi puanı.
Eğer bir kredi ihtiyacı var mı?
Faturalarınızı ödemek istiyor musunuz?
Eğer maddi açıdan istikrarlı olmasını istiyor musunuz?
Yapmanız gereken tek şey nasıl hakkında daha fazla bilgi için bizimle irtibata için
başladı ve istediğiniz kredi almak.
Bu teklif geri zamanında ödemek mümkün olacak herkese açıktır.
Not yani geri ödeme süresi tartışılabilir olduğunu ve faiz oranı
% 2.
Not: Biz individuals- aşağıdaki krediler sunuyoruz
Ticari krediler (Güvenli ve Teminatsız)
Küçük İşletme Yönetimi krediler (SBA), (Güvenli ve Teminatsız)
Bireysel krediler (Güvenli ve Teminatsız)
Konut kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
% 2 faiz ile (Güvenli ve Teminatsız) ve daha birçok Mortgage kredileri
oranı; Bir Minimum için başvuruda
$ 500.00 $ 50.000.000,00 bir Maximum. İlgilenen adayların lütfen gerekir
e-posta yoluyla bize ulaşın: [bonifaceloancompany@gmail.com].
Sen şekilde talep tam kredi miktarı bizi bilgilendirmek için bekleniyor
Bize Kredi Şartlar ve Koşullar size etkinleştirin. Eğer varsa
Bizim firmadan kredi almak ilgilenen.
Aşağıda verilen kısa başvuru formunu doldurun ve biz Lütfen
Eğer içinde herhangi bir finansal ihtiyaçlarına size yardım etmek söz
KREDİ BAŞVURU FORMU {ONLİNE FORMU}
ÖN EK {MR., MRS. MS., DR., Vb.}
1) ADINIZ ...................
2) ÜLKE ................
3) SİZİN MESLEK .............
4) SİZİN MEDENİ DURUMU .........
5) TELEFON NUMARASI ................
6) AYLIK GELİR ............ ..
7) ADRES .....................
KREDİ ............ OF 8) AMACI.
9) KREDİ TALEBİ ................
10) TELEFON ..................
11) KREDİ ŞARTLAR VE SÜRE ... Firmamız posta iletişim kutusu
via- [bonifaceloancompany@gmail.com]

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? ya da bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var, ve eğer öyleyse, lütfen bize ulaşın: jeffersoncarsonloanfirm@hotmail.com

adı:
Kredi Tutarı gerekli:
devlet:
ülke:

Unknown dedi ki...

Hızlı ve kolay kredi faturalarını ödemek ve yeni bir iş başlatmak veya% 3 faiz ucuz bir oranda kendi projelerini finanse yeniden için uygulayın. Aracılığıyla bugün bize musunuz: bizim asgari kredi teklifi olarak gerekli kredi miktarı ile credit_solution@outlook.com kredi miktarı herhangi bir seçim $ 1,000.00 USD. Biz meşru kayıtlı ve sertifikalı borç veren vardır. Sen bu krediyi almak isteyen varsa, bugün ABD irtibata kredi süreci hakkında daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz, kredi ve nasıl şartları ve koşulları kredi do you transfer edilecek nasıl süreci. Eğer ilgileniyorsanız ben acil yanıt gerekir.

İlk bilgiler gereklidir:

(1) Tam isimleri:
Kredi olarak gerekli (2) Tutar:
(3) Telefon Numarası:
(4) Süresi:
(5) Ülke:
(6) Devlet / İl:
(7) Aylık Geliri:
(8) Durum:
(9) Yaş / Cinsiyet:
Kredi (10) Amaç:

NOT: kredi hızlı işleme için credit_solution@outlook.com: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir.

Teşekkür ederim,

Bayan Abigail Nero
Mobil: +2347050251612
E-posta: credit_solution@outlook.com

C.E.O / ABIGAIL NERO Kredi Şirketi.

DR AHMED SPELL TEMPLE dedi ki...

ben sadece bir büyük o benim için yaptıklarından ötürü Dr. Ahmed teşekkür etmek istiyorum, o 2 çocuk ile sevilen ve tüm kalbimle, iyi 3 yıldır başka bir kadın için beni terk bir adamla beslemek adam, geri getirdi ben sadece bazı büyü döküm en kontrol karar verdi ama ben o benim kocam 2 gün içinde geri olacağını söyledi .until her şey bitecek bana Dr Ahmed, tanışıncaya kadar bütün o bugün çok minnettarım, beni aldatan tuttu benim kocam bana geri döndü ve biz mutlu ve hep istiyorum, yanımda olmak seni değil yanlış ellere düşmek insanlara tavsiye edecektir ancak güvenilir kim Dr. Ahmed irtibata ve yalındır, sen @ ahmedspelltemple e-posta yoluyla ona ulaşabilirsiniz gmail.com + 2348106275140
AYRICA AŞAĞIDAKİ PROBLEM IN ÇÖZÜM İSTERSENİZ DA ONU İLETİŞİM.
1) Eğer sizin eski geri istiyorum.
(2) her zaman kötü rüyalar varsa.
(3) Eğer ofisinde terfi etmek istiyorum.
(4) kadın / erkek sonra çalıştırmak istiyorum.
(5) Bir çocuk istiyorum.
(6) Zengin olmak istiyorum.
(7) Sonsuza kadar senin için Kocanız / karısı bağlamak istiyorum.
(8) mali yardıma ihtiyacınız varsa.
(9) kandırdı ve size para kaybetti kurtarmak istiyorum nasıl.
(10) Eğer boşanma durdurmak istiyorsanız.
(11) Kocanı boşanmak istiyorum.
(12) Eğer dilekleri istiyorsanız.
(13) Gebelik bebek gebe büyü
(14) Eğer olursa olsun rahatsız dava ve boşanma kazanmak garantisi nasıl hangi aşamada
(15) parçalanıyor sizin evlilik ya da ilişki durdurun.
bir kez daha e-posta adresi hemen onu ahmedspelltemple@gmail.com temasa edilir

Unknown dedi ki...

Ben Endonezya Rasheeda Muhammed duyuyorum, ve gerçek olması için pozlar tüm kredi borç veren sakının için-uyarmak burada herkes için bu fırsatı kullanmak istiyorum. Hepsi dolandırıcılığı ve sahte ve onların niyeti sabit Kazanılan para rip etmektir. Ben bu kredi şirketleri kurbanı olmuştur ama hiçbiri bana Amanda Kredi Bürosu Bayan Amanda geldi kadar aramaya kredi vermek mümkün. O sadece bir kaç formalite ve gereksinimleri ile% 2 makul bir faiz oranıyla bana bir kredi teklif etti.
Ben şirket şartları ve koşulları yerine sonra, 100.000 $ benim kredi miktarı kabul edildi ve benim en büyük sürpriz, daha az 24 saat içinde banka hesabıma aktarıldı.
Sen onu e-posta amandaloan@qualityservice.com veya amandarichardssonloanfirm@gmail.com aracılığıyla Bayan Amanda ulaşabilirsiniz ve ayrıca benim e-posta rasheedamuhammad10@gmail.com bana ulaşabilirsiniz
Ben sadece Bayan Amanda iyi niyet tanıklık ediyorum ve bana ve benim aile ve I verilen yardım da onun kredi teklifi bir yararlanıcı olmak istiyorum. teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

Ben Endonezya Rasheeda Muhammed duyuyorum, ve gerçek olması için pozlar tüm kredi borç veren sakının için-uyarmak burada herkes için bu fırsatı kullanmak istiyorum. Hepsi dolandırıcılığı ve sahte ve onların niyeti sabit Kazanılan para rip etmektir. Ben bu kredi şirketleri kurbanı olmuştur ama hiçbiri bana Amanda Kredi Bürosu Bayan Amanda geldi kadar aramaya kredi vermek mümkün. O sadece bir kaç formalite ve gereksinimleri ile% 2 makul bir faiz oranıyla bana bir kredi teklif etti.
Ben şirket şartları ve koşulları yerine sonra, 100.000 $ benim kredi miktarı kabul edildi ve benim en büyük sürpriz, daha az 24 saat içinde banka hesabıma aktarıldı.
Sen onu e-posta amandaloan@qualityservice.com veya amandarichardssonloanfirm@gmail.com aracılığıyla Bayan Amanda ulaşabilirsiniz ve ayrıca benim e-posta rasheedamuhammad10@gmail.com bana ulaşabilirsiniz
Ben sadece Bayan Amanda iyi niyet tanıklık ediyorum ve bana ve benim aile ve I verilen yardım da onun kredi teklifi bir yararlanıcı olmak istiyorum. teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

merhaba
Ben Özel Kredi Evi Limited Genel Müdürü (MD), biz acil mali yardım ihtiyacı olan kişilere borç para, kayıtlı bir şirket olan Veronica Clinton değilim, çünkü düşük kredi puanları, iş kredileri bankalardan kredi reddedildi olanlar , eğitim kredileri, otomobil kredileri, ev kredileri, şirket kredileri ve daha fazlası, ya da bir borcu veya ücret ödemek istiyorum, ya da sahte para borç veren tarafından daha önce kandırdı edilmiştir? Eğer doğru yerde şimdi Tebrikler, Özel Kredi House Limited,% 2 çok düşük faiz oranı ile kredi sağlayan güvenilir bir kredi şirket, biz tüm sorunları sona erdirmek için geldim. Biz gizli yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanıyorsunuz. Specialloanhouse@gmail.com veya specialloanhouse@cash4u.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun
çok sevgi
Bayan Veronica Clinton

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Banka kredi sizi inkar etmiş, biz burada
mali yardım etmek, şimdi yapmanız gereken aracılığıyla bize e-posta için (
binaleyfinancialinstitution@gmail.com) herhangi bir anlık kredi almak için
Herhangi bir hedefe miktarı. Sizin mutluluğunuz bizim önceliğimizdir.

Adı: Binaley Salam
Şirket adı: Binaley Finans Kurumu
E-posta: binaleyfinancialinstitution@gmail.com

HIZLI KREDİ BUGÜN İÇİN GEÇERLİ

Unknown dedi ki...

Eğer bir işletme kredisi, bireysel kredi, ev kredisi, araba arıyorsunuz
Kredi, öğrenci kredi, borç konsolidasyonu kredi, teminatsız kredi, girişim sermayesi, vb .. Ya da olmuş bir banka veya finansal bir kredi reddetme
Kişinin ya da daha fazla reasons.You için kurum için doğru yerdesiniz
senin kredi çözümleri! Ben bir yasal borç veren duyuyorum, ben kredi vermek
Düşük ve uygun faiz oranı şirketler ve bireyler
% 2. Çiçek. E-posta yoluyla cleavoncharleenloanfirm@gmail.com bizimle irtibata geçiniz.
teşekkür ederim,
Bayan Charleen

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Mali üzüyor bugün doldurun: Bu Allah'tan korkan kadın gülümseme, ben 106.000 € bir kredi var ve arkadaşlarım iki herhangi bir sorun ya da hayal kırıklığı olmadan bu kişi bir kredi almıştır. Ben aslında proje ve diğer kredi için para için başvuruda eğer, yanlış kişiyi seçmek için değil tavsiye ederiz. Çünkü Mrs, Lisa bu mesajı yayınlamak, ben ondan alınan kredi ile mutlu hissediyorum. Ben onur ve bana hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı oldu Allah korkusu kadının bu kadınla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla oldu, Bu yüzden kişiyi memnun ve onu sormak hizmetler için size yardımcı Mrs, Lisa karşılamak zorunda önermek . Onun iletişim e-posta adresi: Kent_lisaloanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba, benim adım Bayan Camilla Barbro olduğunu. Ben dolandırıcılığı her yerde vardır, çünkü çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanmak istiyorum. Birkaç ay önce ben mali gergin ve çaresizlik içinde, çevrimiçi bazı borç verenler tarafından kandırdı edildi. Bir arkadaşım sadece% 2 faiz oranı basınç veya stres olmadan daha az 72 saat içinde 30.000 Euro tutarında teminatsız krediler ödünç Mrs.Heather Whyte denilen çok güvenilir borç bana anılacaktır kadar neredeyse umudunu kaybetti. Benim banka hesap bakiyesi kontrol ve ben uygulamalı sayı herhangi bir gecikme olmadan hesabıma irtibata geçiniz olduğunu bulduğumda çok şaşırdım. Yani insanlar stres olmadan kolayca kredi alabilirsiniz böylece iyi bir haber paylaşmak istiyorum onu ​​söz verdim. Qualityloanltd@europe.com: Eğer kredinin her türlü ihtiyacınız varsa Yani, e-posta yoluyla ona temas.
Ayrıca benim e-posta bana ulaşabilirsiniz: camillabarbro15@gmail.com
Şimdi, ben yaptığım onların hesaplarına doğrudan göndermek kredi ödemeleri karşılamak için deneyin.
Benim Noel ve Yeni Kutlama harika
Tüm iyi.

Unknown dedi ki...

Eğer kendi işinizi kurma düşünüyor musunuz, acil kredinin ciddi ihtiyaç mali yardım getting düşünüyor musun, sen borç olan kişisel krediler, iş kredileri, ve iş teklif, çünkü bu sizin arzu ulaşmak için bir şans olduğunu krediler ve% 2 .HURRAY kredi faiz oranı her türlü, neredeyse bu yılın sonu ve biz JoyceRolandLoanCompany, biz bir gülümseme ile her kredinin tüm bu yeni yılda alacağı tüm değerli müşterilerimize garanti onların yüzünde.
Daha fazla bilgi için joycerolandloancompany@gmail.com e-posta yoluyla bize şimdi


Borçlu Bilgi:

Ad Soyad: _______________
Ülke: __________________
Cinsiyet: ______________________
Yaş: ______________________
Gerekli kredinin miktarı: _______
Kredi Süre: ____________
Amaç Kredi: _____________
Cep Telefonu: ________
İngilizce anlıyor musun: ________

JoyceRolandLoanCompany

Unknown dedi ki...

Rabbin barış sizinle olabilir.
Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi mısınız
finansal stres ya da başlatmak için fon gerekiyor
Kendi iş?
a) kişisel kredi, iş genişletme.
b) iş başlatmak ve eğitim.
c) Borç konsolidasyonu.
Adı: ..........................................
Ülke: .........................................
Adres: ..........................................
Medeni Durum: .......................................
Cinsiyet: ................................................ ...
Yaş ................................................. ....
Kredi Miktarı Gerekli: .........................
Kredi Süre: ...................................
Kişisel Mobil Numara: .......................
aylık
Gelir: .....................................
Teşekkür Ve Tanrı korusun
E-posta: marycoleloanscompany@gmail.com

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer iş adamı ya da kadın ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var mı ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem bireyler ve firmalar için kredi teklif olarak, burada yardımına geliyor.
Bugün kredi almak için (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Mali üzüyor bugün doldurun: Bu Allah'tan korkan kadın gülümseme, ben 106.000 € bir kredi var ve arkadaşlarım iki herhangi bir sorun ya da hayal kırıklığı olmadan bu kişi bir kredi almıştır. Ben aslında proje ve diğer kredi için para için başvuruda eğer, yanlış kişiyi seçmek için değil tavsiye ederiz. Bayan Henly ve ben ondan alınan kredi ile mutlu hissediyorum çünkü ben bu mesajı yayınlamak. Ben onur ve bana hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı oldu Allah korkusu kadının bu kadınla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla oldu, Bu yüzden kişiyi memnun ve onu sormak hizmetler için size yardımcı Bayan Henly karşılamak zorunda önermek . Onun iletişim e-posta adresi: Henlyomerloanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

MY ANLATTIKLARI

Merhaba sevgili arkadaşlar

Benim Adım Cynthia Vilva olduğunu. Ben bir hiç görmedim Kadina minnettarlığımı ifade etmek, bu mesajı kullanmak istiyorum love or benim hayatımı bir cennet Yapti.

Kesinlikle prayed hile insanlar internet isteyen Mutevazi kötü niyetli kişiler loves büyük Kralice Madu hala güvenilir olabilir Bazi insanlar vardır ki bana gösterdi.

Aslinda ben benim in-laws gelen Vardi sorunları loves kocam çok anlayış, evlilik 21 yıl hiç annelik sevinci yaşadı yaşadı. Gördüm one ne Ben Bir gün internet gösterdi üzerinden ben ben gidiyordu olarak onların Skiing Sirt, Tedavi vefat ben kocam denilen var, onları nasıl yardım ettiğini belirli bir kadın hakkında tanıklık verilen numaralar insanların Bazi onların evlilik kurtardı Gördüm loves O ve ben bu insanlar ifadelerine sahte görmezden gerektiğini beni bana cesareti. Ama bu UNON kutusu post aracılığıyla büyük kadın Temasa karar: queenmadu211 @ gmail.com
Benim in büyük Sürpriz kadın bu bana yardım başardı see şimdi iki büyük erkek see büyük şeklinde bir bir kız olduğu gurur anneyim. kocam gurur benimle biz Sees birlikte mutlu ayrılıyor daha.

Kralice Madu Büyük Yardımcısı sayesinde, ben senin hayatımda iyi iş konuşmaya devam edeceğiz. Kocam Gives ofisinde terfi see daha oldu bana gurur. harika Aile yaşıyorum Ben bir ben seen one gerekirse sonsuza dek minnettar olacaktır itiraf etmeliyim.

  Or muhtemelen tüm senin sorunlarına Cozum olduğundan Sevgili veliler, arkadaşlar, Kardeşler see kız Kardeşler UNON post kutusuna büyük QUEEN Madu yazmak. Or Baska ben gibi sorunlara ilişkin Cozum Temasa onunla söylediler

HIV / AID veya ilgili hastalık için 1.
2. Uzun Süre kayıp bile, kayıp sevgilisi geri getir
. 3 vb evler, iş see müşteri Cazibe kötü buyu Kaldir
. 4 iş Promosyon the yerinde and Gives kariyerinde uzun Süre için bir istenen var.
Hatta one bunları söz önce 5. tüm sorunları Oku
. 6 uzakta to alarak devam siyah nokta Kaldir
. 7 Keşfedin neden yaşam see çözelti içinde ileri yok
. 8 aile kavgalarına eleyin
September. zihinsel bile Engelli Çocuklar mükemmel için bir okul notları olun
evlilik and Gives ilişki içinde parçalanıyor 10. Dur
. 11 ​​iade istenirse (kötü güçler tarafından Presler your ruhu, uykusuz nite) yok see Nikolos göndermek
Kadın see rahatsız edition menstrüasyon 12. Kür Kısırlık
13. çıkarın seçtiğiniz sevgilisi evlilik için
14. çalıntı Zarar go wrong size nerede insanların kurtarın.
15. doğaüstü Şans getir
16. Bebek Gebelik gebe buyu
17.Get aldatmaca paranızı geri
18. Muhtemelen popüler müzik ilgileniyor istiyorum
19. Muhtemelen football popüler ilgileniyor için
    
        Bugün QUEEN size Madu İletişim ve ben hayatınızın geri Kalani için . mutlu and biliyorum E-posta: queenmadu211@gmail.com ...

Unknown dedi ki...

Merhaba, benim adım Bayan Camilla Barbro olduğunu. Ben dolandırıcılığı her yerde vardır, çünkü çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanmak istiyorum. Birkaç ay önce ben mali gergin ve çaresizlik içinde, çevrimiçi bazı borç verenler tarafından kandırdı edildi. Bir arkadaşım sadece% 2 faiz oranı basınç veya stres olmadan daha az 72 saat içinde 30.000 Euro tutarında teminatsız krediler ödünç Mrs.Heather Whyte denilen çok güvenilir borç bana anılacaktır kadar neredeyse umudunu kaybetti. Benim banka hesap bakiyesi kontrol ve ben uygulamalı sayı herhangi bir gecikme olmadan benim çek hesabı doğrudan gönderilmesini bulduğumuz zaman çok şaşırdım. Yani insanlar stres olmadan kolayca kredi alabilirsiniz böylece iyi bir haber paylaşmak istiyorum onu ​​söz verdim. Qualityloanltd@europe.com: Eğer kredinin her türlü ihtiyacınız varsa Yani, e-posta yoluyla ona temas.
Ayrıca benim e-posta bana ulaşabilirsiniz: camillabarbro15@gmail.com
Şimdi, ben yaptığım onların hesaplarına doğrudan göndermek kredi ödemeleri karşılamak için deneyin.
Benim Noel ve Yeni Kutlama harika
Tüm iyi.

Unknown dedi ki...

Merhaba
Ben Veronica Clinton yönetimi Direktörü (MD) özel kredi ev Limited, acil mali yardım ve olanlar yüzünden düşük kredi puanları, işletme kredileri, eğitim kredisi, taşıt kredisi, ev kredileri, şirket kredileri ve daha fazla, bankalardan kredi verilmedi ihtiyacı olanlar için borç, kayıtlı bir şirket olduğunu veya bir borç veya ücret ödemek istiyorum, ya da eğer daha önce sahte tefeciler tarafından scammed mı? Tebrikler sen şimdi doğru yerde, özel kredi ev Limited, % 2 çok düşük faiz oranı ile kredi sağlayan güvenilir kredi şirketi, tüm sorunların sonuna geldik. Biz gizli yardım sağlamak ve kredileri teklif istekli olacağını bildiren bu orta kullanıyorsunuz. Bize bugün e-posta ile ulaşın: specialloanhouse@gmail.com veya specialloanhouse@cash4u.com
Çok seviyorum
Bayan Veronica Clinton

ROD ALFRED dedi ki...

Merhaba sevgili Başvuran

Ben isim Sayın Fred Peterson duyuyorum ve ben dünya çapında Fred Peterson Dünya Kredisi sahibi değilim. Benim büyük yaptıklarının onuruna, Ben hiç% 3 sadece bir düşük faiz oranı düşünebildiğim kredinin her türlü vermek olduğunu bilmek sizi seveceksin.

Şimdi Acele ve biz kredi çalışan alacak böylece acil kredi için geçerlidir.

Fredloans2@hotmail.com veya fred112.peterson@gmail.com ya da websitesi:: http://petersonfred.wix.com/fredloansinc bugün bize ulaşın.

Bugün kredi için başvuruda ve bunu istediğiniz gibi hızlı olsun.

Fred Peterson.

ROD ALFRED dedi ki...

Sen ben sadece, ne var ... 60.000 $ bir kredi inanamıyorum. Ben bir meşru borç sevk edildi kadar son 2 yıldır bir kredi için seyir olmuştur. Eğer iyi bir şey kolay geliyor bildiğiniz gibi, benim kredi onaylama kolay değildi ama. Ama ben sadece bir sigara teminat kredisi olarak sadece 200 $ ile kredi güvenli vardı, bir hafta içinde benim kredi var ve ben bunu biliyordu önce, kredi bana nakledildi. arkadaşlar, bu gerçek için herkes seni ve aldatmaca sizi aldatmasın izin vermeyin lütfen. Fredloans2@hotmail.com onları İletişim

Unknown dedi ki...

Glory olmak Tanrı için, bir kredi arıyor? Ben çok sahte kredi kredi burada olduğundan, çok dikkatli olmak burada her bir tavsiye lütfen. Ben onların firmadan kredi talep çünkü ben 8 sahte kredi borç veren bir kurbanı olmuştur, ben bu kadar para kaybetti. ben neredeyse benim ben denemek için daha seçeneğiniz vardır ve bu gerçek bir Kredi Sahibinden çünkü ben denedim bir kredi Alacakliya beni tanıtmak i bir arkadaş önce gelen borç sahibi kişiler tarafından hapse atıldı çünkü ben neredeyse süreç öldü. i sadece onlarla bir kayıt, stres olmadan Jeanne Roland Kredi Firma benim kredi aldım, bu yüzden bu tanıklığı yapmaya karar verdi. Eğer iyi Jeanne Roland Kredi Firma ile irtibata kredi ihtiyacınız varsa seni tavsiye lütfen. e-posta ile temasa geçin. jeanne.loanfirm@gmail.com ya jeanne.loanfirm@financier.com .. de yine aanjayrara2015@gmail.com de daha fazla bilgi için benim e-posta ile bana ulaşabilirsiniz. Tanrı sana yardım ve çok dikkatli olun

Unknown dedi ki...

Glory olmak Tanrı için, bir kredi arıyor? Ben çok sahte kredi kredi burada olduğundan, çok dikkatli olmak burada her bir tavsiye lütfen. Ben onların firmadan kredi talep çünkü ben 8 sahte kredi borç veren bir kurbanı olmuştur, ben bu kadar para kaybetti. ben neredeyse benim ben denemek için daha seçeneğiniz vardır ve bu gerçek bir Kredi Sahibinden çünkü ben denedim bir kredi Alacakliya beni tanıtmak i bir arkadaş önce gelen borç sahibi kişiler tarafından hapse atıldı çünkü ben neredeyse süreç öldü. i sadece bir kez onlarla kaydolun stres olmadan Cahya Kirana Kredi Firma benim kredi aldım, bu yüzden bu tanıklığı yapmaya karar verdi. Eğer iyi Cahya Kirana Kredi Firma ile irtibata kredi ihtiyacınız varsa seni tavsiye lütfen. e-posta ile temasa geçin. Cahya de, creditfirm @ gmail.com hala kasihbambang2012@gmail.com de daha fazla bilgi için benim e-posta ile bana ulaşabilirsiniz. Tanrı sana yardım ve çok dikkatli olun

klay thompson dedi ki...

merhaba

Klayfirm11@blumail.org: Bir kredi Hızlı ve faturaları ödemek için uygun şekilde ve üzerinden bugün bize% 3 ucuz faiz oranı sizin projeyi finanse yeniden başlaması için uygulayın. Kredi, bir kredi teklifi ihtiyacı olan minimum, ben herhangi bir borc 1,000.00 seçim duyuyorum bir sertifikalı kayıt ve kredi okunaklı ilgileniyor iseniz, bugün bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bu kredi almak için, kredi süreci hakkında daha fazla bilgi için bana ulaşın terimler ve kredilerin koşulları ve kredi miktarı olarak size aktarılacaktır. Eğer ilgileniyorsanız ben acil yanıt gerekir.

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? İletişim Monticelli Mario Dante kredi Şirketi (chevronfinancialdepartment@gmail.com) biz vb bireyler, firmalar, sigorta, hayat süresi fırsat kredisi veren herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı misiniz yoksa, sizin ödemek için kredi gerekiyor tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız gibi faturaları başka arama. % 2 faiz oranı. Ben size mali sorun olduğunu çözmek için kredinin her türlü size yardım etmeye hazır olduklarını bildirmek için bu büyük orta kullanmak istiyorum. Bize e-posta: chevronfinancialdepartment@gmail.com

Adsız dedi ki...

Alacaklının Adı: Bay Paul William.
Sahibinden E-posta: paul_william_loanhouse@hotmail.com

Biz dünyanın her yerinde 50 yıllık geri ödeme süresi bir yıl içinde% 3 gibi düşük çok düşük yıllık faiz oranları ile, özel, ticari ve bireysel krediler sunuyoruz. Biz 5000 $ 'dan 100 $ milyon ABD arasında değişen krediler sunuyoruz.

İlgilenenler feryat kredi başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir:

KREDİ BAŞVURU FORMU
KREDİ TALEBİ
Tam adınız *
E-posta adresiniz *
Telefonunuz *
Sizin adresiniz *
Sizin Şehir *
State / Province *
Ülke *
Faks Numarası
Doğum tarihi *
Eğer bir hesabınız var mı? *
Daha önce başvuruda bulunmuş? *
Kredi Miktarı Gerekli *
Kredinin süresi *
Kredinin amacı *
Bana bir kimlik taranmış kopyasını gönder: *

Alacaklının Adı: Bay Paul William.
Sahibinden E-posta: paul_william_loanhouse@hotmail.com

Saygılarımızla,
Bay Paul William.
paul_william_loanhouse@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Her biri Merhaba, benim adım Ben hızlı internet kredinin için arıyorlar Dolandırıcılar ve fraudstars eline değil çok dikkatli olmak tüm Endonezya uyarmak için bu orta kullanmak istiyorum, Bak Ahmed ise, sahte bir sürü internet burada kredi kredi ve birkaç tanesi i Allah i birkaç kredi borç veren aldatmasın edildikten sonra, lütuf çim benim hayatımı değiştirdi Bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönettiği nasıl bir tanıklık kesme istiyorum, hakiki Burada internette, ben kayıt ücreti, isurance, vergi ödeyerek bu kadar para kaybetti ve ödenmesinden sonra ben hala benim kredi alamadım. Internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve ben eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak çok umutsuz oldu bu yüzden onların firmadan kredi almadan para kucaklama miktarı scammed benim ağrıları, sonra ben son zamanlarda çevrimiçi bir kredi var benim bir arkadaşım ile temasa karar, biz konuyla ilgili tartışılan ve bir Kadın Jeanne Roland Kredi Firma CEO'su Bayan Jeanne Roland denilen hakkındaki sonuca bana söyledi. Kredi stres olmadan kolayca kabul edildi ve tüm hazırlıkları nerede kredi olarak kayıttan sonra kredi transferi ve az 4 saat içinde ilgili yapılan öylesine i% 2 düşük faiz oranı ile (TL50,000) bir kredi toplamı için uygulanan Benim banka hesabına yatırılır. Yani ben hızla jeanne.loanfirm@gmail.com ya jeanne.loanfirm@financier.com onu ​​e-posta şimdi ona temas için bir kredi ihtiyacı birini tavsiye etmek istiyorum. O ben Tanrı o benim hayatımda yapmış iyi bir şey için onu korusun olacağını dua yapıyorum ki bilmiyor. Ayrıca daha fazla bilgi için baktionoahmad@gmail.com bana ulaşabilirsiniz

Adsız dedi ki...

Merhaba herkes, tüm umudum birçok borç verenler tarafından kandırdı ama sadece kendime teşvik ve almak edilmiş çünkü ben artık bir kredi almak asla o kayıp zaman ben sadece adam Mr.MARK korkarak tek Tanrı benim kredi almıştır Bugün çok mutluyum cesur bir adım ve bu borç ile geçerli ama çok mutlu ben sadece sadece onun e-posta onu iletişim için bir kredi ihtiyacı hepinizi tavsiye edecek Ben sadece 100.000,00 ABD DOLARI benim kredi aldığını, bugün söylemek: VIPOMARK@OUTLOOK.COM ve Bugün kredi almak hepinize güzel bir gün var ...
Ad .......................

Tutar kredisi olarak gerekli .............................

Zaman ..............................

Ülke ...................................

Meslek ....................................

Amaç Uygulamaları .................................

Mobil ...........................

Akrabalar .....................

Bunun yerine ......................

Aylık geliri .....................

Kişisel veya kurumsal .........................

Yaş .....................................

Seks ........................................ ....

sadece onun e-posta onunla temasa: VIPOMARK@OUTLOOK.COM ve hepinize bugün senin kredi almak güzel bir gün var ...

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben Bayan Anais Richmond, finansal yaşam süresi imkanı sağlayan özel bir kredi borç veren duyuyorum. Ben hızlı bir şekilde borç ödemek veya işinizi geliştirmek için paraya ihtiyacım var paraya ihtiyacım var? Sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiştir? Gıda konsolidasyon kredi ihtiyacınız var? Burada çünkü daha arayan geçmişin tüm mali sorunlar yapmak. Kredi var ya% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için paraya ihtiyacım mali yardım ihtiyacı olan insanlara, borç. Ben emin olduğunu biliyor ve yardım sağlamak için izin için bu aracı kullanmak istiyorum, ve fırsat para vermeye istekli olmak. Anaisloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

Unknown dedi ki...

Eğer bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var mı? Alır
kredi faturalarınızı ödemek için? Şu anda biz sunuyoruz
eğitim kredileri, işletme kredileri, ev kredileri, tarım kredileri,
Eğer gerekiyorsa, bireysel kredi, otomobil kredileri, vb
, kredi ilgi ifade biz böylece
Size daha fazla bilgi göndermek.


Joycerolandloancompany@gmail.com E-posta yoluyla bize ulaşın

Adsız dedi ki...

Sen acil kredi gerekir? Eğer öyleyse, bu tamamlanmış formu ile bize geri almak

KREDİ BAŞVURU FORMU

Ad Soyad: ....................
Ülke: .....................
Devlet: ..............
Cinsiyet: .......
Meslek: ..................
Aylık geliri: .........
Telefon No: ...........
Tutar: ...........
Kredi Süre: ............... ..
Eğer daha önce uygulanmış mı? ...............

Eğer iyi durumda bizden kredi alabilirsiniz önce aidentylerfinancialhome@gmail.com: Bu e-posta yoluyla detayları ile bize geri almak zorunda.

Biz acil yanıt bekliyor
EN KISA ZAMANDA,
Teşekkür ederim ve Tanrı sizi korusun.
SAYGILARIMLA

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben James, zaman fırsat kredi hayat veren bir kredi borç veren. Acil bir kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından? Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 3 oranında yatırım için faturaları ödemek için para dışarı borç. Bu biz güvenilir render bilgilendirmek için orta ve yararlanıcı yardım kullanmak istiyorsanız ve bir kredi sunmak istekli olacak.Yani, bize e-posta: jamesjohn_loanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben James, zaman fırsat kredi hayat veren bir kredi borç veren. Acil bir kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından? Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Yani, bize e-posta: jamesjohn_loanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Cinderrela Kredi Firma dünya çapında önde gelen bağımsız kredi şirketlerinden biridir. Biz iyi kurulmuş ve yıllar boyunca ihtiyaç ve bireysel ihtiyaçlarına iyi bir anlayış geliştirmiştir. Biz adil müşterilerimize tedavi ve profesyonel, samimi ve yararlı bir hizmet sunmak için kararlıyız. Bizim prosedürleri biz şartları uygun bir ürün sunuyoruz sağlamak için, size uygun şekilde tasarlanmıştır, formaliteler en aza indirilir ve birlikte her program için esnek bir yaklaşım ile, sizin kredi isteği tamamlamak emin olun. Biz müşteriler değiştirmek ve 47 yıldır hayatlarını iyileştirmek yardımcı oldum ve biz işletmeler ve bireyler her türlü kredilerin bir yelpazesi sunmak için eşsiz bir konumda bulunmaktadır, gerçekten bağımsızdır. Amacımız finansal ihtiyaçlarını karşılamak için ve sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Yani% 2 faiz oranı kredi vermek zorunda neden bizim hizmet ilgilenen varsa, bugün bize geri almak lütfen.
E-posta: cinderella.loanfilm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bu genellikle, bugün iyi para kredi hizmeti alır
güvenilir, güvenli, süzülmüş
Uluslararası Kredi Ajansı tarafından da test edilmiş ve Güvenilir ve. Biz kredi vermek
Eğer bir kredi ihtiyacı gerçekten eğer herhangi bir amaçla, ,, sadece bize bildirin
miktarı kredi olarak ihtiyaç ve sizin yanınızdaki
sorunlar bitecek. Biz bireylere kredi rağmen sorunu kendi
finansal koşulların., ve düşük kredi puanı.
(cityfinancialfirm@gmail.com) Şirket 24 Baker Street Londra, RG21 6YT Birleşik Krallık.
Eğer bir kredi ihtiyacı var mı?
Faturalarınızı ödemek istiyor musunuz?
Eğer maddi açıdan istikrarlı olmasını istiyor musunuz?
Yapmanız gereken tek şey nasıl hakkında daha fazla bilgi için bizimle irtibata için
başladı ve istediğiniz kredi almak.
Bu teklif geri zamanında ödemek mümkün olacak herkese açıktır.
Not yani geri ödeme süresi tartışılabilir olduğunu ve faiz oranı
% 2.
Not: Biz individuals- aşağıdaki krediler sunuyoruz
Ticari krediler (Güvenli ve Teminatsız)
Küçük İşletme Yönetimi krediler (SBA), (Güvenli ve Teminatsız)
Bireysel krediler (Güvenli ve Teminatsız)
Konut kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
% 2 faiz ile (Güvenli ve Teminatsız) ve daha birçok Mortgage kredileri
oranı; Bir Minimum için başvuruda
$ 500.00 $ 50.000.000,00 bir Maximum. İlgilenen adayların lütfen gerekir
e-posta yoluyla bize ulaşın: [cityfinancialfirm@gmail.com].
(Firma Adresi: 24 Baker Street Londra, RG21 6YT Birleşik Krallık.)
Sen şekilde talep tam kredi miktarı bizi bilgilendirmek için bekleniyor
Bize Kredi Şartlar ve Koşullar size etkinleştirin. Eğer varsa
Bizim firmadan kredi almak ilgilenen.
Aşağıda verilen kısa başvuru formunu doldurun ve biz Lütfen
Eğer içinde herhangi bir finansal ihtiyaçlarına size yardım etmek söz
KREDİ BAŞVURU FORMU {ONLİNE FORMU}
ÖN EK {MR., MRS. MS., DR., Vb.}
1) ADINIZ ……………….
2) ÜLKE …………….
3) SİZİN MESLEK ………….
4) SİZİN MEDENİ DURUMU ………
5) TELEFON NUMARASI …………….
6) AYLIK GELİR ………… ..
7) ADRES …………………
KREDİ ………… OF 8) AMACI.
9) KREDİ TALEBİ …………….
10) TELEFON ………………
11) KREDİ ŞARTLAR VE SÜRE … Firmamız posta iletişim kutusu
via- [cityfinancialfirm@gmail.com]
Telefon Numarası: +4475362728
Şirket 24 Baker Street Londra, RG21 6YT Birleşik Krallık.

Mr Pato dedi ki...

Ben isim Sayın Pato Fischer duyuyorum. Ben ben mali gergin bir kaç ay önce tüm dünyada dolandırıcılığı olduğundan çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum, ve benim çaresizlik nedeniyle i Çeşitli çevrimiçi borç verenler tarafından scammed, Polonya'da yaşıyor. Bir arkadaşım bana 30.000 PLN kredi vermek Sayın Razaq Azeez adında bir çok güvenilir borç, beni yönetti kadar kredinin her türlü ihtiyacı o da size kredi verebilir ve böylece şimdi onunla temasa iseniz hemen hemen umudunu kaybetti ben seni başarısız asla söz veriyorum (razaqazeezloanfirm@outlook.com) ihtiyaç miktarı.

Ibrahim Mustafa dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

E-posta:

mustafaloans@shqiptar.eu

Ibrahim Mustafa dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

E-posta:

mustafaloans@shqiptar.eu

Ibrahim Mustafa dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

E-posta:

mustafaloans@shqiptar.eu

Mrs. Laura dedi ki...

merhaba
Ben Bayan Laura Rodriguez CEO'su Laura Kredi Şirketi, bir kayıtlı ve meşru özel kredi borç veren duyuyorum. Biz finansal hizmetler (KREDİLER) işlemek ve topluma mali engelli bireylerin, şirketlerin, sanayi, firma ve kişilere% 2 düşük faiz oranı kredi vermek. Ve ayrıca size yetenek salmak ve hedefe ulaşmak için sponsor, biz 2000 $ arasında değişen kredi vermek ve yukarıdaki ... Biz ihtiyaçlarını karşılamak için hazırız, ve online çevrimiçi bu kredi almak ve hesap erişimi nasıl. E-posta ile bize ulaşın: lauraloancompany@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben James, zaman fırsat kredi hayat veren bir kredi borç veren. Acil bir kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından? Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 3 oranında yatırım için faturaları ödemek için para dışarı borç. Bu biz güvenilir render bilgilendirmek için orta ve yararlanıcı yardım kullanmak istiyorsanız ve bir kredi sunmak istekli olacak.Yani, bize e-posta: jamesjohn_loanfirm@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş adamı ya da kadın ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem bireyler ve firmalar için kredi teklif olarak, burada yardımına geliyor.
Bugün kredi almak için (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Adsız dedi ki...

Eğer acil mali yardım için arayan oldu mu? Sen acil kredi, mevcut faturaları ve borçlarını ödemek gerekiyor? Aşağıdaki bilgi ile bize şimdi, ev iş ve kişisel krediler için arıyoruz.
Adınız: Devlet: Kredi Tutarı: süresi: iş: kredinin amacı? Telefon No:
Not: anitacharlesloancompany@mail.com: Tüm yanıtlar ileriye aracılığıyla Bize şimdi olmalı
Geldiğiniz için teşekkür ederiz.

Unknown dedi ki...

Eğer işinizi kurmak veya iş imkanlarını artırmak için de mali sorunu çözmek için acil kredi ihtiyacınız mı? greatuniversalloancompany1@gmail.com: evet eğer e-posta yoluyla bize ulaşın.

kredi Teklif

Adsız dedi ki...

Am Bayan Jennifer, bireysel kredi kredi. Biz Euro 100,000,000,00 yılda% 2 faiz oranı kredi sunuyoruz. Hangi bir kredi ihtiyacınız para 500,000,000,00.in.% 100 proje finansmanı teminatlı ve teminatsız krediler mevcut olan. dünyadaki müşterilerimize birçok finansal hizmetler sunmak için garanti edilir. Bir paket yulaf kredileri ile kredi işlenebilir ve fonlar kısa sürede borçluya aktarılır. biz anlamak ve müşterilerimizin birine bir kredi sunmak için Gereksinimleri açık ve kolay çalışır kim Uygulamalı, şirketler, kurumlar, ve iş örgütleri, özel kişiler ve Emlak Yatırımcıları her türlü. bize ulaşın bize e-posta gönderin: jenniferdawsonloanfirm@gmail.com Eğer Tamam bir kredi almak için nasıl hakkında daha fazla bilgi için.
Bayan Jennifer

Unknown dedi ki...

Good Day Hepsi,
Eğer acil kredi ihtiyacınız var mı? Eğer borcu vardır? Biz çok hızlı bir şekilde çok ciddi ve çok organize olan bankalar desteklemek için fon faaliyet finansal kurumlar vardır. "(noramildred.loans@hotmail.com)" ve mutlu: Eğer endüstriyel, müteahhit veya işinizi yeniden veya vb Sizin şirket oluşturmak için, borç tüm hala istekli iseniz, sadece bize ulaşın.

Bayan Nora.
Saygılarımla.

Adsız dedi ki...

SİZİN KREDİ İÇİN GEÇERLİ

Eğer bir işadamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir finansal stres mısınız? Kendi işini kurmak için Para gerekiyor? Eğer düşük bir geliriniz var ve sert yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan kredi almak için buluyor musunuz? Cevap michellen Haward Kredi Firma mali yardım Nees halka veya herkese kredinin her türlü sunmak için cevap, burada. Biz 2% net ve kolay şartlar altında bireylerin, firmaların ve şirketlerin faiz oranı kredi vermek. michellenhawardloans@gmail.com e-posta yoluyla bugün bize

Not: Tüm Başvuran 18 yaş üstünde olmalı

GARANTI BANKASI dedi ki...

Eğer Finansman gerekiyor?
Eğer İş veya Kişisel Kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer şirket yeniden finanse etmek istiyor musunuz?
Firmamız ABD'de dayanır.
Biz herhangi bir bireysel ve şirket kredi vermek
% 3 faiz oranı yıllık.
Daha fazla bilgi için, E-posta İletişim:

guranteetrustfund@hotmail.com

Benson finances dedi ki...

Kötü kredi var?
Sen faturaları ödemek için paraya ihtiyacım var?
Sen yeni bir iş başlatmak gerekiyor?
Elinizde nedeniyle fon sıkıntısı yarım kalmış bir projeniz var mı?
Sen size yarar sağlayacak uzmanlık alanlarında bazı yatırım için paraya ihtiyacım var? ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Bay benson fatura, özel bir para borç veren duyuyorum. Ben bir kredi teklifi olarak € 20,000,000.00 için 500,00 € tutarında yılda% 2 faiz oranı kredi vermek. Teminatlı ve teminatsız krediler mevcut projelerin% 100 finansman. Dünya çapında birçok müşterilere finansal hizmetler sunmak için var garanti edilir. Esnek kredilendirme paketleri ile kredi işlenebilir ve fonlar kısa sürede borçlu transfer. Biz açık ve anlaşılabilir açısından faaliyet ve ilgi müşteriler, işletmeler, şirketlerin her türlü kredi ve iş örgütlerinin her türlü, özel bireyler ve gayrimenkul yatırımcıları sunuyoruz. Biz hızlı tepki ve hemen arıyoruz :, Sadece e-posta yoluyla bize ulaşın.
Bensonfinances@outllook.com: or(bensonfinances04@gmail.com)

Benson finances dedi ki...

Kötü kredi var?
Sen faturaları ödemek için paraya ihtiyacım var?
Sen yeni bir iş başlatmak gerekiyor?
Elinizde nedeniyle fon sıkıntısı yarım kalmış bir projeniz var mı?
Sen size yarar sağlayacak uzmanlık alanlarında bazı yatırım için paraya ihtiyacım var? ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Bay benson fatura, özel bir para borç veren duyuyorum. Ben bir kredi teklifi olarak € 20,000,000.00 için 500,00 € tutarında yılda% 2 faiz oranı kredi vermek. Teminatlı ve teminatsız krediler mevcut projelerin% 100 finansman. Dünya çapında birçok müşterilere finansal hizmetler sunmak için var garanti edilir. Esnek kredilendirme paketleri ile kredi işlenebilir ve fonlar kısa sürede borçlu transfer. Biz açık ve anlaşılabilir açısından faaliyet ve ilgi müşteriler, işletmeler, şirketlerin her türlü kredi ve iş örgütlerinin her türlü, özel bireyler ve gayrimenkul yatırımcıları sunuyoruz. Biz hızlı tepki ve hemen arıyoruz :, Sadece e-posta yoluyla bize ulaşın.
Bensonfinances@outllook.com: or(bensonfinances04@gmail.com)

Adsız dedi ki...

SN10 1B2: Swindon Nationwide Building Society Nationwide D Blok Caddesi SN12 İngiltere TN GPS / Posta Kodu Coğrafi Only - Ulusal Ofisi Adres
Bay / Bayan,
Milli teklif güvenli ve herhangi bir amaç için müşterilerine teminatsız bireysel krediler, yeni bir iş, bireyler ve işletmeler başlayın. Bizim krediler maksimum güvenlik için de sigortalı ve online transferidir. % 2 faiz ile 20.000.000,00 Euro 10.000,00 Euro kredi, kredi 1 ila 20 yıllık bir süre içinde geri ödenir, krediler tam adını aramaya boşluğu doldurmak herhangi bir amaç için kullanılabilir: ____________ Adres: _____________ Toplam Krediler: ____________ Süre kredileri : ___________ Telefon: __________. Biz kredi başvurunuzu aldıktan sonra Nationwide krediler hakkında daha fazla bilgi size gönderilecektir. Nationwide Building Society Ödünç Kodunu kucaklıyorum.
Sizin kredi başvurusu büyük beğeni topluyor.
Charles O. Personel Muhasebeci ______________________________ _____ E-posta: anitacharlesloancompany@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer herhangi bir finansal stres vardır ve sorunları çözmek için bir kredi ihtiyacım var ?? Biz herkese ve sadece% 2'lik bir ucuz ve uygun faizle kredi sunuyoruz olarak yardım sonunda burada. İlgilendiği borçlunun (guaranteedtrustfirm2@hotmail.com) e-posta yoluyla bize ulaşın vardır. Biz sertifikalı ve herkese kredi vermek güvenilir kredi edilir. Hizmetlerimizin hızlı ve güvenilir yüzden bugün kredi almak şimdi bize ..

Unknown dedi ki...

Merhaba Başvuran

Benim isimleri Phil Howardson, ve ben Phil Howardson Kredi Bürosu olarak bilinen firmanın sahibiyim. II sadece tüm i% 3 düşük faiz oranı ile 10,000,000.00 Euro maksimum miktarı 1.000,00 Euro kredi vermek olduğunu bildirmek istiyorum.

Biz onların ihtiyaçları ile fakirlere yardım etmek rütbesi çünkü iyi karakterlerle ve iyi kalpli insanlar vardır, bu yüzden biz yapıyoruz tam olarak ne olduğunu. Sevgili Başvuran, bizden bir kredi almak eğer, biz gerçek ve okunaklı çünkü asla pişman ve biz aldatmaca faaliyetleri herhangi bir tür yer almamaktadır. Bizim İngilizce hizmetlerimiz çok düzgün ve uygun fiyatlı ayrıca bir aileyiz sanki tedavi edilebilir, çünkü bizim işçiler de huylu are, çok açıktır.

Sana biz, biz Hıristiyanlar değil aldatmaca vardır çünkü bunun için uyguladıktan sonra bu krediyi alacak tüm% 100 vermek, bu yüzden bizim dost insanların hile bizim yaşam tarzı sınırlıdır.

Kredi işleme kısa sürede başlayacağını ve böylece philloanfirm2@yahoo.com olan firmamız e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz.

E-posta: philloanfirm2@yahoo.com

Sayın Phil Howardson

Adsız dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş kurmak için sermaye gerekiyor? Senin kredi sorunları ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem de bireyler ve şirketlere kredi teklif olarak, burada sizin yardımınıza geliyor.
Bugün kredi almak (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açıktır herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Ya da sizin yanınızdaki genişletmek istiyor musunuz
iş? Biz, şirket krediyi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de işletme kredisi ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açıktır
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgilenen, İletişim E-posta:

paulelvisloans@hotmail.com

Adsız dedi ki...

İnsanlar her zaman Dr.Zadson hakkında iyi yorumlar yapmış ve i benim sevgilisi ile sorunları vardı ve ben Dr.Zadson sonra ben onun güçlerin gerçek etkin kullanımını fark temas kadar olduğunu nasıl doğru bilmiyordum. İlk başta Dr.Zadson o benim için bir büyü kez benim sevgilim 48 saat içinde bana geri gelecektir o ve ben tüm yapmanız gereken beleive olduğunu ve o yapmamı ne sormak yapmak Ama bugün ben çok duyuyorum bana ne zaman dedi gibi her şeyi çalıştı çünkü benim ilişkisi doğru yaptığı yardım için mutlu. Insanlar sadece DR.EDUDU ZADSON TEMPLE bugün VIA temasa So: eduduzadsontemple@yahoo.com ya +2347050269626 arayıp olsun sizin ilişkide sorunlar çözüldü

Morgan Laura dedi ki...

Merhaba,

Eğer borcunu ödemek ya da kendi işinizi başlatmak için bir kredi ihtiyacım var mı? yani eğer :::: Firsttrustloanoffer1@outlook.com bize aşağıdaki bilgileri doğrudan bugün mail

Kredi Başvuru Formu,

Ad Soyad: ............
Ülke: ............
Kredi miktarı: ............
Kredi Süre: ............
Telefon Numarası: ............
Cinsiyet: ............

Morgan Laura Saygılar

Lütfen şirket e-kopyalayıp bilgiler ............ Firsttrustloanoffer1@outlook.com bize doğrudan gönderebilirsiniz

Dan dedi ki...

% 3 faiz oranıyla acil kredi teklif öncesinde hiçbir gizli masraf ile bugün uygulamak ve size iyi hizmet verecek.

Bugün bizimle uygulayın ve sadece de size yapacağız. biz kredi ile size yardımcı olabilir böylece philloanfirm2@yahoo.com bugün bizim e-posta yoluyla bize ulaşın.

Sayın Phil Howardson

Unknown dedi ki...

Merhaba,

     Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Biz muhtaç yardim ana amaci ile sertifikali akredite kredi borç verme sirketi vardir. Biz% 2 faiz orani $ 15.000.000,00 azami kredi araligina $ 5,000.00 asgari kredi sunuyoruz. Eger ilgileniyorsaniz Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulasin: laurenloanhome@hotmail.com


içtenlikle
yönetim

Unknown dedi ki...

Merhaba Başvuran

Benim isimleri Phil Howardson, ve ben Phil Howardson Kredi Bürosu olarak bilinen firmanın sahibiyim. II sadece tüm i% 3 düşük faiz oranı ile 10,000,000.00 Euro maksimum miktarı 1.000,00 Euro kredi vermek olduğunu bildirmek istiyorum.

Biz onların ihtiyaçları ile fakirlere yardım etmek rütbesi çünkü iyi karakterlerle ve iyi kalpli insanlar vardır, bu yüzden biz yapıyoruz tam olarak ne olduğunu. Sevgili Başvuran, bizden bir kredi almak eğer, biz gerçek ve okunaklı çünkü asla pişman ve biz aldatmaca faaliyetleri herhangi bir tür yer almamaktadır. Bizim İngilizce hizmetlerimiz çok düzgün ve uygun fiyatlı ayrıca bir aileyiz sanki tedavi edilebilir, çünkü bizim işçiler de huylu are, çok açıktır.

Sana biz, biz Hıristiyanlar değil aldatmaca vardır çünkü bunun için uyguladıktan sonra bu krediyi alacak tüm% 100 vermek, bu yüzden bizim dost insanların hile bizim yaşam tarzı sınırlıdır.

Kredi işleme kısa sürede başlayacağını ve böylece philloanfirm2@yahoo.com olan firmamız e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz.

E-posta: philloanfirm2@yahoo.com

Sayın Phil Howardson

Mary Robert dedi ki...

Eğer acil bir kredi ihtiyacınız var mı?
* Banka hesabınıza Çok hızlı ve acil transferi
Eğer para aldıktan sonra * Ödeme sekiz ay başladı senin
banka hesabı
* Düşük faiz oranları % 2
* Uzun vadeli ödeme ( 1-30 yaş) süresi
* Esnek kredi koşulları ve aylık ödemeler
* . Ne kadar fon sürer? Kredi başvurusu sonra,
Sen bekleyebilirsiniz 24 saatten az ilk tepkisi ve
İhtiyacımız olan bilgiyi aldıktan sonra 72-96 saat içinde finansman
senden.

Meşru ve lisanslı kredi şirketi yetkilisi kurun
diğer ülkelere finansal yardım.
Hemen ulaşın aracılığıyla daha fazla bilgi ve kredi başvuru formu için

Email..maryrobert422 @ gmail.com

clara dedi ki...

Hepinize Merhaba,

Ben o geldi ve ailem bize düşük faiz kredi lider tarafından tekrar canlı hissettirecek hiçbir umut olduğunu düşündüm zaman Mrs Clara Morgan benim ve ailem için yaptıkları için çok minnettarım, çünkü ben bu mektubu yazıyorum, Bayan Susan aç bırakmak duyuyorum % 3 oranı internette gerçek kredi kredi hala var olduğunu hiç düşünmemiştim ama benim en büyük sürpriz ben çok zaman kaybetmeden benim kredi aldım, bu yüzden orada o hiç bir finansal nedenlerle kredi arıyorsanız i will BU İŞLEM HAKKINDA fazla Bilgi için {} clara_morgan@outlook.com: tavsiyem VIA at Mrs Clara Morgan e-posta

SENİ TÜM İYİ DİLERİZ

Saygılarımla
Bayan Bayan Susan aç bırakmak

Unknown dedi ki...

iyi günler, biz dünyanın her yerine 1 yıl ila 20 yıl geri ödeme süresi dönemde% 3 gibi düşük, çok minimal yıllık faiz oranları ile özel ticari ve bireysel krediler sunun. biz 100.000.000,00 tl'ye 5.000 tl aralığında kredi veriyoruz. bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı önceliğimiz, size nasıl bir okunaklı kredi alacakliya almak için endişe geceleri uykularım musunuz? hızlı parmağınızı çivi ısırma musunuz? bunun yerine kendinizi dayak, şimdi kredi çözüm şirketi sayın wilson jones başvurun kötü kredi geçmişi durdurmaya yardım kredi uzmanları, misyonumuz bir kazan çözüm bulmak için. ilgilendiği kişiler e-posta yoluyla bana ulaşın gerekir: lender`s adı: mr: wilson jones lender`s e-posta: creditsolutioncompany@gmail.com

ehis dedi ki...


Eğer size stres olmadan talep parayı hibe edecek güvenilir bir sağlayıcıdan bir acil kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, o zaman doğru yönde. Ben EHIS MACAULEY, tanınmış işadamı ve aynı zamanda özel bir borç veren duyuyorum. Orada önemli bir işadamı bana bağlayabilirsiniz eğer senin ülkede benim iş bir şube kurmak isterim. Ben% 2 faiz oranı kredi vermek. İlgilenen kişiler çabuk ehism94@gmail.com aracılığıyla bana e-posta gerekir eih

Unknown dedi ki...

Biz mali yardım olarak, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmek için oluşturulan yasal bir kuruluş vardır. Yani mali sıkıntı, mali sıkıntı içinde olan ve borçlarını ödemek veya ödemek için acil kredi ihtiyacı işinizi veya başlatmak için para gerekiyorsa
Bono, bugün bize güzel bir iş kurmak veya yerel bankalardan daha fazla zorluklar sağlamıştır .....
E-mail:
willianmorgan@outlook.com

Kredi başvuru formu:

Adı: _________
Adres: _________
Ülke: _________
Meslek: _________
Kredi Tutarı Gereken: __________
Amaç: _________
Kredi duration__________
Aylık Gelir: _________
Telefon: _________
E-posta yoluyla bize ulaşın ve servis 24 saat olacak lütfen.

Adsız dedi ki...

Böylece içinden e-posta yoluyla bize ulaşın eğer borçlarını ya da hesaplarını ödemek için kredi gerekiyor:? johnpaulsonloanfinancial@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer acil kredi ihtiyacı ciddi Are you kendi iş kurma düşünme mısınız, mali yardım alma düşünme, sen borç içinde, bu kişisel krediler, iş kredileri sağlamak çünkü arzularını gerçekleştirmek için şans ve kurumsal olduğunu % 2'lik bir faiz oranı kredi ve kredinin her türlü biz tüm ilgili kredi almak ve kendi yüzünde bir gülümseme ile yeni yıl olacak tüm değerli müşterilerimize garanti.
Daha fazla bilgi için e-posta {} gloryloanfirm@gmail.com aracılığıyla artık bizimle irtibata geçiniz

Borçlu Bilgi:

Ad Soyad: _______________
Ülke: __________________
Cinsiyet: ______________________
Yaş: ______________________
Kredi Tutarı Gereken: _______
Kredi süresi: ____________
Kredinin amacı: _____________
Cep Telefonu Numarası: ________
Bayan Glory

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Herkes ben Sayın Franklin Kredi Şirketten arzum kredi miktarı var nasıl benim büyük tanıklığı çok mutlu dışarı veriyorum, ben hızlı bir şekilde bu tüm dünya haberdar etmenin bu fırsatı kullanmak istiyorum, Brezilya Am Mrs Ann Maxwell, ben arama yapıldı Bir kredinin i Hile bazı kredi rastladım zaman kredi arıyor çevrimiçi gitti bu yüzden çocuklar giderleriyle ilgili kocam destek kendi işimi kurmak ve i 'karıştı don var zaman bu süreç benim az para uzakta kandırdı Ben benimle başlamıştı az para tek sadık gününde, gerçek kredi kredi diyorlar o hileli piçlerden tarafından götürüldüğünü Yani çünkü ben iş arıyor internet üzerinden tarama gibi t bile artık ne yapacağımı biliyorum ben bazı tanıklıklar rastladım Onlar Bay Franklin Kredi Şirket E-postası kendi kredi almak nasıl bir Mr Andrew Fred ve Bayan Monica Luis foruma yorumladı: franklinosayandescott@gmail.com i konusunda o kadar korkmuştum çünkü ben bu deneme vermek gerektiğini kendi kendime dedim Yani Başkalarının kredi bana yaptığı, Yani ben önde gitti forumunda bu yorumlarda oldu onun kişisel e-posta adresini aldı yüzden, ona ben onun şirket kendi kredi almıştır bazı müşteriler tarafından kendisine sezonda olduğu kendisine bildiren temas Bay Andrew Fred ve Bayan Monica Luis Yani o bu konuda çok mutlu olduğunu duyunca, Yani benim arzu kredi miktarını alabilir nerede o doğru şirkette ben bana güvence verdi, Onlar bana doldurmak için borçlu kredi başvuru formu verdi ve dönüş, ben bütün bu yaptım verilen onları benim gerekli bilgiler benimle ilgili, Yani ben 600.000 $ benim kredi geçerli toplamı verildi en az 24hours her şeyi herhangi bir gecikme olmadan sorunsuz gitti onların şirket, koşullarını ve durumunu verildi tüm usd kayıtlı ve onlar ben bankacılık detayları ile gönderebilirsiniz gerektiğini söylediğinde ben çok mutlu oldu zaman bu süreçte Böylece, mütevelli kendi kredilendirme kurulu tarafından onaylanmış, ama ben çok ben güven ve dedi ki yapmanın biraz şüpheci oldu edilmiştir Sayın Franklin Scott dediğimiz bu borç için inanıyorum, ben alırsınız bu yüzden şaşırtıcı banka hesabına onları verdi ve hesabım Sayın Franklin Scott $ 600,000usd toplamı ile kredi olmuştur benim bankadan uyarı, WOW..i neredeyse bayıldı, Yani ben acilen i başarıyla benim kredi almak olduğunu ona e-posta Yani hala gerçek kredi şirketi arayan sevgili kardeşlerim ve orada kardeş i lütfen bu aynı e-posta ile Sayın Franklin Scott irtibata olacak tavsiyeler: franklinosayandescott@gmail.com ve biliyorum o da tamam arzu kredi miktarı ile size yardımcı bugün onlara e-posta ve size mi mutlu olacak olacak.

Mark Anderson dedi ki...

Merhaba!

Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı var ?? Hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık ara. Kötü bir kredi var ya, faturaları ödemek için paraya ihtiyacı iş yatırım şirketleri ve mali yardım ihtiyacı olan bireyler için dışarı Biz krediler.

Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

* Randevular kredi 1,000.00 arasında değişen miktar ve 20,000,000.00 maksimum
* Faiz oranı% 3 ise
* Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Şartlar ve kredi esneklik şartları.

Bütün bu planlar ve daha fazlası, lütfen bize ulaşın.

E-posta: andersonloanhome@gmail.com

içtenlikle
yönetim

Unknown dedi ki...

Merhaba,

     Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Biz muhtaç yardim ana amaci ile sertifikali akredite kredi borç verme sirketi vardir. Biz% 2 faiz orani $ 15.000.000,00 azami kredi araligina $ 5,000.00 asgari kredi sunuyoruz. Eger ilgileniyorsaniz Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulasin: laurenloanhome@hotmail.com


içtenlikle
yönetim

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Ben Bay Maurice sertifikalı, saygın, meşru ve akredite para borç veren değilim. Ben maddi yardıma muhtaç insanlara borç para. Eğer bir kötü kredi varsa veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı vardır? Ben size bir kredi sunmak için mutluluk duyacağız gibi güvenilir yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum.
İLETİŞİM E-POSTA: mauricefinance@hotmail.com
Maurice Finance

Unknown dedi ki...

Biz dünyanın herhangi bir yerine 1 yıl geri ödeme süresi 50 dönemde% 3 gibi düşük çok az yıllık Faiz Oranları ile Özel Ticari ve Bireysel Krediler sunun. Biz 5000 $ 50.000.000 $ aralığında kredi veriyoruz. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim önceliğimizdir

* Eğer mali sıkılmış mı?
* Eğer kredi ve borçlarını ödemek için para aramaya musunuz?
* Eğer kendi işinizi kurmak için finans aramaya musunuz?
* Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilerin ihtiyacı var mı?
* Büyük projeler yürütmek için kredi aramaya mı?
* Çeşitli diğer işlemler için fon arıyorlar?
* Yukarıdaki sorunlardan herhangi birine sahipseniz, sana yardımcı olabilirim ama ben% 3 faiz oranı benim kredi vermek olduğunu anlamak istiyorum.
* 50.000.000 $ USD şey kadar ödünç.
* Ödemek için 1 ila 50 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve Yıllık Plan geri ödemeleri arasında seçim yapın.
* Esnek Kredi Şartları.

Dianomi Limited Şirketi Kredi
E-mail: dianomilimited1@gmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Eğer departmanda misiniz? Eğer Bankası'ndan kredi reddedildi? Yoksa faturaları ödemek için bir kredi gerekiyor? Sizin yardım şimdi geliyor, artık endişe, Mrs Martina Ömer, Kredi şirket insanlara kredinin her türlü sunan bir kredi borç verme firma, e-posta yoluyla% 3 kişinin bize bir düşük faiz oranı ile kredi ihtiyacı olan firmalar: martinaloanservices @ hotmail.com

Mrs. Laura dedi ki...

Merhaba
Ben Bayan Laura Rodriguez CEO''''su Laura Kredi Şirketi, A kayıtlı ve meşru özel kredi borç veren duyuyorum. Biz finansal hizmetler (KREDİLER) işlemek ve topluma mali engelli bireylerin, şirketlerin, sanayi, firmalara ve kişilere% 2 düşük faiz oranı kredi vermek. Ve ayrıca size yetenek açığa ve hedefe ulaşmak için sponsor biz 2000 $ arasında değişen kredi vermek ve yukarıda ... Biz sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için hazırız ve online çevrimiçi bu kredi almak ve hesap erişim nasıl. E-posta ile bize ulaşın: lauraloancompany@gmail.com

Mrs. Laura dedi ki...

Merhaba
Ben Bayan Laura Rodriguez CEO'su Laura Kredi Şirketi, A kayıtlı ve meşru özel kredi borç veren duyuyorum. Biz finansal hizmetler (KREDİLER) işlemek ve topluma mali engelli bireylerin, şirketlerin, sanayi, firmalara ve kişilere% 2 düşük faiz oranı kredi vermek. Ve ayrıca size yetenek açığa ve hedefe ulaşmak için sponsor biz 2000 $ arasında değişen kredi vermek ve yukarıda ... Biz sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için hazırız ve online çevrimiçi bu kredi almak ve hesap erişim nasıl. E-posta ile bize ulaşın: lauraloancompany@gmail.com

Unknown dedi ki...

Sabit Kazanılan para seni rip oldukça onlar sadece burada, burada hiçbir borç size yardımcı olmak için istekli olduğunu, dinleyin. Kocam ve ben çevrimiçi farklı kuruluşlardan krediler için aradı ama sonunda biz hile ve çevrimiçi farklı kredi şirketleri tarafından paramızı yırtılmıştı.
Biz bile bu online kredi ödemek için borç para ama sonunda, elimizde hiçbir şey yok.
Ben ve kocam borç ve biz yardım için, ailemiz iş ufalanmış çalıştırmak için hiç kimse yoktu ve biz bize bir teminatsız sunarak bize yardımcı bayan Amanda tanıtıldı kadar bizim günlük masraflarını karşılamak için para alamıyor kredi.
Bayan Amanda ulaşmak ya da onu kredi prosedürlerini takip benim e-posta, faridaaguss@gmail.com herhangi biri aracılığıyla bana ulaşın konusunda daha fazla bilgi için
Ya da amandaloan@qualityservice.com ve amandaloanfirm@cash4u.com üzerinde Mrs. Amanda bir mail atabilirsiniz

ROD ALFRED dedi ki...

merhaba benim adım fred peterson ve i özel bir kredi borç veren duyuyorum.
eğer bir kredi ihtiyacı var mı? eğer maddi açıdan istikrarlı olmasını istiyor musunuz? ya da işinizi genişletmek istiyorsun? biz tartışılabilir rahat süresi% 3 çok azaltılmış faiz oranından şirket krediyi, oto kredisi, işletme kredisi ve kişisel kredi sunuyoruz. bu teklif geri zamanında ödemek mümkün olacak herkese açıktır.

bizim e-posta yoluyla bize ulaşın:

fred112.peterson@gmail.com

sana hızlı yanıt bekliyor.
fred peterson

fatimah dedi ki...

Allah zafer olacak, sen bir kredi için mi arıyorsunuz? Burada yanlış bu aynı borç veren için çalışan pek çok sahte kredi kredi üçüncü taraflar vardır, çünkü çok dikkatli olmak için buraya herkese tavsiye lütfen. Ben kendi şirketleri bir kredi talep çünkü 5. vesilesiyle bu aldatmaca kredi kredi kurbanı olmuştur, o kadar çok para kaybetti. Ben neredeyse Neredeyse kredi biraz para aldı insanlar tarafından hapsedildi çünkü zamanında bunları ödemek mümkün değildi çünkü benim yurtdışı arkadaşım beni aradı ve ben çalıştığımız gibi borç veren beni tanıştırdı önce, süreç öldü çünkü ben denemek ve orijinal Kredi Kreditör oluşacak öğrenmek için ama seçeneğim yoktu. Ben stres olmadan GRACE MORGAN KREDİ FİRMA benim kredi var, bu yüzden bu tanıklığı yapmaya karar verdi. Gracemorganloancompany@gmail.com .... Allah yardım sizi ve çok dikkatli olun: i e-posta yoluyla bir kredi daha iyi iletişim GRACE MORGAN KREDİ FİRMA gerekirse sizi tavsiye lütfen

Unknown dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Ben Mrbobwood@hotmail.com
Bir kredi için geçerlidir. Ben bu kadar düşük faiz% 3 teklifler her türlü bilmek istiyorum faiz oranları ile çok az yıllık teklif kredileri ile% 3 Tüketici kredileri gibi düşük söylüyoruz. Biz maksimum güvenlik için de sigortalı bizim önceliğimizdir vardır kadar 500000000. 1000 Bizim kredilerin en az aralığında kredi vermek. E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: mrbobwood@hotmail.com
Mali Eğer Sıkılmış?
Eğer kredi ve borçlarını ödemek için para arıyor musunuz için özel veya ticari kredi için bir ihtiyaç var mı?
Kendi işinizi kurmak için finans aramaya musunuz?
Çeşitli amaçlar?
Büyük projeler yürütmek için kredi aramaya mı?
Çeşitli diğer operasyonlar için fon aramak?
İsmim İTÜ Sayın Kayden olduğunu. Onları inkar edenlerin dışında kredi vermek, kredi ve banka kredileri, ihtiyaç ve biz yasal olarak hükümeti desteklenmektedir. Ben bu şirketin biz vermek asla olduğunu size bildirmek zorundadır bize desire.contact maksimum memnuniyeti e-mail
Adı: Mrbobwood@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Ben Loredana Beretta ilgileniyor nazik üzerinden e-posta bana ulaşın eğer acilen% 3 faiz oranı ile Uluslararası Ülkelerine kredilerin farklı tür işlemek özel bir kredi borç veren duyuyorum: loredana.beretta40@gmail.com

Slogan: Sizin mutluluğunuz bizim memnuniyetidir

Bizim sloganı ile canlı Biz Yardımcı Olabilirsiniz

Adsız dedi ki...

Ben Loredana Beretta ilgileniyor nazik üzerinden e-posta bana ulaşın eğer acilen% 3 faiz oranı ile Uluslararası Ülkelerine kredilerin farklı tür işlemek özel bir kredi borç veren duyuyorum: loredana.beretta40@gmail.com

Slogan: Sizin mutluluğunuz bizim memnuniyetidir

Bizim sloganı ile canlı Biz Yardımcı Olabilirsiniz

Unknown dedi ki...

İyi Günler,
   İsmim Rania Alzentani olduğunu. Ben Florida ABD'de yaşayan ve ben mutluyum
kadın bugün? ve ben bizim zavallı durumdan ailemi kurtarmak herhangi borç veren, ona kredi arıyor herhangi bir kişi sevk edecektir benim öz söyledim, bana ve aileme mutluluk verdi, ben başlatmak için 25.000 $ kredi ihtiyacı vardı Eğer kredi ihtiyacı vardır ve geri ödeyecek, tüm ben 25.000 $ kredi ile bana yardım Tanrı adamı kredi borç veren korkarak araya geldi 2 çocuk ile tek bir anne olduğum gibi üzerinde hayatım, o bir tanrı korkan adam ona ona söylemek kredi temas ona havale Rania Alzentani olduğunu. E-posta yoluyla Sayın Andrea Smith kurun; (greatuniversalloancompany111@gmail.com) Tanrı hayatımda ve benim aile hayatı mutluluk getirmek için Sayın Andrea Smith korusun.

Theresa loan dedi ki...

Eğer bir işadamı ya da kadın mısınız? Herhangi bir mali sorun veya varsa kendi işinizi başlatmak için paraya ihtiyacım var? Eğer faturaları veya yerleşmek için borçlarını ödemek ya da yaparsanız güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var mı ve zor yerel banka / sermaye başka bir finansal kurumdan bir ipotek almak için arıyor? İsterseniz mı, herhangi bir nedenle bir kredi veya finansman ihtiyacı

* Taşıt Kredisi
* Emlak Kredileri
* İşletme Kredileri
* Diğer Krediler
* Kredi
* MasterCard

Ben Theresaloancompany@gmail.com: e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
Not: Krediler sadece 2 yıllık% faiz oranı sağlamaktadır. Eğer konut olmalı dünyanın herhangi bir ülkesinde kredi verilecektir umuyoruz.

Herhangi bir müşteri ihtiyacı, biz bir kredi işleme dosyayı açmak için aşağıdaki bilgileri sağlamanız gerekir.

1. TAM ADI: ...............................
2. ADRES: .............................. .. ...
3. ÇALIŞMA: .....................
4. DURUM: ........................
5. ŞARTLAR: ........................ ..
6. Şehir: ...........................
7. CİNSİYET: ............................
8. Yaş ........................... ..
9. CEP TELEFON NUMARASI: ............ ..
KREDİ 10. SAYISI GEREKLİ: ..........
Gelir 11.Monthly ..................
Of 12.DURATIO: ..................... ..
13. KREDİ AMAÇ ...............

işbirliğiniz için teşekkürler
Theresa KREDİ ŞİRKETLERİ
E-POSTA ADRESİ: Ben Theresaloancompany@gmail.com

Mark Anderson dedi ki...

Merhaba!

Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı var ??

Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

* Randevular kredi 1,000.00 arasında değişen miktar ve 5,000,000.00 dolar maksimum
* Faiz oranı% 3 ise
* Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Şartlar ve kredi esneklik şartları.

Bütün bu planlar ve daha fazlası, lütfen bize ulaşın.

E-posta: andersonloanhome@gmail.com

içtenlikle
yönetim

christian carlos dedi ki...

Faturaları ödemek için ve yeni projelerinizi 3% en ucuz bir faiz oranıyla finansman başlatmak için hızlı ve uygun kredi için geçerli. Bugün aracılığıyla bize ulaşın: elijahloanfirm@outlook.com olarak bizim en az kredi teklif 1,000.00 kredi miktarı herhangi bir seçim için gerekli kredi miktarı ile. Sertifikalı, kayıtlı ve yasal borç veren benim. Bana bugün ulaşın bu kredi almak, kredi süreci hakkında daha fazla bilgi için bana ulaşın süreci kredi şartları ve koşulları gibi ve nasıl kredi için transfer edilir. Eğer ilgileniyorsanız, acil yanıt gerekir.

Adsız dedi ki...


Acil kredi borcunu ödemek için ihtiyacın var? Bankadan kredi verilmedi? Yoksa faturaları ödemek veya iş kurmak için bir kredi ihtiyacım var? daha fazla endişe, yardımına şimdi geliyor, şirket bir firma Bay Larry Perez sunan kredi % 2 düşük bir faiz oranı ile kredi ihtiyacı olan insanlar kredi şirketleri için her türlü iletişim e-posta: businessfinances@hotmail.com

Mrs.Tina Coka dedi ki...

Daha fazla bilgi için miss.tinacoka@gmail.com: biz% 2 düşük faiz oranı ile kredi vermek Biz herhangi bir kredi vermek sözcüğü ilgilenen varsa vardı, e-posta yoluyla bize ulaşın, bir kredi gerekiyor mu

Adsız dedi ki...

Eğer ekonomik sorunların her türlü mı? Borcu ödemek için bir kredi ihtiyacınız var?
Bir ekonomik kriz vardır? Kredilerin her türlü tedavi için bize güvenin,
aşağıya bakınız. Biz kayıtlı ve yetkili şirket bir kredi sorunu
Altı ay içinde minimum bir süre ve 30 maksimum süresi,% 2
yıl. Biz 50 milyon maksimum 2000 yılında minimuma kredi vermek.
* Bireysel Krediler ALINMIŞTIR çeşitli hizmetler sunmaktadır (Güvenli ve Teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve Teminatsız) * İyileştirme * Inventor Kredileri
* Otomatik Krediler * Evlilik * Mortgage sağlık, vb ..
Eğer ilgileniyorsanız, bizim e-posta yoluyla bize geri gel lütfen So: barryhamiltonfunds@yahoo.com
Tanrı ile her şey mümkün

Unknown dedi ki...

Eğer acil bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer borcu vardır? ne olursa olsun durumlarda, şimdi artık, Hizmetlerimiz Hızlı olan Kolay ve Güvenli kredi endişelenmeyin, size banka tarafından reddedildi ?, işinizi finanse etmek için acil kredi ihtiyacım var. Bugün $ 1,000.000 - 2000 $ kadar borç! Bu e-posta adresinden kredi bilgileri ile bize ulaşın: noramildred.loans@hotmail.com

Not: Eğer 24 saat içinde bir ön cevap ve fon bekliyoruz

Saygılar.
Bayan Nora

Adsız dedi ki...

Iyi günler,

  Eğer herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz Kredi Şirketi ve We organizise da vardır
Almanya'da bulunan Kullandırılan Krediler almak için Halkı yardım Oluşturulan
Onların sorunlarını çözmek. Biz alacaklı hükümetler tarafından onaylıdır
Bir ilgi ile bireyler, şirketler ve endüstriler için kredi vermek
% 2 daha ucuz oranı. Eğer ilgileniyorsanız, bir kredi doldurun
Başlamadan böylece aşağıda başvuru formu ve bize gönderin
kredinin süreci: İlgili taraflar irtibata geçebilirsiniz E-posta: sarahbenson105@outlook.com

Bir kredi için başvuru formu.

Ad Soyad:
Yaş
Cinsiyet:
Ülke:
Şehir:
Meslek:
Posta Kodu:
Cep Telefonu Numarası:
Kredi Tutarı gerekli:
Süre:
Kredinin Amacı:
Aylık Gelir:

Şirket E-posta: sarahbenson105@outlook.com
Teşekkürler
Mrs.Sarah Benson

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba,
Ben hızlı bir şekilde Tanrı zengin kadın fakir olmaktan, zarafet çim benim hayatımı değiştirdi Bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönetti nasıl bir tanıklık kesme bu orta kullanmak istiyorum, Ohio ABD'den Bayan Elizabeth Lisa duyuyorum kim şimdi stres veya finansal zorluklar olmadan sağlıklı ve varlıklı yaşam övünebilir. Benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak bu kadar umutsuz hale internette kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 5200 $ toplamını kandırdı, sonra ben bir arkadaşı ile iletişime karar Son zamanlarda online kredi var mayın, biz konuyla ilgili tartışılan ve bizim sonuca o Franklin osayande Scott Kredi Şirket E-postası CEO'su Sayın Franklin Osayande Scott adında bir adam hakkında bana şöyle dedi: franklinosayandescott@gmail.com Yani ben bir başvurusunda kredi stres olmadan kolayca kabul edildi, böylece% 2 düşük faiz oranı ile ($ 320,000.00 USD) ve kredi transferi ve en az iki (2) gün içinde kredi ilişkin yapılan tüm hazırlıklar kredi toplamı, benim banka hesabına yatırıldığına bu yüzden hızla e-posta yoluyla onunla temasa kredi ihtiyacı olan birini tavsiye etmek istiyorum: franklinosayandescott@gmail.com veya Facebook: Franklin Osayande Scott bilmediği yapıyorum ben Tanrı vardır iyi bir şey için onu korusun olacağını dua Ben tüm yanıltılmış edilmiştir olanlar ve aptal olanlar bu şirketi tavsiye tekrar gülümseme benim life.Thank Allah'a yapılan, onlar güvenilir ve güvenilir bulunmaktadır. Eğer franklinosayandescott@gmail.com üzerinde şirket bugün onları e-posta ve size mi mutlu olacak daha, e-posta bilmemiz gerekir.

Bayan Elizabeth Lisa
Tanrı kutsasın.

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Mali zorluklar karşısında? Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? ya da yerel bankalar tarafından reddedilmiş? Eğer herhangi bir nedenle bir kredi ihtiyacınız var mı? Senin yardım sonunda burada Maurice Finans bütün hem istihdam edilenler ile işsizlerin, bireylerin ve şirketlerin kredi sunuyor, biz% 2 düşük faiz oranıyla kredi sunuyor. İlgilendiği borçlulara mauricefinance@hotmail.com ve kredileri bugün almak için e-posta yoluyla bize ulaşın vardır. Hizmetlerimiz yani (mauricefinance@hotmail.com) adresinden bizimle irtibata ve bizim teklif finansal hizmetler zevk lütfen, hızlı ve güvenilir.
E-posta: mauricefinance@hotmail.com
Maurice Finance


Adsız dedi ki...


Sayın Bay / Bayan.

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir finansal stres mısınız yoksa kendi işinizi kurmak için para gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var mı ve bunu sert yerel bankalar ve diğer mali kurumlarından kredi almak için buluyor? mali sorunun çözümü Singapur'dan Bayan Nancy Leonard şirketidir.

a) Bireysel Kredi, İş Genişletme.
b) İş Kurma ve Eğitim.
c) Borç Konsolidasyon.
d) Sabit Para Krediler.
e) İpotek Finansmanı.

Biz elli yıldır bir yıla $ 20,000,000.00 için $ 5,000.00 aralığında% 2 faizli kredi sunan bir özel finans kurum vardır.

Daha fazla bilgi ve başvuru için aşağıdaki bilgileri bize:

ptlender01@gmail.com

mrs juliet dedi ki...

Merhaba, benim adım Bayan Juliet olduğunu. Ben özel değilim
bakan borç veren
bireyler ve işletmeler için borç verme. Sende var mı
reddedildi
Her iki bankaların? Eğer finansman ihtiyacınız var
işinizi kurmak? Yapmak
Eğer genişlemesi için finansman ihtiyacınız senin
şirket? Yoksa gerek yok
bireysel kredi? Personel hatlarının Benim kredi için
iş kredisi. Benim
faiz oranı% 2 ve kredi gibi düşük çok uygun
süreç çok hızlı
Böylece. Ben mali her şeyi yapmaya çok istekli değilim
bozukluk şey
geçmiş. Eğer almak gerçekten hazır olup olmadığını senin
finansal problemler
çözülmüş, daha sonra daha fazla kendinizi yormayın ve bir kredi isteyin
bugün mü. Eğer sen
Ben size böylece ilgilenen form verilerini doldurun
Benim koşulları ve
koşulları.
Başvuru veri formu
(1) adınız ...
(2) ÜLKE ...
(3) SİZİN MESLEK ...
(4) SİZİN MEDENİ DURUM-...
(5) TELEFON NUMARASI ...
(6) AYLIK GELİR ...
(7) ADRES ...
KREDİ (8) AMAÇ ...
(9) tutar gerekli ...
(10) TELEFON ...
Kredinin (11) süresi ...
Yakın (12) ...
Ben sabırsızlıkla bekliyorum: Benim e-posta adresi aşağıda gösterilmiştir
ile iş yapmak
sen.
==========
Teşekkür ederim
Bayan Juliet Johnson
Cevap E-posta: mrsjulietloancompany00@gmail.com

Unknown dedi ki...

Dikkat, biz bir kayıtlı ve hükümet, uluslararası kredi şirketi, sertifikalı ve biz krediler bireyler ve işletmeler ve insanlar küresel her türlü vermek. Herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacı vardır? Sen bir mali sorunun mali çözüm ihtiyacınız var? kolay, güvenilir ve hızlı bizim krediler. kredi faiz oranıdır % 2. Bunun nedeni bu hükümet ajansı sahibi ve onların ilkelerine bağlı. Baktılar herhangi bir başvuru irtibata geçiniz: elinagulay@gmail.com

Unknown dedi ki...

ABIGAIL NERO KREDİ ÇÖZÜM

E-posta: credit_solution@outlook.com
İLETİŞİM CEP NUMARASI: +2347050251612
İLETİŞİM: Bayan Abigail Nero


Biz 3% düşük faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Bir mali kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir şans. Biz aşağıdaki amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, Sabit Para Krediler. E-posta yoluyla Bize bugün: credit_solution@outlook.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Bu e-posta üzerinde kolay ve hızlı kredi Mrs Farida Stephen'ı başvurun: 24hourstloancompany1@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir finansal kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve zor yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir şans. Biz% 3 düşük faiz oranıyla kredi sunuyoruz, Biz aşağıdaki amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Başlatma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, hızlı para Kredileri. E-posta yoluyla Bize bugün: royloans@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Sevgili Kredi Arayanlar !!!

Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Kendi işini kurmak ya da borcunu ödemek istiyor musunuz? Bu kredi şirketi yaşamın maddi sıkıntılar yoksul ve insanlara yardım tek amacı ile tüm dünyada insan hakları örgütleri tarafından kurulmuştur. Eğer bir kredi için uygulamak istiyorsanız, e-posta aşağıda detayları ile bize geri almak: elenanino07@gmail.com

Adı:
Kredi miktarı gerekli:
Kredi Süre:
Cep numarası:

Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
Bayan Elena

Adsız dedi ki...

Eğer size stres olmadan zamanında ihtiyaç tam miktarı verecektir güvenilir bir sağlayıcıdan bir kredi ihtiyacınız var mı? Evet, o zaman doğru yönde bulunmaktadır. Bob Williams, ünlü işadamı ve aynı zamanda özel bir borç veren duyuyorum. Orada önemli bir iş kişiyle beni bağlayabilirsiniz eğer ülkenizde benim iş bir şube kurmak istiyorum. Ben% 2 faiz oranıyla kredi vermek.
~ 5 saat maksimum içinde kredi alın.
~ Hiçbir milliyet bariyer.
~ Onayı Garantili.
Sen sadece bir mail uzakta kredi alma vardır. İlgilenen kişiler co.operateloanservice@gmail.com aracılığıyla şimdi bana mail gerekir

Adsız dedi ki...

BİZ SERT PARA KREDİ GRANT

% 5 - Biz% 3 arasında değişen faiz oranı, sabit para krediler ve kredi her diğer türleri hibe. Biz 1,000.00 100 Milyon USD / sterlin / EURO arasında değişen, geniş kredi Ulusu dışarı verin. Biz% 75 mülk edinimi ile ilgili -85% bir LTV ile% 100 ve fon.

Biz Sabit Para Krediler aşağıdaki türde sunuyoruz:

Sabit Para Kredisi; Kredi Hattı,
Ticari Sabit Para Krediler
Kişisel Sabit Para Krediler
İş Sabit Para Krediler
Yatırımlar Sabit Para Krediler
Kalkınma Sabit Para Krediler
Toplama-Krediler Ekipman Kiralama
Start-up Krediler Ticari Emlak Kredileri
Envanter Kredileri Teminatsız Borçlanma
İnşaat kredileri
Hesapları Kredi Alacak Kredileri Hatları
Faktoring Depo Finansmanı
Makine Kredileri
Çalışma Sermayesi Kredileri Döşeme Hatları
Tarımsal Krediler, Yurtdışı Krediler
Sipariş Finansman Satınalma: Neredeyse HER TÜRLÜ İŞ KREDİ
E.T.C ...

Eğer ilgileniyorsanız e-posta yoluyla bize ulaşın; fredlenders01@gmail.com

selamlar
Sayın Fred Finliler

Unknown dedi ki...

Eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. Biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. Eğer ilgi, co.operateloanservice@gmail.com e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
Biz şu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz;
* Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
* İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
* Konsolidasyon Kredi
* Kombinasyon Kredi
* Ev Geliştirme
Tüm yanıtlar bu e..... co.operateloanservice@gmail.com gönderilmesi gerekmektedir

sheriff jackson dedi ki...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman sheriffjacksonloanfirm@hotmail.com

a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: sheriffjacksonloanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman stevenjonesloanfirm@hotmail.com


a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: stevenjonesloanfirm@hotmail.com

walter milton dedi ki...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman waltermiltonloanfirm@gmail.com


a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: waltermiltonloanfirm@gmail.com

Victoria Loans dedi ki...

Mesih'e Sevgili Merhaba
Bu yüzden biz kurmaya karar Lakewood Kilisesi, ABD'deki en büyük Protestan kilisesinin Kıdemli Pastor, biz bir araya gelip bazı insanlar maddi destek ve yardım bazı biraz ihtiyacım var olduğunu görüyoruz var Bakan Victoria Osteen, Pastor Joel Osteen için eşi olduğumu Eğer önemli değil gelmektedir ama ne biz garanti size ait bir kredi için hak olan 18 yaşını herkes tarafından olumlu bir kredi firması bunu senin banka hesabına aynı gün içinde teslim almak,
% 2 düşük faiz oranı
Esnek kredi ve aylık ödemeler Koşulları

Victoria Osteen Kredi Bürosu, bir hiristiyan inşa Kredi Firma yasalara uygun ve resmi lisanslı kredi şirketinize başvurun.
Daha fazla bilgi için Email- victoriaosteenloanfirm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hızlı ve kolay kredi faturaları ödemek için ve yeni bir iş kurmak ya da% 3'lük bir ucuz faiz oranından projeler yeniden finanse etmek için de geçerlidir. Daha fazla bilgi için co.operateloanservice@gmail.com: aracılığıyla bize bugün etmeyin.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben% 2 faiz oranıyla kredi sunuyoruz Bay Jack Walman, fark ile meşru bir özel kredi borç veren bir Tanrı korkusu insanı değilim. ilgi e-posta yoluyla şimdi bana geri alırsanız: jackwalman93@gmail.com

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba,
Ben hızlı bir şekilde Tanrı zengin kadın fakir olmaktan, zarafet çim benim hayatımı değiştirdi Bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönetti nasıl bir tanıklık kesme bu orta kullanmak istiyorum, Ohio ABD'den Bayan Elizabeth Lisa duyuyorum kim şimdi stres veya finansal zorluklar olmadan sağlıklı ve varlıklı yaşam övünebilir. Benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak bu kadar umutsuz hale internette kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 5200 $ toplamını kandırdı, sonra ben bir arkadaşı ile iletişime karar Son zamanlarda online kredi var mayın, biz konuyla ilgili tartışılan ve bizim sonuca o Franklin osayande Scott Kredi Şirket E-postası CEO'su Sayın Franklin Osayande Scott adında bir adam hakkında bana şöyle dedi: franklinosayandescott@gmail.com Yani ben bir başvurusunda kredi stres olmadan kolayca kabul edildi, böylece% 2 düşük faiz oranı ile ($ 320,000.00 USD) ve kredi transferi ve en az iki (2) gün içinde kredi ilişkin yapılan tüm hazırlıklar kredi toplamı, benim banka hesabına yatırıldığına bu yüzden hızla e-posta yoluyla onunla temasa kredi ihtiyacı olan birini tavsiye etmek istiyorum: O yapıyorum bilmiyor franklinosayandescott@gmail.com i Allah o benim life.Thank yapmış olduğu iyi bir şey için onu korusun olacağını dua Tanrı Ben tüm yanıltılmış edilmiştir olanlar ve onlar güvenilir ve güvenilir olduğu, aptal olanlar bu şirketi tavsiye tekrar gülümseme olabilir. Eğer franklinosayandescott@gmail.com üzerinde şirket bugün onları e-posta ve size mi mutlu olacak daha, e-posta bilmemiz gerekir.

Bayan Elizabeth Lisa
Tanrı kutsasın.

BARBARA SANUSI dedi ki...

Merhaba

Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi % 3 asal faiz oranı üzerinden kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli bir bu e-postayı yanıtlayın.


barbara_sanusi@outlook.com

mark.alexanderloancompany@gmail.com dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı ?? Acilen kredi ihtiyacı?
Biz devlet tarafından tanınan / kayıtlı finans şirketleri bulunmaktadır.

Biz, birlikte bireyler ve kurumlar işe kredi vermek
% 2 faiz oranı, bir kredi ilgilenen varsa,
Bize bir e-posta gönderin.
mark.alexanderloancompany@gmail.com

Formu doldurun ve ABD'ye geri göndermek

Kredi Başvuru Formu

Onların adları ..........
Senin ülken ..........
E ..........
Meslek ...........
Medeni Hali ..........
Aylık gelir ..........
Kredi miktarı .........
Kredi ...........
.......... Kredi Amaç
Yakın akrabalar .........
Mobil Hayır ...........
Din ............
Yaş ...........
Cinsiyet / seks .........

Çok teşekkür ederim,
Bay Alexander
mark.alexanderloancompany@gmail.com

durell dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin.
Müşteriler ilgi sadece danışmalıdır
O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
Sayın DurellPetersonloanfirm
Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Faturaları ödemek için ve yeni bir iş ya da yeniden projelerinizi % 3 en ucuz bir faiz oranıyla finansman başlatmak için hızlı ve uygun kredi için geçerli. Bugün aracılığıyla bize ulaşın: co.operateloanservice@gmail.com daha fazla bilgi için.

durell dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin.
Müşteriler ilgi sadece danışmalıdır
O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
Sayın DurellPetersonloanfirm
Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

Adsız dedi ki...


Kredi gibi herhangi bir mali yardım etmek ister misin? Eğer Evet bize brent.timmons@Ymail.com ile e-posta ayrıntıları aşağıda...
Tam adı:
Ülke:
Durumu:
Telefon numarası:
Kredi tutarı:
Süre:
Bize e-posta brent.timmons@Ymail.com at



Brent

BARBARA SANUSI dedi ki...

Merhaba,
Yunus Yeşim kredi firması tüm kredi sunmak dışında, kendi bir iş başlatmak için bir kredi veya bazı kişisel özellikleri satın almak için bir kredi ihtiyacı, araba, özellikleri gibi veya borcunu ödemek için bir kredi ihtiyacı sonra biri için bizimle irtibata geçerek doğru bir karar olacaktır, stressiz bir kredi istiyorsanız o zaman biri için artık e-posta adresi üzerinden bizimle irtibata geçmekten daha başka seçenek düzeni tüm gecikmeler ve stres olmadan kredi sunuyoruz:

barbara_sanusi@outlook.com

Adsız dedi ki...

Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: annayehowshuwa@gmail.com

Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
Bayan Anna

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız veya kötü kredi için banka ya da herhangi bir kredi şirketi tarafından reddedilmiş mı? Eğer ödenmemiş faturaları varsa veya borç vardır?
Senin kredi için bugün bize ulaşın.
E-posta: JohnMarkCredit@gmail.com

Bir hızlı tepki için, aşağıdaki bilgilerle bizimle irtibata geçiniz.

Adı:
Kredi miktarı:
Kredi Süre:
Ülke:
Adres:
Cep Telefonu Numaraları:

BARBARA SANUSI dedi ki...

Merhaba,
Yunus Yeşim kredi firması tüm kredi sunmak dışında, kendi bir iş başlatmak için bir kredi veya bazı kişisel özellikleri satın almak için bir kredi ihtiyacı, araba, özellikleri gibi veya borcunu ödemek için bir kredi ihtiyacı sonra biri için bizimle irtibata geçerek doğru bir karar olacaktır, stressiz bir kredi istiyorsanız o zaman biri için artık e-posta adresi üzerinden bizimle irtibata geçmekten daha başka seçenek düzeni tüm gecikmeler ve stres olmadan kredi sunuyoruz:

barbara_sanusi@outlook.com

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben% 2 faiz oranıyla kredi sunuyoruz Bay Jack Walman, fark ile meşru bir özel kredi borç veren bir Tanrı korkusu insanı değilim. ilgi e-posta yoluyla şimdi bana geri alırsanız: jackwalman93@gmail.com

Airiaator dedi ki...

kötü kredi yardımı kredisi 10 000 TL



Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise e-posta yoluyla bize ulaşın: mrbobwood@hotmail.com

Bir kredi için geçerlidir. Ben size% 3 gibi düşük, çok Minimal yıllık faiz oranları ile Bireysel Krediler sunuyoruz yüzden% 3 düşük ilgi ile kredi her türlü teklif olduğunu bilmek istiyorum. Biz 500000000 maksimum 1000 asgari aralığında kredi veriyoruz. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim önceliğimizdir. E-posta yoluyla bize ulaşın: mrbobwood@hotmail.com

* Eğer mali Squeezed musunuz?
* Eğer kredi ve borçlarını ödemek için para aramaya musunuz
* Eğer kendi işinizi kurmak için finans aramaya musunuz?
* Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilerin ihtiyacı var mı?
* Büyük projeler yürütmek için kredi aramaya mı
* Çeşitli diğer işlemler için fon arıyorlar?

Benim adım Bay Kayden ITUA olduğunu. Biz kredi ihtiyacı ve kime banka kredisi olan onları yalanladı olanların dışarı kredi vermek, ve biz yasal olarak hükümeti yedeklenir. Ben bu şirkette biz hiç e-posta yoluyla bize desire.Contact maksimum memnuniyeti dışarı vermek olduğunu bildirmek gerekir: mrbobwood@hotmail.com

Adı: mrbobwood
Şirket adı: mrbobwood Ortak Organizasyonu
E-POSTA: mrbobwood@hotmail.com
Bir SECURED KREDİ İÇİN GEÇERLİ

Unknown dedi ki...

Güzel gün !!

Bay Leo Neyo, Saygın, Meşru ve akredite para duyuyorum
Sahibinden. Ben güvenilir kişilere% 2 faiz oranıyla size bir kredi sunmak için memnuniyet duyarız i güvenilir yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. E-posta yoluyla bana ulaşabilirsiniz:
leoneyoloaninvestment@gmail.com

Yapılmış hizmetler şunlardır:

* Ev Geliştirme
* Inventor Kredileri
* Araba Kredileri
* Borç Konsolidasyon Kredi
* Kredi Hattı
* İkinci Kredisi
* İşletme Kredileri
* Bireysel Krediler
* Uluslararası Krediler.

Ilgilenen varsa geri yazınız.
Tepki üzerine, doldurmak için bir kredi başvuru formu gönderilecek olacak. (Yok, sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 Garantili!) Ben ileri size hizmet olmamı izin Bak. E-posta yoluyla bana ulaşabilirsiniz:
leoneyoloaninvestment@gmail.com
Saygılarımla,
Sayın Leo Neyo (MD).

Unknown dedi ki...

Güzel gün !!

Bay Leo Neyo, Saygın, Meşru ve akredite para duyuyorum
Sahibinden. Ben güvenilir kişilere% 2 faiz oranıyla size bir kredi sunmak için memnuniyet duyarız i güvenilir yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. E-posta yoluyla bana ulaşabilirsiniz:
leoneyoloaninvestment@gmail.com

Yapılmış hizmetler şunlardır:

* Ev Geliştirme
* Inventor Kredileri
* Araba Kredileri
* Borç Konsolidasyon Kredi
* Kredi Hattı
* İkinci Kredisi
* İşletme Kredileri
* Bireysel Krediler
* Uluslararası Krediler.

Ilgilenen varsa geri yazınız.
Tepki üzerine, doldurmak için bir kredi başvuru formu gönderilecek olacak. (Yok, sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 Garantili!) Ben ileri size hizmet olmamı izin Bak. E-posta yoluyla bana ulaşabilirsiniz:
leoneyoloaninvestment@gmail.com
Saygılarımla,
Sayın Leo Neyo (MD).

Unknown dedi ki...

Bir iş adamı mısın? Herhangi bir finansal stres içinde misiniz? Kendi iş başlangıç için para gerekir? DÜŞÜK gelir ve zor kredileri ile yerel bankalar ve diğer mali kurumlar elde etmek var mı? Cevap burada, Co.operate kredi hizmet cevaptır. İlgilenen adayların yolu ile bize ulaşın: co.operateloanservice@gmail.com

Aşağıdaki türlerde kredi ve daha birçok sunduğumuz;
* Bireysel krediler,
* İş genişletme.
* Girişimcilik
* Eğitim.
* Borç konsolidasyonu.
* Sabit para krediler.
İlgilenen adayların yolu ile bize ulaşın: co.operateloanservice@gmail.com

Dan dedi ki...

merhaba benim adam kardeşlerim

ben yousif fatih değilim, ben normalde bu sefer değilim, kayseri'de yaşıyor, ama ben sadece en iyi olduğuna inanıyorum, internette tüm bu sahte kredi, tek bir alacaklı olduğunu, bugün her şeyi bilmek istiyorum beni yeterli stres olmadan benim iş başlatmak için bana 250,000.00 tl benim kredi sağladı çünkü.

eğer yeteri kadar akıllı olduğunu ve acilen bu kredi ihtiyacınız varsa, o benim kredi ile bana yardımcı oldu ve ben müteşekkirim, ve o da% 100 sigortalı, o bir aldatmaca değil, çünkü bugün onunla temasa gerekir.

contac onu bugün philloanfirm2@yahoo.com veya philloanfirm2@hotmail.com

ben brother kalır.
yousif fatih

Dan dedi ki...

Merhaba benim adam kardeşlerim

Ben Yousif Fatih değilim, ben normalde bu sefer değilim, Kayseri'de yaşıyor, ama ben sadece en iyi olduğuna inanıyorum, internette tüm bu sahte kredi, tek bir alacaklı olduğunu, bugün her şeyi bilmek istiyorum Beni yeterli stres olmadan benim iş başlatmak için bana 250,000.00 TL benim kredi sağladı çünkü.

Eğer yeteri kadar akıllı olduğunu ve acilen bu kredi ihtiyacınız varsa, o benim kredi ile bana yardımcı oldu ve ben müteşekkirim, ve o da% 100 sigortalı, o bir aldatmaca değil, çünkü bugün onunla temasa gerekir.

Contac onu bugün philloanfirm2@yahoo.com veya philloanfirm2@hotmail.com

Ben Brother kalır.
Yousif Fatih

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Yardım için Sayın Poskonny ulaşın, biz çok düşük bir faiz oranı % 2 olarak kredi vermek. Bizim E-posta: alexyposkfirm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? İletişim mrbobwood kredi Şirketi biz vb bireyler, firmalar, sigorta, Merkez Belçika yaşam süresi fırsatı kredisi veriyor. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım kredisi ihtiyacı var yoksa biz tüm mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak başka arama faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacım var. Biz% 2 faiz oranı ile herhangi bir para mezhep kredinin her türlü sunuyoruz. Ben size mali sorun olduğunu çözmek için kredinin her türlü size yardımcı olmaya hazır olduklarını bildirmek için bu büyük orta kullanmak istiyorum. Bize e-posta: mrbobwood@hotmail.com

mrbobeood dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? İletişim mrbobwood kredi Şirketi biz vb bireyler, firmalar, sigorta, Merkez Belçika yaşam süresi fırsatı kredisi veriyor. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım kredisi ihtiyacı var yoksa biz tüm mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak başka arama faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacım var. Biz% 2 faiz oranı ile herhangi bir para mezhep kredinin her türlü sunuyoruz. Ben size mali sorun olduğunu çözmek için kredinin her türlü size yardımcı olmaya hazır olduklarını bildirmek için bu büyük orta kullanmak istiyorum. Bize e-posta: mrbobwood@hotmail.com

CHIJO FINANCE dedi ki...

Merhaba

Ben bu Tanıklık Paylaş söz. Ben Cape Town, Güney Afrika dan Vaneca duyuyorum. Şu anda new york'ta yaşayan üç çocuk şu anda dul ve i Mayıs 2015 yılında bir mali durum sıkışmış ve ben yeniden finanse ve benim faturaları ödemek gerekiyordu. Ben özel ve kurumsal ama asla başarı ile hem de çeşitli kredi firmaların kredi arayan çalıştı ve çoğu banka benim kredi uygulaması reddetti. Tanrı olurdu Ama ben şirket onaylamak hükümet CHIJO MALİ HİZMETLER gelen PASTOR Isreal denilen Tanrı bir adamla tanıştı. Kim bana 950,000USD bir kredi verdi ve bugün iş sahibi ve benim çocuklar şu anda iyi yapıyorsun duyuyorum. Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi ödeme planları ve zamanlama ile, teminat, hiçbir kredi kontrolü olmadan bir kredinin teminatı referansla herhangi bir firma / şirket başvurmanız gerekir, sen (chijo_financial_services@outlook.com) at CHIJO MALİ HİZMETLER irtibata geçebilirsiniz.

E-posta:

chijo_financial_services@outlook.com

Adsız dedi ki...

Biz hükümet onaylı ve sertifikalı kredi borç veren firmamız, kişisel sizin borç temizlemek için% 2 şans faiz oranı, finansal yardım için anlaşmalı arıyoruz ilgilenen kişiler veya şirketlere sınai krediler arasında değişen krediler sunmuyor. Başlatın veya sizinle iş arttırmak bir Pound (£) verilen firmamız krediler kredi, dolar ($) ve Avro ile. Yani şimdi bir kredi için daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçmelisiniz ilgilendi insanları geçerlidir. Borçluların veri bilgileri doldurarak. Jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com: via Bize şimdi
(2) Devlet:
(3) Adres:
(4) Şehir:
(5) Seks:
(6) Medeni Hali:
(7) Çalışma:
(8) Cep Telefonu:
(9) Aylık Geliri:
(10) Kredi Miktarı Gereken:
(11) kredi süresi:
(12) Kredi Amaç:

Biz işitme size yakında bekliyoruz olarak Anlayışınız için teşekkür ederiz.

E-Posta: jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com

Regina dedi ki...

Merhaba sevgili arkadaşlar

İsmim Bayan Joy olduğunu. Ben hiç görmemişti bir kadına şükranlarımı bu mesajı kullanmak istiyorum, ama o benim hayatımı bir cennet haline getirmiştir.

Kesinlikle orada hile isteyen mütevazı insanlardır Internet kötü niyetli insanlar, ama Sunny Dr. hala güvenilir olabilir bazı insanlar olduğunu bana gösterdi.

Aslında, benim in-laws ile sorunları vardı, evlilik, 21 yaşında hiç annelik sevincini yaşadı yaşadı, ama kocam çok anlayış. Ben internet üzerinden yürüdü Bir gün, ben onları nasıl yardımcı olduğunu belli bir dereceye kadar tanıklık biraz daha insanların eski geri sertleştirilmiş vefat, ne gördüğümü onu gösterdi kocam denilen var onların evlilik kurtardı gördüm ama O bu insanların hepsi yanlış olduğunu söylemek için beni cesaretini ve ben tanıklık görmezden. Ama ben onun posta kutusu aracılığıyla büyük ölçüde temas karar verdim: drsunnydsolution1@gmail.com
Benim için büyük sürpriz, bu biri bana yardımcı olabilir, ve şimdi iki büyük erkek bir gurur anneyim ve bir kız iyi durumda. Kocam benimle gurur ve biz birlikte daha mutlu bırakın.
Dr. güneşli Büyük Yardımcısı sayesinde hayatımda senin iyi iş hakkında konuşmaya devam edeceğiz. Kocam da ofisinde terfi ve benden daha gurur duydum. Ben harika bir ailem var ve onu sonsuza kadar minnettar olacağını itiraf etmeliyim.
Muhtemelen tüm senin sorunlarına çözüm olduğundan Sevgili Veliler, arkadaş ve kardeş kendi posta kutusuna büyük Dr. güneşli yazıyor. O diğer sorunlara çözüm onunla temasa söyledi

1. HIV / AID veya ilgili hastalık
Uzun bir süre için ortadan bile 2. kayıp arkadaş geri getirmek
3 vb evlerde, işletmeler ve müşteri cazibe kötü büyü kaldır
4 iş yerinde ya da kariyerinde uzun bir süre için istenen sahip promosyon alın.
Hatta ona bunları söz önce 5. tüm sorunları Oku
6 siyah nokta paranızı almaktır kaldır
7 keşfedin neden hayatında ve çözüm üzerinde hareket
8 aile kavgaları ortadan kaldırın
9 hatta zihinsel engelli çocuklar için mükemmel lise sınıflar için, bkz
Evlilik ya da ilişkinin parçalanıyor 10 Dur
11 Ben yok etmek ve getiri istenirse Nikolos (kötü güçleri sürüş su ruhu, uykusuz nite) göndermek
Kadın ve rahatsız edici menstruasyon 12 Kür Kısırlık
13 Seçtiğiniz sevgilisi için evlilik bağlayın
14 çalıntı mal ve size zarar insanların nerede Re.
15. Doğal aşınma getir
16 Gebelik büyü çocuğu hayal
Geri 17.Get aldatmaca para
18 Muhtemelen popüler müzik ilgileniyor istiyorum
Futbolda 19 Olası popüler ilgileniyor

Güneşli bir günde Dr. ulaşın ve ben size hayatınızın geri kalanı için mutlu olacağını biliyorum. E-mail: drsunnydsolution1@gmail.com

Theresa loan dedi ki...

Eğer bir işadamı ya da kadın mısınız? Herhangi bir mali sorun veya varsa kendi işinizi başlatmak için paraya ihtiyacım var? Eğer faturaları veya yerleşmek için borçlarını ödemek ya da yaparsanız güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var mı ve zor yerel banka / sermaye başka bir finansal kurumdan bir ipotek almak için arıyor? İsterseniz mı, herhangi bir nedenle bir kredi veya finansman ihtiyaç

* Taşıt Kredisi
* Emlak Kredileri
* İşletme Kredileri
* Diğer Krediler
* Kredi
* MasterCard

Ben Theresaloancompany@gmail.com: e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
Not: Krediler sadece 2 yıllık% faiz oranı sağlamaktadır. Eğer konut olmalı dünyanın herhangi bir ülkesinde kredi verilecektir umuyoruz.

Herhangi bir müşteri ihtiyacı, biz bir kredi işleme dosyayı açmak için aşağıdaki bilgileri sağlamanız gerekir.

1. TAM ADI: ...............................
2. ADRES: .............................. .. ...
3. ÇALIŞMA: .....................
4. DURUM: ........................
5. ŞARTLAR: ........................ ..
6. Şehir: ...........................
7. CİNSİYET: ............................
8. Yaş ........................... ..
9. CEP TELEFON NUMARASI: ............ ..
KREDİ 10. SAYISI GEREKLİ: ..........
Gelir 11.Monthly ..................
Of 12.DURATIO: ..................... ..
13. KREDİ AMAÇ ...............

İşbirliğiniz için teşekkürler
Theresa KREDİ ŞİRKETLERİ
E-POSTA ADRESİ: Ben Theresaloancompany@gmail.com

Theresa loan dedi ki...

Eğer bir işadamı ya da kadın mısınız? Herhangi bir mali sorun veya varsa kendi işinizi başlatmak için paraya ihtiyacım var? Eğer faturaları veya yerleşmek için borçlarını ödemek ya da yaparsanız güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var mı ve zor yerel banka / sermaye başka bir finansal kurumdan bir ipotek almak için arıyor? İsterseniz mı, herhangi bir nedenle bir kredi veya finansman ihtiyaç

* Taşıt Kredisi
* Emlak Kredileri
* İşletme Kredileri
* Diğer Krediler
* Kredi
* MasterCard

Ben Theresaloancompany@gmail.com: e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
Not: Krediler sadece 2 yıllık% faiz oranı sağlamaktadır. Eğer konut olmalı dünyanın herhangi bir ülkesinde kredi verilecektir umuyoruz.

Herhangi bir müşteri ihtiyacı, biz bir kredi işleme dosyayı açmak için aşağıdaki bilgileri sağlamanız gerekir.

1. TAM ADI: ...............................
2. ADRES: .............................. .. ...
3. ÇALIŞMA: .....................
4. DURUM: ........................
5. ŞARTLAR: ........................ ..
6. Şehir: ...........................
7. CİNSİYET: ............................
8. Yaş ........................... ..
9. CEP TELEFON NUMARASI: ............ ..
KREDİ 10. SAYISI GEREKLİ: ..........
Gelir 11.Monthly ..................
Of 12.DURATIO: ..................... ..
13. KREDİ AMAÇ ...............

İşbirliğiniz için teşekkürler
Theresa KREDİ ŞİRKETLERİ
E-POSTA ADRESİ: Ben Theresaloancompany@gmail.com

Unknown dedi ki...

YIL KREDİ TEKLİF SONU !!! YIL KREDİ TEKLİF SONU !!!
Eğer başarılı bir planı ile 2016 başlatmak için herkese iyi haber, SUNSHINE KREDİ FİRMA, Yılın 2015 kalan ay için teminat olmadan müşterilere uygun kredi verilir.

Kendi iş kurma düşünüyorsun, biz bireysel kredi, iş kredileri ve işletme kredileri ve% 2 kredi faiz oranının her türlü teklif, çünkü borç, bu, sizin arzu ulaşmak için bir şans vardır. Şimdi acele ve bu programın bir parçası olmak.
Daha fazla bilgi için Sunshineloancompany@gmail.com e-posta yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın


Borçlu Bilgi:

Ad Soyad: _______________
Devlet: __________________
Cinsiyet: ______________________
Yaş: ______________________
Kredi miktarı gerekli: _______
Kredinin Uzunluğu: ____________
Kredinin amacı: _____________
Telefon numarası: ________
İngilizce anlamak: ________

(Sunshineloancompany@gmail.com)

SunshineLoanCompany

Unknown dedi ki...

YIL KREDİ TEKLİF SONU !!! YIL KREDİ TEKLİF SONU !!!
Eğer başarılı bir planı ile 2016 başlatmak için herkese iyi haber, SUNSHINE KREDİ FİRMA, Yılın 2015 kalan ay için teminat olmadan müşterilere uygun kredi verilir.

Kendi iş kurma düşünüyorsun, biz bireysel kredi, iş kredileri ve işletme kredileri ve% 2 kredi faiz oranının her türlü teklif, çünkü borç, bu, sizin arzu ulaşmak için bir şans vardır. Şimdi acele ve bu programın bir parçası olmak.
Daha fazla bilgi için Sunshineloancompany@gmail.com e-posta yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın


Borçlu Bilgi:

Ad Soyad: _______________
Devlet: __________________
Cinsiyet: ______________________
Yaş: ______________________
Kredi miktarı gerekli: _______
Kredinin Uzunluğu: ____________
Kredinin amacı: _____________
Telefon numarası: ________
İngilizce anlamak: ________

(Sunshineloancompany@gmail.com)

SunshineLoanCompany

mrs juliet dedi ki...



--
attention!!!
i am Mrs juliet johnson a private loan lender. we are given out all kinds of loan, we give out loans at a low interest rate of 3% and good working conditions, if you need a loan then you are advised to contact us for we render quality services that will make you satisfied. email: mrsjulietloancompany00@gmail.com

we render all kinds of loan in good services, contact us via email: mrsjulietloancompany00@gmail.com
Thanks
Mrs juliet johnson

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 486   Yeni› En yeni»